Pia73 -> julij2005 (8.12.2004 20:42:14)
|
Naj kar prilepim moj post, ki sem ga napisala na Z in O,... Danes sem pa jaz ZELO, ZELO vesela!!! Čeprav me je še vedno malo strah,... Po izkušnjah, ki jih imam bo verjetno tako do konca,... Skratka, danes sem imela prvi pregled pri moji G. Najina je velika 13,7 mm, noseča pa sem 4 dni manj kot kaže zadnja M, kar je čisto logično saj so bili moji ciklusi dolgi 32 dni. Tako, da imam PDP 22.07.2004 Ko sem prišla k moji G je rekla: a vi ste pa noseči. Čestitam! Sem že mislila na vas. Kar sleči se pojdite. Grem in ko pridem iz slačilnice zavijem proti UZ, pa pravi: ne,ne,...kar na stol, da vidimo, če ne gre morda za izvenmaternično,... Ojoj,... Se vsedem na stol, me pretipa, sprašuje, če kaj boli,...pa me nič ni bolelo! Pa Pravi: no pa pridite na UZ, pa grem, se vležem, pokrčim noge in čakam,...sekunde so bile težke kot ure,... G mi vtakne UZ in nato nekaj naštimuje na ekranu ali kje pa naenkrat čujem bitje srčka,...solze so mi zameglile pogled, videla sem najino tako težko pričakovano in slišala sem njen srček,.... Komaj sem se premagala, da nisem zajokala, saj sem hotela vse slišati,... Skratka najina je velika 13,7 mm, srček ji bije in zaenkrat izgleda vse v redu,... Ko je G končala s pregledom, sem jaz še kar ležala na tisti postelji in gledala v ekran,...Šele, ko mi je rekla: lahko pridete,...sem se spet prizemljila. G je bila vesela, čeprav mi je povedala, da je imela pred parimi dnevi punco na NS (sicer ona nima licence, naredi pa NS) katere je bila brez zgornjega dela glave,.... Potem pa me je pomirila, da je sedaj samo še 3% možnosti, da bi šlo kaj narobe,... Upam, da ne zapadem pod te 3%,.... Vsaj do NS se še ne upam preveč veseliti,.... Sicer pa je mož danes povedala svojim staršem, jaz sem povedala mlajši sestri in mami, ostalo ožje sorodstvo in ožje prijatelje bomo seznanili v prihodnjih dneh. V službi pa bom povedala, ko bo za mano vsaj NS, će ne že 3 mesece,... Skratka noseča sem 7 t in 4 dni po UZ, sicer sem imela ZM 11.10. Meni je večkrat slabo in veliko stvari, ki sem jih prej oboževala mi sedaj ne paše,... Saj bo, da bi se le :duda: veselo razvijale,... LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|