|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
14.3.2008 23:15:28   
eya
Ja, tole slačenje, a ne. Sam itak se bodo prej kot slej vsi slekli, saj tak folk izberejo. Če hočeš v tak šov, že moraš imeti v krvi mal ekshibicionizma.

Ej, a je katera že nabavila 24urni dostop? Mi ne, smo ga pa pri prejšnjem BB imeli. Mah, samo pol itak ni bilo časa z ačelirat, kaj se dogaja. Takole na forumu vse zvešuser posted image

Alička-jaz sem se kar navadila na tangice, če smo že pri tem. Samo obvezno eno cifro večje vzamem, ker sicer mi gredo pa na živce. Pa ne takih trakastih, kot jih je imela večina punc tule.

Drugač pa jaz zdajle grem vodoravno. Lepo spite!

< Sporočilo je popravil eya -- 14.3.2008 23:18:48 >

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.3.2008 23:18:09   
alička
Tudi jaz bom počasi zapustila prizorišče.

Lahko noč in lepe sanje!

p.s. Ostale Aprilke, pa ne bit hude, ko se boste prebijale čez tale čvek user posted image .

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.3.2008 23:18:54   
alička
user posted image  No vidte, se je splačal, sem pokasirala tretjo zvezdico. user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.3.2008 8:20:25   
maychika
dobro jutro...mi smo že od pol sedmih pokonci...neli bo zdaj spet zaspala js pa grem pod tuš ko spijem kavico...sosedje so ga ornk žural še do enih...groza ni kaj...

hi hi vidm da ste nekaj malega še napisale včeri. alička...mene tud tangice motijo, mam rajš navadne gatke, pa da so te pač lepe...so mi bolj komot...za une "mamaste" je pa še čas...hi hi

kaj smo se naklepetale včeri ejga...eno stran smo napisale...kolk nas bojo ene "z veseljem" brale hi hi hi

eya...mi ne bomo imeli za BB 24 urnega dostopa. se mi zdi da ta glavno itak pokažejo, pa še to gledamo samo ko se spomnemo...tko da...

no evo alička...hi hi čestitke za zvezdico.

grem pod tuš...sama sebi smrdim ko hudič...user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.3.2008 8:48:47   
maychika
mmmm kako dišim

ne evo zdaj pa nam zgornji sosed na harmoniko igra...nam pa res ni dolgčas...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.3.2008 9:18:17   
mojčika
Joj joj, kaj pa je tukaj nastalouser posted image

No jaz ob BB ratam živčna, take in podobne oddaje ne gledam, zato ne morem komentirat.

Tangice tudi meni ne gredo, sem pa zelo rada v športnem perilu, nizke boksarice so moj stil.

Danes nam gre vse narobe, ma skoraj vsak vikend, ko smo vsi trije skupaj, je tako živčno. Jaz imam gore za pospravljat, mala vse razmeče, da kaže meni in atiju. Ata bi ji dal gledat risanke, da bi lahko spal, jaz pa ne, po pa ratam tako sitna. user posted image

No greva malo ven, da se zluftamuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.3.2008 9:26:31   
eya
Jutro!

Midva sva že od 7ih pokonci. Sva šla že po svež kruh, pa palačinke sva pekla za zajtrk. Zdaj bova pa verjetno malo pospravljala, pa kosilo pripravila-danes bo pa špinača, ker ste me nanjo spomnile zadnjič.

Maychika, ti imaš pa res "zanimive" sosede.

Moram it, je mali mehurčke odkril, pa jih moram pihat. Lepo soboto!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.3.2008 12:37:21   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Danes nam gre vse narobe, ma skoraj vsak vikend, ko smo vsi trije skupaj, je tako živčno. Jaz imam gore za pospravljat, mala vse razmeče, da kaže meni in atiju. Ata bi ji dal gledat risanke, da bi lahko spal, jaz pa ne, po pa ratam tako sitna. user posted image

poznam mojčika

no eya...vidiš...zato se pa hočem na vsak način preselit. ker zdaj ima pa tale spodaj ki je imel ponoči žur TV tako naglas, da na čase lepo slišim kaj govorijo...po moje gleda kak travel ali pa discovery...user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.3.2008 13:13:01   
alička
Joj Maychika, pri takih sosedih ti pa verjamem, da si želiš hišo. Midva sva oba "blokovska" otroka pa sva kar navajena, čeprav moram reči da imamo mi kar precej neslišne sosede. vČasih koga slišiš na hodniku (pa še to jih ne bi, če bi na vrata dala kako izolacijo, pa je na koncu nisva) iz stanovanj se pa nikoli ne sliši nič. Me zanima kako bo v novem stanovanju user posted image .

Punce ali vi že kaj razmišljate o nakupu avtosedeža iz skupine 2-3 15-36 kg? Naša je namreč tako velika, da so ji naramnice kratke ne nisem prav povedala, prenizko so..., ji ne gredo lepo preko rame ampak kar neki, sploh ne znam povedat. V glavnem se mi zdi, da ji ni udobno, naramnice jo zategujejo ali ji lezejo dol... Tako da se nagibam k nakupu takega sedeža.
15 kil sicer še zlepa nima, pa tudi 105 cm ne. Mi je prodajalka razložila, da je bolj pomembna višina kot kile, tam od 100-105 cm je že sprejemljiva višina za ta sedež. To pa mislim, da bo kar kmalu.

Pa lep dan!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.3.2008 14:57:40   
barba
Eya – možno, da si me vidla. Sem šla v Dravograd.

Joj, Maychika mastitis si fasala. user posted image  Upam, da ga čim prej preboliš in da ti mleka ne bo zmanjkalo. Meni je po mastitisu v roku 14 dni zmanjkalo mleka.

Očitno ste vse BB gledale včeriuser posted image user posted image user posted image … po komentarjih sodeč. Te Nine jst lih ne prenašam najboljš. user posted image  Jst sm pa cel stanovanje pospravla in šla ob 10h spat. user posted image Zutri naju je pa Meta že pred 6 pokonc vrgla. Ful se ji sanja in pol je vsa v luftu.user posted image
Dopoldne sem tamalo naložila v avto in sva se peljale do bližjega gozda pol na sprehod. Sva vse pregledale, od storžev do dreves, čmrljev, rožic, … Je prov pasal.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.3.2008 20:40:11   
alička
Čer!

A danes pa Viktorje gledamo? Jaz bi pa z veseljem kak dober film pogledala, pa ni nikjer nič... Ne vem, če si ne bom DaVincijeve šifre v dvd player ruknila.

Nič...sem se samo pofočkala, pa malo sem nas dvignila user posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.3.2008 21:03:57   
Krista28
Dober večer,
user posted image user posted image Včeraj ste si pa dale duška. Men gre BB na živce, predvsem pa Ninauser posted image .

Mi smo pa dons ene gumaste škorne kupil, da bo mali lahko po njivi in blatu lazu. Pol je bil pa tko divji v trgovini in nič ubogal, da so moji živči šli čist pa-pa. Sem doma sam dol padla, on pa tud ni bil srečen.

Jutri je pa slabo vreme napovedano, tako da bomo kar doma in bolj na izi. Men bo pasala, ker zadnje čase za kake podvige ravno nisem.

Aja glede tang - imam tako spodrezano rit, da mi navadne hlače vedno v rit lezejo in sem tange prav z veseljem nosila, dokler se nisem zredila. Zdaj pa že en 3 leta ni nič z njimi (in mojo ritjouser posted image - mioslim, glede širineuser posted image ).

Joj Maychika, se mi zdi, da bi jaz popizdila tako v bloku.

Alička, mala je pa prava lumpauser posted image .

Nočko....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.3.2008 21:29:13   
Marelica
Zdaj sem se pa 15 min prebijala skozi vaš čvek.user posted image  Pa itak nemorem nič o BB komentirat,ker ga ne gledam. Ne morem ne gledat TV, ne kaj prebrat v miru, dokler sta mi maladva pokonci. Katarina mi zadnje dneve take špiči... jao, včasih se mi že meša, ker bolj hitro bedarije počne, kot jaz razmišljam. V tandemu z malim sta pa še hujša. Se mi zdi, da cel ljubi dan letam okoli njiju in ju strežem. Katarina je prava ljubosumnica, nič ni fajn.user posted image

Včeraj sem z malima prespala pri mami. Katastrofa! Zaradi ozkega kavča sem vztrajala, da mali spi v svoji prenosni posteljici. Pa se je 4x ponoči zbudil za dojenje, pol pa sem ga prav s težavo "odtrgala" od bradavice. Pol pa mali v jok pa ne spat sam. Sem ga kar pustila, da se je drl, tako sem ga že imela poln kufer. Ker je takoooooooooooooooo razvajen!!!!!!! Pa naj mi samo kdo ne reče, da pred enim letom dojenček ne more bit razvajen.user posted image Ima srečo, da nimam viška energije ponoči in ga potem tretjič iz samega ljubega mira vzamem k sebi v posteljo. A je imela katera take probleme??? Če ja, kako ste to rešile in pri kateri starosti?user posted image

Maychika, upam, da si že pozdravila mastitis. Auuu, je bolelo, kaj?

Jaz pa tangice? Ne, nikoli... mi je prioriteta komot pa ajnfoh.user posted image

Krista, si me spomnila, kako sva midve s Katarino čevlje zanjo včeraj kupovali. Ni vzdražala niti sekunde na miru, risanka je ni zanimala, magični lonček od ene punčke pa ful. Sem ji čevlje obuvala - histerija... mi je pobrala energije za cel dan.user posted image  No, na koncu sem ji brez dosti razmišljanja (saj ni bilo časa in prilike razmišljat) kupila ene luštne v Deichmannu v akciji za 20 eur. A to veste, da Deichmann prihaja v LJ zdaj?

Uf, baterija gre h kraju...

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.3.2008 21:50:22   
maychika
alička mi imamo že skor celo zimo tak avtosedež, ker je v unega nismo mogli več privezati pri vseh oblačilih, itak je pa že bila skor 15 kg težka. tko da ima zdej maxi cosi rodi xp...edin kar je, da ne more tko udobno spat v njemu, ker ni naklonov. imamo pa za pripet eno zadevo, ki spelje varnostni pas malo nižje po telesu in ne ravno pri vratu, kot sicer pride...madona če bi zabremzu, bi jo še pas loh zarezu, tko pa smo dali ta disneyev trikotnik za varnostni pas, pa je ok...je cca. 12€.
evo povezava http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172862

ja barba...v bistvu pri neli že tretji, samo je bil ta prvi un ta prav, druga dva sta pa tko bl...mal temperature, boleča dojka in napeta...en dan do dva in to je to. je že skor čist minil...mi je pa po ta drugem v desni dojki se ful zmanjšala količina mleka...no zdej je pa na levo šlo. bomo vidli. neli je dama in se čez dan sploh noče dojiti. ponoči, ko niti zase ne ve dobro, je pa tud joška dobra. kr neki. al pa če se res hoče pocrklat...pol je tud dobra.

barba...super sta si dan splanirale z meto...je verjetno imela velik za povedat pol user posted image

js sm pa dons v C&A Tii privoščila tri tunike s kratkimi rokavi in eno majčko z dolgimi...fuuuul cute so tunike...iiii, še js bi take mela...pa res so poceni. je pa zdej v kranju še kik (tam k je dipo...namesto hardija) imajo tud super cene pa za tamale se kr kej najde. no za rojstni dan ji pa privoščim še kake hlače za poleti. za zdej ima itak dost....

sej deichmann je v kranju že in sem tud lih dons gledala otroške čevlje. imajo super izbiro...ene cene so tud kar ok. meni je všeč, ko imajo veliko tudi takih čevljev z mehkim podplatom...to je ful pomembno, da ima otrok občutek v nogi ko hodi.

joj, vse za tamale gledam...kdaj bom kaj zase. bi kar pasalo mal v šoping it...pa zase kej vzet. zdej itak sam Tii za oblačit vzamem...sem ji še dve pižamici danes vzela...une ki jih ima, ji prerašča.

nič...grem...ne vem kaj počet...hmmm...dragi se kopa, posoda se pere...lih pospravljeno ni, ampak za karkoli narest bi se mogla posoda do konca pomit prej, al pa neli zbudit, da bi cunje pospravla. tko da sem...hmmm...frejuser posted image  kaj je že to...hi hi

grem en "mačmelou" (kot bi rekla tia) pojest...zadnje čase sem čist mahnjena nanje...kr neki...da nisem spet noseča...hi hi ...ne ne to pa ne. bi blo pa treba kej narest za to...user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.3.2008 21:51:57   
Anonimen
Čer!

Se pa dogaja tu gor user posted image user posted image user posted image .

Glede tangic, jaz jih nosim, ampak vedno kupim eno cifro večje. Nosim pravzaprav vse, nisem posebej zbirčna user posted image .

Marelica, naša je imela ponoči tako dretje in cartanje dokler sva se dojili, torej nekje do 14. meseca. Je pa še vedno zelo crljiva, se rada stiska, pa ni važno h komu, samo da jo eden stiska, se gre z njo prstne igre,...
Glede spanja je meni ideal, da otroka zvečer odložiš v posteljico, sam zaspi in spi do jutra. Haha, me je naša že v porodnišnici okoli prinesla, ker je aspala edino v mojem naročju. Pa sem en čas še poskušala, da bi sama zaspala, s časom pa sem ugotovila, da je za vse bolje in smo bolj zadovoljni, če se vsi skupaj stisnemo. Zdaj sicer spi v svoji postelji, ampak velikorat pride h meni sredi noči. Sem preveč na komot, da bi jo nesla nazaj.

Maychika, kako mastitis?

Slabo vreme pa zgleda vse malčke daje user posted image user posted image user posted image .

Jaz BB-ja nisem gledala. Je bila Kristina po obisku pri babici čist avt, preden sem njo v red spravila pa še ena viroza se me je lotila...

Alička, mi bomo še en lep čas imeli avtosedež do 18 kg. Naša je bolj pri majhnih. Je pa res bolj važno, da otroku sedež odgovarja kot koliko dejansko tehta.

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.3.2008 22:07:39   
alička
Maychika, škoda da se nisva srečali danes. jaz sem imela enako pot kot ti C&A, Kik in  Deichmann, ki je bil pravzaprav razlog da sem šla v šoping. Pa se nism mogla odločit za čeveljčke...moram it še enkrat z user posted image , da ne bodo spet pripombe, kakšne čevlje sem kupla. Sem bla pa karakter v C&A sem nesla ene hlačke in majčko za Živo nazaj in šla ven. Ker punca ima že tolk za oblečt, da ni več fora. Sem namesto tega kupila sebi eno eno majčko in eno tuniko, pa šal v H & M (po dooooooooooooolgem času nekaj zame). No se, potem v Kiku vseno še dve majčki Živi kupila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.3.2008 15:51:08   
Marelica
Samo rešujem nas iz globin in vsem želim lepo nedeljo!user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.3.2008 17:08:14   
alička
No jaz nas ne bom samo dvigovala ampak vas bom nekaj vprašala. Zdajle si namreč v glavi delam nek spisek, kaj vse bo treba še kupit pred vselitvijo v novo stanovanje... Glede na to da bo Živa dobila veliko posteljo razmišljam, ali naj ji takoj kupim velik kovter (pod katerim se bo zgubila) pa povšter in seveda vsaj dva kosa posteljnine ali naj zaenkrat kupim samo rjuhe in dokler je še majhna uporabljam kovterček 70x140. Kaj ste naredile tiste katerih cukrčki že imajo velike postelje.
Vem da me ta posteljnina ne bo pokopala, ampka se nabira, nabira, nabira stroškov...
Drugače je dan za user posted image , ali pa it malo ležat (če bi lahko).

Pozdravček!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.3.2008 19:39:14   
mojčika
Alička, jaz odgovora nimam... Te pa razumem s stroški, mene čaka čez en mesec in me je že strah...

No naš vikend.... crknu je pralni stroj..... crknu je sušilni stroj..... izgubili smo ključe od kleti.... črn prst na nogi, ker bi je lesena podloga od postelje padla na nogo user posted image  Čez ta vikend ga pa res niuser posted image

Lep teden

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.3.2008 20:37:53   
*zvezdica*
Alička jaz navijam za tavelik kovter. Pri nas ga Marcel uporablja že kar nekaj časa. Res pa je, da zelo nemirno spi in je bil prej ves čas odkrit. Tud povšter imamo ta velik.

Današnja nedelja je bila res bolj kisla. Smo se pa sploh popoldan imeli fino. Hana (od jote) je praznovala rojstn dan pa smo bili povabljeni na praznovanje.

Midva z možekom že 2 dni občutiva posledice Marcelovih "počitnic". Od včeraj od kar je prišel domov je dobesedno nemogoč. Prav grozno mi je to rečt, ampak je res. Sama histerija in negodovanje. Vse je ne, in ravno kontra kot bi midva hotela. Po drugi strani se pa niti za sekundo ne odlepi od mene...v spanju pa vse čas...mami kje si...pejva domov...Po eni strani se mi smili ker je bil tole očitno šok zanj...po drugi strani me je pa groza spet te trmeuser posted image Upam, da se kmal vnese.

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.3.2008 21:03:14   
mojčika
*zvezdica* poznamo, po treh dneh morja, tri dni kričanja, 5 dni jutranjega varstva, 5 poraznih popoldnevov, nadoknadijo vse za nazaj.... no zdaj vsaj vem, da naša ni čudna.

Ma saj mine, ta teden, ko je bila doma, je bila pa pravi angelček.

Konec meseca gre za tri dni na morje, pa bomo spet imeli cirkus, se bom prav psihično pripravila na jok, ko pride domov, samo mora bit kdaj tudi tako, ker vem, da se ima lepo---

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.3.2008 21:14:55   
eya
Ojla!

Mi smo pa bili na Dolenjskem in smo imeli še kar lepo vreme, edino pozno popoldan je začelo rositi-takrat smo pa itak že šli. Smo malo uživali v naravi, je tako fajn, ko stopiš iz hiše med zelenje in ne na ta beton, ki ga imamo sicer. Pa mali res uživa, pa še družbo sosedove deklice ima, ki je skozi pri nas, ko smo mi na obisku.

Joj, Mojčika, vi ste imeli pa res vse na kupu...

Vidim, da vas je že kar nekaj, ki ste malčke že preselile v večje postelje-Žiga je zaenkrat še kar v ta mali posteljici.

Deichmann je pa tudi v Domžalah, sem tudi Žigu pred zimo kupila ene kao goretex čevlje, pa so kar fajn služili.

Kaj res nobena ne bo dala male/ga cepit proti klopnemu meningitisu?

Pa lep začetek tedna!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.3.2008 21:26:01   
mojčika
eya, jaz sem razmišljala, a bom letos verjetno še preskočila, nisem še odločena...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.3.2008 21:37:13   
alička
Joj, kaj me čaka user posted image . Živa je namreč že tri tedne pri babicah, res je da sem velikokrat tudi jaz prespala v Lj., pa vmes sva bil nekaj dni doma (pa ni bilo problemov). Jutri zvečer se vračava domov, podjutrišnjem pa se vrača oči...
Je bila pa vsakokrat kriza za zaspat, ko sem bila v LJ. Namreč predavanja so se mi končala po osmi, ko sem prišla domov, je bila ponavadi že skopana in v pidžami... sva se lepo pocrkljali in sem jo dla spat... vsakokrat je trajalo vsaj eno uro da je zaspala user posted image user posted image . Ko mene ni bilo, je zaspala brez problema in vmes doma tudi. Mogoče jo je skrbelo da bom odšla, al kaj.
Joj Mojčika res ste imeli za en k*** vikend. Ponavadi je tako da gre vse nakup, žal.

Eya jaz o ceplenju ne razmišljam, jo bom raje mazla in pregledovala. Ali se tako majhni sploh že lahko cepijo?

Zvezdica, tudi jaz navijam za vse novo, ampak me že zdaj glava boli. Kupit bo treba vse novo. Midva bova imela večjo posteljo - nove rjuhe. Za Živo itak. Pohištva ne bomo nič selili, ker bo vse ostalo tukaj, če hočemo oddajat... Pravzaprav še nimam nobenega filinga za novo stanovanje, čeprav so zdaj ta huda zidarska dela za nami, nova okna so montirana in moram reči da že dobiva podobo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.3.2008 21:52:12   
Marelica
Mi smo preživeli prav lep vikend. Še celo vreme je zdržalo vse do večera, čeprav je malo vmes porosilo. Smo šli na en krajši sprehod po okoliških bregih. Škoda edino, da tako hitro mine. Jutri gre ati spet din-din služit.

Eya, mi imamo tu okoli res veliko klopov, ampak se kljub temu ne bom odločila za cepljenje. Nisem še slišala, da bi kdo od domačinov zbolel za to boleznijo, pa se tudi noben ne cepi. Kaj pa vem, zaenkrat še ne... Po pravici povedano me je bolj strah sršenov, dokler sta otroka še tako majhna. Kaj se mi samo zdi, ali je ta bolezen bolj nevarna za fantke, ker vpliva na neplodnost? Al sem zdaj pomešala s čim drugim?user posted image

Mi nameravamo obdržat kinderpet za Katarino še najmanj pol leta. Je pa res, da je punca tako divja včasih, da ga je s skakanjem že čisto razmajala in bo treba prečke prav na novo zlepit.user posted image  Ampak zaenkrat še sobica ni končana in nimamo kam dat večje postelje. Ko bo pa to porihtano (v dveh mesecih sigurno, če bo vse po planu), bomo začeli šele dalje razmišljat o pohištvu. Zaenkrat tudi potrebe po večji odejici ni. Da pa vsaka "malenkost" stane, pa tako vsi dobro vemo. Se kar nabirajo računi. Mojčika, vas je pa "drapnilo" po denarnici ta vikend.user posted image

Zvezdica, a tak lump da je zdaj Marcel?user posted image Ja, poznamo, poznamo... Se mi zdi, da te naše malčke spremembe res vržejo iz tira. Naša je pa vedno bolj ljubosumna na bratca. Pa ko ji res posvetimo več časa, kot malemu! Ja, saj vem, svet se pa res ne vrti več samo okoli nje. Slej ko prej se bo tako morala navadit, da imajo/mo tudi drugi svoje potrebe. Je bilo pa zanimivo včeraj, ko je prišla babica pol dneva pazit otroka, da sva z možem lahko v vinogradu delala... Ful se je z njima igrala, plesala, pela... skoz je bila v pogonu in maladva sta bila navdušena. Samo babica je bila zvečer že kar precej utrujena... takega tempa itak ne moreš imet dan za dnem ves čas, zraven pa še kaj naredit. Verjamem, da jima jaz ne dajem toliko kolikor si želita, ker enostavno ne gre. Zato pa mislim, da je vrtec res skoraj nujen zaradi ustvarjalnosti.

A ste že prinesli na plano peskovnike od lani (če ste jih seveda sploh pospravili)? Jaz sem ga že postavila in zdaj je na vrhu lestvice priljubljenih igrač, sem morala skoz potičke delat user posted image . Malo razmišljam o nakupu tobogana, ampak poceni pa res niso. Gugalnice se pa Katarina letos prav histerično boji.user posted image  

Hani vse najboljše za 2. svečko!!! Sem zadnjič ujela, da nas je Jota brala, pa sem mislila, da bo kaj prispevala v obliki teksta. user posted image

Lahko noč in hitro minljiv delovni ponedeljek vam želim! Prihajajočo soboto bomo pa že jajčka barvali. A ne, kako čas hitro mine? A se bomo počasi začeli dogovarjat tudi za srečanje naših 2-letnikov, ali počakamo na maj, ko odpraznujemo vse vikende?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.