Nenya -> RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) (12.1.2008 7:46:04)
|
Evo punce, se še jaz mal javim. Srečno 2008!!! Tud brat vas nimam več časa, tko da sem sam mal preletela. Marelica iskreno sožalje. Sem si prav rekla da vam moram napisat: Mojčika se mi zdi da je pisala o umivanju las itd. No pri nas je takole: Mina vtakne glavo pod vodo večkrat tudi ko si v bideju umivava roke (morava zlo pazit). V banji si sama odpre vodo in pod curek vtakne glavo, šamponira se ne preveč rada a spiramo jo kar s tušem in voda ji teče povsod. Ni nobenega problema Govori tudi že več a jo še vedno največ jaz razumem. Kaj se nama je zgodilo včeraj zvečer: okrog pol devetih si umivava zove in na vrata kopalnice potrka, jaz sem mislila da se od spodaj slišita Rokova statša al neki, Rok odpre vrata in pred njimi stoji .... MINA. Smrklja je splezala iz posteljice, ki je imela dno na najnižji stopnji in ograjo na najvišji, mene bi kmal kap. Namreč vrgla se je na najino postelo in če bi bila njena mal bolj odmaknjena bi lahko grdo treščila na tla. Neverjetno. Najbolj pa je bilo ko je bila tko ponosna sama nase, tko se je smejala in dirkala naokrog, da se je sploh ni dalo pomirit. Res jih ima za ušesi. Flašo pred spanjem smo brez težav ukinili, zdaj nas čaka le še duda, ki pa bo po moje kar hud zalogaj, ker je čist odvisna od nje ponoči. Ksenja, držim pesti za Blaža, da se odvadi. Drugač nama je pa Brina zdaj dala vetra in smo imeli ene dobre dva meseca in pol take ponoč, da sem jaz že čist fertik, zbujanje po 5x, 6x ali več .... Naprimer včerajšnjo noč se mi je zbujala na dve uri in zaspi seveda samo pri dojenju, če jo nosim samo tuli. Tudi dude ni marala, le včeraj sem se pa odločila, da ji jo dajem tudi mal čez dan. No današnja noč pa: spat ob 7h, se je podojila ob 10h, sem ji dala dudo in še vedno spi - zdej pa razumi če moreš. Vidim da lačna ni se bi samo crkljala, al kaj. Noro. Jaz bom pa zdajle morala dat mal v višjo prestavo tegale strokovca in magisterij, da spravimo skoz preden se vrnem na trg dela. Eya, Barba pridni, da se bosta lotili podipolomca. Glede risank vam povem, da je men najboljši jutranji program na BBC Prime, so take fine risanke za Mino, spodbujajo branje in ljubezen do knjig, kuhanje preprostih jedi in pospravljanje za sabo, pa seveda neprekosljivi telebajski. To je pri nas zjutraj po zajtrku, me Mina prime za roko in pelje k TV ju in reče Li-li, Po, češ mami začaraj da bosta tole sekundo na televiziji. Na 'naših' programih se mi zdi da je večji povdarek na risankah za večje otroke, ki so men čist mim - Ninja želve ali pa Bratz. Kar je še Art Attack. Glede gradnje, parcel in tega. Sej včasih pomislim, da bi bilo fajn met svojo hišo, a pol se spomnim kolk sva se dajala s tole mini adaptacijo, pa me vse mine. Tko da tiste, ki ste trenutnio v tem, kapo dol in veliko dobrih živcev. Bolančki pozdravite se, nosečke razvajajte se in bodite razvajane, ostale pa čimmanj stresa v službi in čimveč blaženosti doma z našimi otročki. Ankica, lepo te je bilo brat. po dolgem času. Se bom probala kaj poboljšat in večkrat kaj napisat. Držte se.
|
|
|
|