|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
6.1.2008 22:35:57   
Krista28
Oj, jst sm za dons zaključla. sem tolk utrujena. Glede nosečnosti pa  lahko samo rečem, dovolj je, hvala lepa, ne bom več. Je to too much. Non stop sem prehlajena, služba, šibat dam, pa v vrtec, pa potem skoz na horuk, pa te v službi j...., pa kolki me bolijo, pa spet imam tist kosmat občutek skoz v ustih......pol pa tistih par fičnkov dobiš

No bom raje nehala....ker sva s temi avto-servisi in registracijami čist na psu.....nism nč optimistična......
...pa bo že nekak.....resno razmišljam da bi šla k ginekologinji in rekla da malo ostanem doma, da pridem k sebi....

Kako je pa kaj zvezdica? Verjetno tud kar utrujenauser posted image  Hallo?!!

Na lep in čim krajši teden vam želim.

Lahko noč

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.1.2008 23:27:15   
eya
Uh, jaz se sploh ne smem pritoževati nad utrujenosti, glede na to, da imam samo enega mulčka, pa nisem nosečauser posted image  Me vse prevagate, ker imate večje "breme".

Ma, ja, saj nisem tako pridna kuharica, no, danes sem bila, pa sem se mogla pohvalit. Med tednom pa tako ni časa za kake večje kuharsje podvige.

Žiga se tudi upira za opoldansko spanje. Včeraj sem ga komaj prepričala, čeprav je bil vidno zaspan. Danes smo pa tako šli na pot sredi dneva, tako da je v avtu odspal tisto urco.

Je pa kar priden postal za na kahlico hodit, sploh lulat gre rad. Stiska se pa tudi rad (pri nas pa reče "moj, moj"). Pa res je vljuden...vedno reče "hvala lepa", pa če kdo kihne (al pa zakašljauser posted image ), reče "na davje". Pa "pjosim" tudi velikokrat reče. Aja, pa "dobr tek" in "hvala enako".

Krista, tale diploma se pa res vleeeeče...upam, da ti v letošnjem letu uspe. A smrekico ste že pospravili? Mi jo bomo pa še kar imeli, Žiga zjutraj hoče najprej lučke videt, pa preden gre spat jim je treba obvezno it rečt papauser posted image

Maychika, hvala za idejo, kje kupit kostum.

Lahko noč!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.1.2008 6:47:36   
*zvezdica*
Dobro jutro v siv dan!

Vikend res ni bil najlepši, je bil pa zelooo obremenilen za moj želodček. Možek je imel v petek rojstni dan, tako da smo proslavljali kar 3 dni in trenutno mislim, da bom kar eksplodiralauser posted image . Pa še od praznikov se je tolk zaloge nabralo...še dobro, da sem noseča, da lahko trebušček "zakamufliram"..kao, da se mi že tooolk poznauser posted image

Mojčika, čestitke za MM "nina nana". Upam, da se bo to nadaljevalo. Tud jaz moram pohvalit našega Marcela. Sedaj je že peto noč zapored sam zaspal...in čez dan tudi. Treba je it samo z njim v posteljo, potem preberemo knjigico, damo kaseto Maček Muri, luno prižegemo se mal poljubčkamo, rečemo lahko noč in papa....in to je touser posted image . Kar nisem mogla verejet, ko je možeku prvič upelo. Potem pa še meni naslednji dan! Tako da čudeži se še dogajajo...jaz v tegale našega kar nisem upala verjetuser posted image

Ja razprodaje...treba bi blo ita malo..pa se mi kar ne zdi preveč smiselno. "Navadni" cunj itak ne bom več kmalu rabila, nosečniške pa tako niso znižane. Možek gre že pred službo v Elan eno ful hudo bundo kupit, ki sva jo gledala že v petek...jaz bom šla pa po službi za rokavice in en velur pogledat. Gremo v soboto smučat za 1 teden, pa se je treba mal "pripravit".

Uff Eya kapo dol...pridna pridna si!!! Pa čestitke Žigu za kahlico!

Aja glede nosečnosti sem pa sedaj OK. Bila sem pa do prejšnjega tedna kot užeta cunja...totalno brez energije, pa samo spala bi. Na srečo je to mal minilo, da lahko spet normalno funkcioniram. Drugače sem pa v službi povedala samo eno sodelovki, za ostale pa čakam na nuhalno, ki jo imam 28.1. Me je kar mal strah povedat, čeprav vem, da me nima bit zakaj...

Krista ti se pa kar pri zdravniku probaj kat zmenit...če je vsaj približno vredu, bo razumel. Pa saj za otroka tud ni dobro, da si ti ves čas pod stresom.

No pa sem vam naklamfala mal branjauser posted image

lep dan vsem

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.1.2008 15:21:50   
barba
Ojla!

Jst sm pa dons tok slabe volje, da vam ne morem povedat.user posted image user posted image user posted image  Me je navsezgodaj, ob 5h Meta pokonci vrgla, ker se ji je nekaj sanjalo in se je zbudila v groznem joku. Ona je sicer nazaj zaspala in vstala kot prerojena, jst pa povožena. Pol pridem v službo in takoj sestanek, ki mi je pošteno pritisk dvignil. Vsi bi radi imeli narejeno vse naenkrat, jst pa v totalni gužvi.
Povrhu vsega je bila kava ful zanič user posted image user posted image user posted image  in še oči me pečejo. Grozen začetek tedna!

Še ena pika na i je bilo klicanje na faks za specjalistični študij. Eden od novoletnih sklepov in načrtov za to leto je bilo tud nadaljevanje študija jeseni. Jst sa zainteresirana za študij varstva okolja dons kličem na faks kjer pravijo ja lahko, samo še na univerzo pokličite. Tam pa, da to sploh ne obstaja oz. je program v fazi prenove.user posted image

Sem se mogla mal skašlat ... Je kar odleglouser posted image

Ostalih načrtov vam pa zaenkrat še ne izdam ... user posted image

Pri nas s spanjem nimamo nobenih težav. Že kar lep čas Meta hodi zvečer sama spat. To pomeni, da gre sama v sobo, jo damo v posteljo, pokrijemo in lahko noč. Deklica sama spi celo noč, zjutraj pa pokliče mene ali pa moža. Spanje podnevi tud ne dela nobenih težav. V vrtcu je menda prva na leželniku, prva zaspi in spi kolikor časa jo pustijo. Doma pa čez vikend spi podnevi najmanj 3 ure.
Nimam se kaj pritoževat.user posted image

Joj, Krista teb se pa ta diploma vleče še dalj kot se je meni.user posted image  Jst upam, da bo vsaj zagovor boljši kot je bil moj. Men so pokvarli povprečje in zdej bom mela težave za podiplomca.user posted image

Eya - a nisi ti rekla, da greš jeseni na podiplomca? Kaj boš študirala? Drgač si pa ful pridna kuharca. Men mal volje zmanjkuje še za kakšno peko peciv.

Razprodaje bom jaz kar preskočila. Sem si kar nekaj stvari nabavila na prednovoletnih popustih in nimam zdej nobene potrebe zapravljat. Bom pa mogla najkasneje konec meseca za Meto nabavit cunje, ker jih je spet ful prerasla.

Nosečnost, kaj je že to? Dobre ste! Pri nas je tud padla odločitev, da od maja naprej resno oddamo naročilo štorklji.user posted image  Se moram počasi navadit na to, ker čisto pripravljena itak ne bom nikoli. Si morem ponavljat, da mi pride v podzavest.user posted image user posted image user posted image

Grem domov ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.1.2008 22:10:15   
Krista28
Barba, sej če bi pr nas kej planiral, tud še lep cajt ne bi bla noseča. Tko se je pa ponesrečl, pa bomo to preguraluser posted image user posted image

Tud jst sem prevčerajšnjim že po netu gledala za visoko poslovno šolo, pa me je pri višini šolnine mal nazaj ruknilo. Mislim too much....

Zvezdica, kdaj imaš ti rok?

Druzga nimam pa nič pametnega povedat, tko da je boljš da se spelem.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 480
8.1.2008 6:26:14   
*zvezdica*
Rok mam 10.8., ampak to po mojih izračunih...bomo vidl kaj mi bo na nuhalni reku.
Marelica a ni Dominik rojen Avgusta? Katerga pa (ne ljubi se mi statistike za nazaj gledatuser posted image )? Tko se nam obeta en levček. Uf to bo še pestro...oven, lev, kozorog pa devica..ajajaj kakšna kombinacijauser posted image .

Barba teb je šlo pa včerej res vse narobe! Upam, da bo dons kaj bolš! Pride pa res kdaj dan, da bi sred dneva najrajš na stop pritisnu in zvrtel nazaj na začetek..pa pejmo šeenkrat...Ampak žal ne gre to tko!

No včer smo pol le šli v Elan..od moža bunda je bla za 50 % znižanauser posted image ...jaz sem pa same take stvari rabila, da sploh ni blo znižano, tko da me je kar srce bolelo ko sem denar iz denarnice vlekla...matr so res drage tele športne zadeveuser posted image

He he, da vam povem še tole štorijo od našga lumpa. Itak sedaj ve, da bomo dobili dojenčka pa ga na vsake tolko mal pohecamo kaj misli da bo..al bratec al sestrica. Pa je zdnjič izjavil da bo bratec in da mu bo ime Paso (tako kot našemu mačku)user posted image user posted image user posted image .

No pa še eno...se opravičujem če sem jo mogoče že povedala (sem glih pri voljiuser posted image )..zadnjič gresta Marcel in Miha v trgovino pa na stopnicah srečata mojo mami..pa ju prosi, če lahko še njej prineseta eno smetano iz trgovine....no ko sta se vrnila iz trgovine sta spet srečala mami na stopnišču in ji Miha da smetano, mami pa vpraša kolk je dolžna..pa miha reče, da nič, da je že OK...Marcel pa v tistem trenutku začne mrzlično nekaj po škatli s hrano brskat in čez čas mamic pred nos pomoli račun.."na Dodi"...smo skor umrl od smeha. Mamo tapravga gorenca, a neuser posted image

No zdej grem pa mal delat!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 481
8.1.2008 7:41:48   
ksenija.
Dobro jutro čveke. Imam danes spet malo časa, da vam kaj napišem. Naš Iztok zadnje čase tako lepo spi, da ni več res. Spi od osmih pol devetih do osmih. Enkrat se vmes podojima. Je pa res priden, mi še ni na zizi zaspal, tako da ga komot lahko pustim in ga lahko vsak uspava.

Se pa pri Blaž trudimo, da bi ga odvadili dude, je bila v soboto ena taka situacija, pa nam mogoče uspe. Smo imeli obisk Damijanovega bratranca, ki ima pet let staro punčko in fanta, ki je tri mesece mlajši od Blaža, ko so odšli smo se mi umili potem se pa začeli spravljat spat in smo začeli iskati dudo, ki je nikjer ni bilo. Pa smo rekli, da sta Gašper in Ana odnesla dudo, pa je zaspal brez problema. V nedeljo čez dan je tudi ni pogrešal, ker je šel pozno spat in je hitro zaspal (smo bili na kosilu, ker je Damijan praznoval rojstni dan). V nedeljo zvečer je sicer malo bolj dolgo rabil, da je zaspal, ampak ni pogrešal dude. Včeraj pa je bila kriza. JE bil čez dan pri moji mami in je pri njej vedno lepše zaspal kot pri meni, včeraj pa jima ni ratalo in sta mi ga pripeljala domov. Je zaspal v avtu ni sem ga samo preložila v posteljo. Zvečer je bila spet kriza, je hotel dudo na vsak način. Mi je pa še vedno nismo našli, pa sem šla poiskat eno staro, ki jo je pregrizel in sem odrezhala cucelj vstran, pa smo jo potem v roki držala, vsake tolko, si jo je v usta dal, pa videl da ni dude, pa jo je spet v roko stisnil. Bomo videli kako bo danes.

Saj po eni strani si mislim, da bi še naj imel dudo, ker jo je imel res samo za zaspat, po drugi strani pa bi rada, da se odvadi. Samo upam, da ne bo potem Iztokove jemal.

No, Zvezdica, najina pa imata res čisto skupaj rojstne dneve. Mi smo praznovali že v petek, v nedeljo pa sma povabila moje in njegove starše na kosilo v gostilno, kjer bomo imeli v soboto krst, da smo se še za hrano pomenili. So bili otroci ful pridni, edino ugotovili smo, da moramo v soboto neke igrače zraven vzet.

Včeraj pa smo se Zali smejali, si je pupo prinesla, pa pravi, da je Nina lačna, potem pa si potegne majčko gor, stisne eno zizo, pa drugo (to vidi mene, ko sprobavam, katera je bolj polna), potem pa stisne Nino k sebi in pravi, da Nina je.  Jo je potem še Blaž posnemal

Ja, Marelica Iztok je res kar priden, sicer ima svoje krize, sploh zvečer po hranjenju, ko se ful dere, ampak na splošno pa je res ful priden. Lepo spi, se lepo da uspavat, sicer na rokah, ampak ga samo malo k sebi stisneš pa spi. Zelo rad se sedaj že igra v igrišči ali pa opazuje Zalo in Blaža, ko skačeta okrog njega. Je naš enkrat rekel, da bomo imeli otroke, dokle ne bomo na mino prileteli in ne bomo ponoči spali. No to se z Iztokom ni zgodilo, ampak otrok pa tudi ne bomo imeli več. Smo zaključili. Sedaj je na vrsti štalca.

Mojčika, upa, da si že boljša. Pa upam, da se bo MM, še velikokrat sama uspavala. To se je pri nas zgodilo samo enkrat.

Tudi naš Blaž je zelo vljuden. Za vse kar mu daš reče »hala«, pa »posim«. Sem mu zadnič zvečer lulčija umivala , pa končam in mi reče »hala mami« sem se tako nasmejala.

OK, dosti zaenkrat, se je Iztok zbudil.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 482
8.1.2008 8:40:23   
alička
Dobro jutro v letu 2008 še od mene. Se letos nisem še nič javila, če se prav spomnim user posted image .
Tudi pri nas z uspavanjem v glevnem ni velikih problemov. Tudi sama večkrat reče da gre ajat in potem v glavnem zelo hitro zaspi.
Se pa zadnje čase ne igra več z nobeno stvarjo. Če sem jaz v kuhinji mora obvezno sedet na pultu in gledat kako kukham, pa zlagat v pralni in pomivalni stroj, perilo pa rajši kot obeša odpenja iz sušilca user posted image .
Joj punce, a sem ostala zadnja, ki še ne razmišlja o naslednji nosečnosti user posted image ... Ko vas berem me tako mika, ampak kaj ko sem toliko sama doma... zadnje čase je sicer moj toliko prisoten da mi je kar malo čudno, ker nisem navajena.
Pa še neki dtugi veliki premiki se dogajajo pri nas, ki pa naj zaenkrat še ostanejo skrivnost. Naj vas malo firbec matra user posted image .
Tudi Živa se je danes zbudila kriče ob pol šestih zjutraj (tako kot Meta včeraj), ni mi uspelo pogruntat, kaj ji je bilo... Pa včeraj ob enajstih zvečer je tudi tako tulila, da sem jo morala stisnit k sebi, da se je pomirila, ponavadi zaleže že če se oglasim ali jo malo pobožam po ličku. Ne vem a je kaj sanjala??? Ker če jo kaj boli pove da jo buba... kaj pa vem.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 483
8.1.2008 14:06:12   
Marelica
Na žalost se javljam z zelo žalostno novico... v nedeljo mi je v bolnici umrl oče, čeprav naj bi tja šel zaradi žolčnih kamnov... saj si predstavljate, da še prav ne dojemam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 484
8.1.2008 14:25:19   
alička
Joj Marelica groza! Iskreno sožalje tebi in tvoji družini!!!!!
Me je kar spreletelo ko sem prebrala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 485
8.1.2008 14:47:52   
Krista28
user posted image user posted image  Marelica, naše sožalje. Držite se....

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 486
8.1.2008 15:27:39   
ksenija.
Joj, Marelica tudi moje iskreno sožalje.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 487
8.1.2008 15:47:06   
barba
Marelica, moje sožalje.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 488
8.1.2008 17:06:23   
flecker1
Marelica moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 489
8.1.2008 18:00:24   
maychika
zvezdica...super štoriji ni kaj...sem se nasmejala...sploh una z računom...hi hi

o ksenija kaj sem ti fouš...pri meni se izmenjavata katera bo kdaj tulila na ves glas...ena bi pri meni spala, druga bi pri meni spala, so take kolobocije okrog spanja...groza...sploh pa da bi se zmenili in popoldne hkrati spali, da bi še jaz malo...o ne ne mami to pa ne. včasih zvečer skor pop.... ko me tako ob živce spravita s kričanjem...sploh tia...včeri mi je spet eno uro (itak je vsak večer in popoldne tako) tulila na vse grlo...kako se ji da ne vem, ma mene pa ful ob živce spravi...sploh ker sem bla sama...dragi je šel na nočno...uživat bi js rekla...hi hi

naša tia je pa odvisna od dude...cel kažin je, če je nima...bo hudo odvajanje...ampak verjetno ji jo bomo še nekaj časa pustili...zdej se mi ne da še s tem ukvarjat...

ha ha ksenija...tvoji so tudi posrečeni...hi hi hi

ooo marelica...joj kako grozna novica...moje iskreno sožalje ob tej izgubi. upam, da boš ostala močna in nekako prebrodila čas ki sledi...
no, ampak je vsaj doživel drugo največje veselje po svojih otrokih...svoje vnučke...to pa tudi veliiikooo šteje. imam občutek, da so starši vnučkov isto tako veseli kot svojih otrok...če ne še bolj...

joj...pa lih pesem od Tošeta poslušam. Me kar srh spreletava...

Grem Neli zbudit...mi že celo popoldne spi...da ne bo potem ponoči žur...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 490
8.1.2008 18:25:22   
eya
Marelica, sožalje tudi v mojem imenu. Drži se...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.1.2008 6:58:43   
miaxxx
Marelica iskreno sožalje ob izgubi očeta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 492
9.1.2008 8:52:20   
*zvezdica*
Ojoj Marelica moje iskreno sožalje! Vem da je noro hudo, vendar misli na svoja dva sončka in se probaj čim bolje držati! Mislim na vas!

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 493
9.1.2008 10:25:15   
ČebelicaMaja
Marelica iskreno sožalje... ne vem kakšen je tole čas, ampak tolk smrti, kot sem pa v tem tednu izvedela zanje, pa še ne... kar groza me je... najtežje je, če je takole nepričakovano, takrat po moje res potrebuješ kar nekaj časa, da se sprijazniš...

No, mi smo spet prehlajeni, teče iz očkov in nosa enako, grozno... da o spanju sploh ne govorim, ker ima revica tako zabasan nosek, da včasih sploh dihat ne more (ker mora bit zaradi tolažbe celo noč duda v ustkih), da se histerično ustraši...in tuli tudi pol ure... itak ne vem, kaj bomo naredili z našim spanjem, upam, da bo v svoji sobici bolje spala, ker me bo sicer pobralo, danes sem v službi kot ožeta cunja, vse je tako slow motion...

Čez dan je pa pravi sonček, dobrovoljček, razen včasih že res fino uveljavlja svojo trmico...
Aja Majčika, tudi mi bomo počakali z odvajanjem od dude, ker smo pravi dudomani, ker nimam energije še za touser posted image

Alička, a se bosta prijavila na razpis Stanovanjskega sklada... hudo ugodna so ta stanovanja, sem živela nekaj časa v KR, ampak nimam pojma, kje je ta soseska- Sotočje.... morda ti kaj veš... malce naju z možem mika, ampak bova verjetno počakala na naslednji razpis... trenutno si moramo še odpočiti od zadnje selitve...pa še tile davki me matrajo- eno je 2% na nepremičnine, potem je pa še tisti na kapitalski dobiček, za katerga moram pogruntat, kako bi ga zmanjšalauser posted image  v enem letu in pol je namreč cena stanovanja zrastla za 8 mio SITuser posted image  kar pomeni, da bi morala dat Janši (beri državi) skupaj 2,36 miouser posted image user posted image user posted image - sem še v sitkih... joj me tole zjezi, potem mi pa ginekolginja reče, da sedaj jemljejo bris na 3 leta, ker država šparauser posted image user posted image user posted image

Joj Mareilca jaz imam tud eno štorijo... mi smo pa gledali v Kranjski smučarje in jih Hana gleda, potem pa enega še posebno uoči in tisti začne čudno zavijat in naša tamala reče OOOOOPPPPPPPPALA- čist po taktu, po katermu je potem padel... smo se smejali čsito vsi okrog nje, ki so jo slišal...včasih so res posrečeni...
Ali pa je dobila za novo leto piškote, ki ji niso všeč, ko ni marala piškota, ki sem ji ga dala, ji dam zavitek, vzamem piškot iz rok in rečem, naj jih pospravi v omaro... ona gre mrtvo hladno in jih zabriše v smetiuser posted image ...kot , da se ni nič zgodilo.

Res so posrečeni tile nadobudneži! nič, grem delat, lepo bodite...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Neposredna povezava do sporočila: 494
9.1.2008 17:59:41   
alička
ČebelicaMaja, na razpis Stanovanjskega sklada se ne bova prijavila... Sotočje naj bi bilo dol (MC Savsaka Loka), kjer je sotočje Save in Sore (zadnjič je bila ravno tema o tem na RR). Menda še niso začeli graditi, lokacija je bolj tako tako (med samimi ind.objekti)... Govorim samo to kar sem prebrala... več žal ne vem, ker se nisem niti zanimala. Teme žal ne najdem več.

Tale sivina in megla me že malo deprimira user posted image ... nazadnje sem videla sonce 2.1., pred tem megla in nizka oblačnost user posted image , zdaj bi bilo treba živet kje nad 800 m...

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.1.2008 21:20:05   
eya
Ojla!

No, pa smo spravili malega vragolina v posteljo. Kar malo zavidam tistim, katerim grejo mali kar sami spatuser posted image  Ma, saj po drugi strani pa tudi paše malo crkljanja v postelji. Pa itak ga zmanjka najaksneje v 15ih minutah.

Samo so res zadnje čase taki sivi dnevi, tudi jaz že pogrešam sonce...

ta mali so pa res posrečeni, bravo Hana, Marcel in Zala-skrbna mamicauser posted image  Pa Zvezdica, a sem jaz edina, ki ne ve, kaj pomeni "na Dodi"user posted image  Nimam pojma, kaj bi pomenilouser posted image  

Braba, ja-jeseni vpišem podiplomca, na biotehnični, nekaj bikemijskega. Še nisem prav kaj dosti študirala. Ali pa mogoče Biomedicino, čeprav je zadnje verjetno malo težje. Bom še videla. Se moram enkrat s svojim šefom pogovorit o tem, da mi svetuje, kaj mi bo koristilo. Ampak do jeseni je še časuser posted image  Meta spi 3 ure čez dan??? Vau... Koliko pa spi ponoči? Pri nas Žiga spi uro ali uro in pol čez dan, ponoči pa cca 10 ur.

Alička, naš mali mora biti tudi skoz na pultu, ko kaj kuham. Pa dobi svojo kuhalnico in posodo, potem pa meša. Pa zadnjič me je prav presenetil, ko je še posodo s soljo dosegel in svojo namišljeno hrano prav po mojstrsko posoliluser posted image . Aja, pa jaz tudi še ne razmišljam o naslednji nosečnosti, vidiš, nisi edinauser posted image

Pri nas je pa odvajanje od dude res lepo sprejel. Že prej jo je imel samo za uspavat, potem je pa par večerov spraševal, kje je duda, pa smo rekli, da smo jo dali dojenčku, ker jo dojenček rabi, on pa ne, ker je že velik. In se je res hitro sprijaznil.

Lepo spite...

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.1.2008 21:43:11   
flecker1
Da še mal napišem, sicer vas berem redno user posted image

Danes smo hoteli ukiniti dudo naši mali, je skoz jamrala dudo, dudo...potemmi reče da bi šla spat ( ob 15h, ko je že v vrtcu spala), potem greva spat, pa lepo zaspi brez dude. Nato ko se zbudi hoče bit sama, in je bruhala božica mala. nato nekaj časa spet. No na srečo je pojedla malo večerjo in sedaj spi z dudico. Odvajali bova kasneje, verjetno je virozica, tak da nism mogla vztrajat da ne dobi dude.user posted image

Sama pa sem skoraj 1 mesec doma na bolniški, so mi spet pojavili motnje srčnega ritma in to non stop v službi tak da sm odločila da vzamem bolniško in spočijem misli. Sedaj je vse ok,ne vem kaj bo ko grem v ponedeljek spet delat. Čakam pa na izvid, 27.12. sem imela 24 urni holter ekg, pa do sedaj nisem še dobila izvid user posted image user posted image ker drugače ne morem imet še bolniško user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.1.2008 22:22:40   
maychika
čebelicamaja te čist zastopim kar se tiče davkov na dobiček od prodaje. midva sva ga tud mastno plačala. samo zberi vse račune kar sta vložila v stanovanje (obnova ipd...okna, ploščice, menjava cevi, ma midva sva še osvetlitev pa sifone pa armature...vse sva dala, pa se nama je malo zmanjšalo...narediš eno specifikacijo v kateri navedeš kolk je za kaj šlo denarja...npr. za tla...500.000 SIT, za vrata notranja in zunanja tolk in tolk (sem tud pri sitkih) in predložiš račune (loh kopije)...tud npr. pomivalni stroj in tako...pa kuhinjo...vse sva vštela...pa se pol tko izračuna da se od cene za katero sta stanovanje prodala odšteje ta znesek računov in cena koliko sta za stanovanje dala ob nakupu. no in od te razlike daš 20%...mislim da se nisem zmotila. še vedno pa nanese oh in sploh...
mi smo se sem vselili aprila letos in že resno razmišljamo o nakupu ene stare hiše, ker smo siti sosedov...splohu nih nad nami, ker imamo od jutra do večera hrup in ropotanje da je joj. pol jim pa kaj rečeš pa zaleže en dan pol pa spet na juriš. pa še kaj placa bi radi imeli pred hišo za otroke. tko da že gledamo, gledamo. in pol bo spet en hud davek usekal...sva že približno izračunala kolk bi mogla dat...ohhh...kot da serjemo denar...js pa še na razprodaje ne morem tolk mormo stiskat. dva kredita in položnice in slabe plače...to je slaba kombinacija....

aja vem da je neumestno ampak imam cel kup nalepkic za mercator in interspar, če katera rabi,

flecker...upam da se počutite bolje...

lahko noč vsem.spijem še čaj in grem vodoravno...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 498
10.1.2008 9:00:05   
*zvezdica*
Dobro jutro aprilske mamice!

Mi imamo pa taak sonček!Že cel teden! Si sploh ne predstavljam, da je drugje megla. Glede tega imamo pa gorenjci res srečouser posted image .

Eya, Marcel kliče mojo mami Dodi (Dora)..tako, da ji je izstavil račun.

Naš Marcel čez dan spi obvezno vsaj 3 ure, če ne še več. Bi pa takoj zamenjala, da bi raje več spal ponoči, pa kakšno urico manj podnevi...pa žal ne gre. Sem ga ene parkrat probala "na silo" prej zbudit (po 2 urah) pa revež ni in ni mogel učk odpretuser posted image . Pa sem si mislila, mah naj spi če mu tako paše!

Flecker a ti pa reva na bolniški. No, se boš vsaj malo spočila. Upam pa, da se ti poštimajo tele težave s srcem. A to si že večkrat imela..kaj pa pravijo zdravniki?

Majchika a vi bi pa kar hišico..suuper! Saj se ful bolj splača kupit eno staro pa jo obnovit, kot pa na novo gradit. Bratranec jo je lani kupil in so jo res noro luštno spedenal pa še ogrooomno vrta ima zraven. Se ti pa res splača mal dlje časa spremljat nepremičnine, ker lahko že kar ugodno dobiš.

Bravo za vse punce, ki se boste lotile ponovnega študija. Jaz vas občudujem! Ne vem če bi se bila sposobna spet za knjige vsest! No ja, never say never!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 499
10.1.2008 9:18:56   
alička
Dobro jutro ob user posted image ...

Zvezdica, blagor vam! V Kranju je bilo prejšna leta tudi bolj malo megle, sem se v službi hvalila, kako fino je živet na Gorenjskem (ker sem drugače Ljubljančanka), zdaj pa imam, totalna sivina že dneve in dneve...

Tudi Živa brez problema drnjoha tri ure popoldanski spanec, včasih pa samo urco in pol, se ne da naprej prdvidit. Je pa dejstvo, da doma spi bolje kot v varstvu.

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?