ksenija. -> RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) (12.12.2007 12:37:32)
|
Za mano je neprespana noč, sem taka kot cunja. Komaj čakam, da Iztok malo zaspi in grem tudi jaz spat. Blaž se je prebujal celo noč, ful je kašlal in govoril, da ga grlo boli. Sedaj, ko nam je Iztok začel spati cele noči, pa Blaž nekaj štrajka. Upam, da se iz tega ne bo skuhalo kaj resnega. IZVIRNO SPOROČILO: Marelica Joj, ste luštni, otročki!!! Ksenija, sem se šla malo v tvoj album poglabljat, madonca, kak sfolgaš še take lepe torte za obmesečnice delat!!! Jaz komaj uspem kosilo skup spacat. Marelica, priteh tortah pa ful moj vztraja, jaz jih sigurno ne bi delela, če si on tega ne bi tako grozno želel. Tako pa imam malo izgovora, da mora otročke pazit, jaz pa lahko v miru pocam. Tudi mi imamo še vedno probleme s kožico. Gre samo nekje do polovice. Me včasih kar skrbi. Blaž že tudi čisto samostojno je, tudi juho in niti slinčkov ne uporabljamo več. V bistvu je dosti lepše kot Zala, ki se vedno samo napravla zraven in jo moraš skoraj prosit, da kaj pove. Govori pa tak tako kot raztrgan doktor. Sedaj že povezuje po tri besede skupaj. Ja, Katarina pa je kar škrlatinko fasala. Je že kaj boljše? Upam, da se je Dominik ne naleze. Maychika, res gorza, da ti niso nič povedali, kaj piše na izvidih. Jaz ne vem, no, kaj nismo starši niti toliko vredni, da ti povejo kaj je s tvojim otrokom. V bistvu bi lahko vidva Tii že prej začela pomagat, če bi vedela kaj se dogaja. Mislim, ti naši zdravniki. Upam, da bo Tii fizioterapija pomagala in da bo kmalu začela uporabljat še svojo desno stran. Pa kaj na rokici se tudi pozna, da slabše uporablja svojo desno stran kot levo? Ja, Maychika ti božički bodo na novoletnih čestitkah. Zvezdica, vi že imate smrekico? Mi pa jo vedno krasimo na predbožični večer. Komaj že čakam, da mi bosta Zala in Blaž pomagala.
|
|
|
|