livia
|
Živjo po dooolgem času! Nas tudi na srečanje ne bo, ker je Vita danes dobila norice in ker vas je kar nekaj še z dojenčki, vas ne bomo kužili, razen, če želite. Morje smo morali predčasno zaključit, ker jih je tam dobila Neli in samo vprašanje časa je bilo kdaj jih bo dobila še Vita. Pri nas nič kaj novega, punci rasteta, ena brez druge ne moreta in je pestro in lušno. Čist sta zaljubljeni ena v drugo, skoz tiščita skup, se ful lepo skupaj igrata, seveda se kdaj tudi skregamo in cufamo za kako igračo, a to je čisto normalno. Neli zdaj že zelo lepo reče črko R. Čeprav so mi še 5 mesecev nazaj vsi govorili da bova morali do logopeda, ker je namesto R rekla J, pol je pa na dopustu kar R spregovorila in zdaj ga pridno uporablja. Zakajev, Kaj-ev in podobnih vprašanj je mnogo. Letos se je naučila sama se guncat, tako da na igrišču nama je z možem že dolgčas. Se mi zdi, da ima ful posluha, saj ful lepo poje in na sintesajzer brezhibno zaigra Kuža pazi in Čuk se je oženil. Bomo mogli to spodbujat. Mislim, da bo bolj umetniška dušica, ta druga pa fuzbaler pravim jaz. Karakterno sta čist različni in prav je tako. S kolesom se vozimo ful, tudi s skirojem, rolerjev še nismo kupili, imamo pa 3 dni star likeabike, ki je zakon. Takoj ga je pogruntala in se fura ko nora. Zdaj bom pravo kolo kar malo pospravila in jo probala čim prej naučit brez koleščk. Kar se tiče smučanja, je lani pokazala ful interesa in se ni hotla sankat, ampak smučat, tudi na vleečnico sva šli že skupaj, zdaj pa ne vem ali naj jo letos dan v kako šolo smučanja ali naj jo še sama učim. Plavamo z rokavčki. Psihologa imamo šele čez 14 dni, ker sva bili bolni, ko je bila naročena. So pa nekaj sunili, da ima Neli aritmijo, a potem se je izkazalo da je nima oz vsaj upamo tako. Čez 2 leti imamo spet pregled srčka. Mi spimo v spalki, v svoji sobi, a še vedno s plenico (ponoči). Čez dan hodi tudi kar še redno spat in spi 2-3 ure tako, da bo po mojem kar dolgo še spala popoldan. Včasih se sicer zgodi, da samo počiva kako uro, da ne zaspi, a je ob 5h čisto hin in vsa hiperaktivna. V vrtec hodi ful rada, čeprav je s 1.9. zamenjala enoto in dobila 11 novih sošolcev. Zdaj se še uvajajo eden na drugega, a bo. Važno, da ni joka. To bo z naše strani vse. Hotla sem vas še vprašat kje kupujete kake kvalitetne skibucke? Aja, nogo imamo 27. Težki smo po mojem 13,5 kg, veliki pa kak centi več kot 100.
|