Marelica
|
Joj, Zvezdica, zdaj ko si me malo "pocukala" se moram pa res malo javit. Da ne boste mislile, da je z nami kaj narobe. Celo nasprotno. Zdaj smo že 3. teden zdravi , ampak vseeno doma, ker ju hočem res dobro pripravit na prihod novih okužb. Pridno jemo probiotike in jemljemo Echinax Bimbi. Zdaj pa, če sta dobra samo zaradi "izolacije", ali nam sirup res kaj pomaga, ne vem. Dominik ima sicer tu in tam kak kašelj in vnet oček, ki pa v pol dneva mine... pa ne vem, ali se drži na meji, ali ga lahko res proglasim za zdravega. Smrkljev pa že tako dolgo nimamo, da mi je prav čudno, da ne rabim z robčki brenčat okoli njiju. Vrtca naslednji teden se kar malo bojim. Zdaj sta se navadila spet novega ritma vstajanja (spita tudi do 7:30 po novem, potem pa se še pol ure med sabo pogovarjata), veliko hodimo ven vsak dan (tega v našem vrtcu nažalost ni, mislim, da so res redko in samo za kratek čas zunaj), kar se pa tiče igranja, bi jima pa vrtec seveda koristil. Družba vrstnikov je le nekaj, česar doma nimata, sama pa se le redko igrata v miru. Zdaj je že tepež na dnevnem redu in to se kar orenk udarita. Katarina vsak dan več dojema in govori take, da jo res samo debelo gledamo. Določenih stvari se spomni od zelo daleč nazaj in privleče na plano ob najbolj primernih trenutkih. Res je prav posrečena. Njene pevske sposobnosti so še vedno nekje na isti ravni, še vedno ve manj zapeti kot Meta pred skoraj letom dni. Nikakor si ne zapomni besedil in to ima čisto po atiju. Barba, saj res, kako pa zdaj Meta s svojimi nastopi, ji je še zanimivo? Zdaj že naš tamali nekaj poskuša peti in ne vem, če ne bo počasi prekosil svoje sestrice. Seveda so njegove besede še zelo popačene, melodijo pa kar dobro ujame. Zdaj ima ati po novem še električno kitaro in prave mikrofone v kleti in to je zdaj pri nas zelo popularno (Mojčika, se skoz na vas spomnim in MM, kako uživa!). Poleg sankanja, ki pa se bo očitno ravno danes končalo, ker nam je vzelo skoraj ves sneg. Ovčke tudi dnevno hodimo božat, kaj hočemo, to imata namesto mačke ali psa, ki si ju še kar ne upava omislit. No, toliko od nas... Zvezdica, vidim, da si kar skoz v pogonu, pazi, da ne izgoriš! Za Marcela verjamem, da si želiš vrtca. Točno s takimi dilemami sem se jaz spopadala, ko je bil D še manjši. Da si imela pa tako smolo, da ne rečem sr... z dvema vrtcema pa je tudi že čudno. Tudi jaz ne razumem, kako so lahko tako površni, da dajejo dezinformacije, ti pa medtem pridno vse rihtaš. Mogoče pa se res nekoč izkaže, zakaj je bilo dobro. Upam, da imate možnost dobiti še kje drugje in to kmalu. Mojčika, ravno sem tvoj ticker pogledala in sem skoraj iz stola padla. Tako daleč si že z nosečnostjo??? Ja lepo res!!! Ti si samo privošči malo miru zase. Da le ne bi imela preveč težav, že tako si jih dala veliko skozi. ČebelicaMaja, a take imate zdaj z Gajo, da morate na NFT? A to zategnjenost ste šele zdaj opazili? Ker naša Katarina je bila zategnjena že od rojstva. Takrat nisem toliko opazila, zdaj pa na vsaki sliki za nazaj gledam njeno držo rokic, ki res ni videt normalna. Upam, da Gaja pridno sodeluje in ne joka, ker mi smo imeli jok celo dobo, kar je hodila na NFT. To mi je bilo od vsega najbolj zoprno. Za Hano pa verjamem, da je imela ponoči more zaradi kazni. Res neverjetno podoživljajo. Samo kaj, ko kazen mora biti. Mogoče jo probajta za kaj drugega prikrajšat, ne za večerni ritual. Je pa težko nekaj pametovat, tudi mi delamo velike vzgojne napake, ki se na drug način pokažejo. Jaz že včasih res več ne vem, kako odreagirat. Se mi zdi, da se že vse preveč zdiram, samo kaj, ko na lep način ne reagira. Škoda, res. Pri G pa upam, da si vredu zrihtala in ni bilo treba posega. Barba, zaradi tebe hodim dnevno čekirat ta forum. Očitno ga naš firbec gor drži. Nisi pa edina, ki jo že v Rim priganjamo. Moja prijateljica je tudi že z eno nogo na poti, pa je tudi zatišje na pregledih. Zdaj me pa že malo čas priganja. Vsem vam želim lep teden, kjerkoli že ste in boste!