alenkica -> RE: Januarke 2006-2 (12.1.2011 17:29:02)
|
En velik pozdrav vsem vam! Najprej želim vsem SREČNO, VESELO IN ZDRAVJA POLNO NOVO LETO 2011. Nimam časa bit kaj dosti na RR, saj veste kako je. AlenkaIst: iskrene čestitke za rojstvo Sare, čeprav z ogrooomno zamudo. Sem pogledala tvoj album in imaš dve prekrasni hčerkici. Prava cukrčka sta. Jure je že celi korenjak. Šele zdaj se je navadil štet in to kar do 20. Zna tudi brat številke. Zelo rad poje, govori kot doktar, samo R-ja pa še ne zna rečt. Kdaj naj bi znali rečt R? Eni me tolažijo, da ga ne izgovori, ker mu manjka prednji zobek, čeprav mislim, da to ni problem. Jutri imamo pregled pri svetovalki zaradi vstopa v šolo. Zadnjič ni hotel nič govorit, je ona precej stroga, ne zna preveč z otroki, naš pa je zelo srmaežljiv do ljudi, ki jih ne pozna. Upam, da bo tokrat opravil. Miha, naš drugi fantek, ki e je rodil sept.2008 pa je tak lumpek. Se ne pusti Juretu, ga tako povleče za lasi,da je jok. Z juretom se uči štet, zelo hitro je zač.govorit. Ta čas gre tako hitro. Pa si mislim: kje so tisti časi, ko sem ju dala v voziček in peljala ven. Ko sta se dojila pri meni in spančkala cel dan. Bi imela kar še enega :) No, imejte se lepo. Lepo vas je bilo prebrat Bom dala zdaj še kako slikco gor, da se malo tudi mi predstavimo!
|
|
|
|