A & T -> RE: Januarke 2006-2 (22.1.2009 15:10:35)
|
Jaz imam spet slabo novico, predvčeraj ponoči me je začelo boleti grlo, včeraj se je pojavila še vročina in zato sem šla k zdravnici, ki mi je predpisala antibiotik, zato je danes šel s Tinojem v bolnico moj mož. Si predstavljate, kako trpim, ker ne morem biti ob otroku. Sem se malo pozanimala in prebrskala po internetu in hvala bogu jutri, ko bo Tino operiran, ne bom več kužna, da bom lahko šla k njemu. Kaj vse moraš dati skoz. Čestitke slavljenčkom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image] za nazaj in naprej. Rija - tudi mi smo še pred imeli igračke vsepovsod, kamorkoli si pogledal, povsod so ležale, zdaj pa imamo tako, da je večino igrač v otroških sobah, le nekaj malega pa tudi v dnevni. Če se želita igrati, se lahko umakneta v otroške sobe. Sem ti na mail poslala dve sliki in gsm številko in bi prosila, če ju lahko daš na rr. bobika - hvala za vzpodbudno slikico, cenim to in ko bo tvoja Manca v bolnišnici, jo bom prišla zagotovo obiskat. eros - tudi tebi bo posijalo sonce, tako pri vrtcu in zdravju, tako na službenem področju, zato nikar ne skrbi preveč.
|
|
|
|