nemsis -> RE: Januarke 2006-2 (3.4.2008 17:35:05)
|
Ojla Kako kaj punce? Pri nas je kar pestro. Tamala je navihana kot 100 hudičkov in nikoli ji ne zmanjka besed. Smo pred nekaj dnevi dobili wc nastavek in seveda ji je bil takoj zanimiv. Tako smo v samo nekaj urcah bili neštetokrat na wc. Včasih se je polulala, včasih ne. In ko sem tak enkrat čakala tam pri vratih in jo vprašala, če bo že lulala ali ne, mi je rekla:"Ne, mami, vode zmanjkal." No, danes dopoldne, ko pa je bila pri babici in sta gledali čez okno je moja mami ji rekla:"A vidiš tam dim iz dimnika?" Naša tamala pa:"Ati baka." V glavnem, včasih se ji moramo nasmejati od srca, takšne spravi ven. V ponedeljek smo bili v vrtecu na informativnem dnevu za vpis. Sedaj pa se moramo do 15.4. odločiti ali bo šla septembra v vrtec ali ne. Vem, da kar nekaj vaših otrok že hodi v vrtec, pa sem pomislila, kaj mi ve svetujete. Naj vam povem, da naša tamala naravnost uživa, če je lahko med otroki. Aja, Alenkica, sem prebrala kaj delaš v novi službi in lahko ti povem, da delava precej podobno delo. Tudi jaz sem v računovodstvu in knjižim prejete fakture, skrbim za 4 naše trgovine - jih zaključujem, skrbim komisijsko prodajo, sedaj bom pa začela računati še DDV vsak mesec in pa obresti. Tako da imam v začetku meseca kar pestro vsak delovni dan. No, toliko z naše strani. papa
|
|
|
|