Rahelca -> RE: Januarke 2006-2 (27.2.2008 10:24:49)
|
Alenkica, super za službo. Sem vesela zate. Tudi jaz bom pogrešala službo, čeprav mi sedaj prav paše, da sem doma. Sara je v vrtcu, potem grem ponjo. Eros, super da ste brez pleničke. sara tudi želi lulat na kahlico, čeprav sedi potem pol sekunde in reče: ni lulala. Držim pesti, da vam dokončno uspe. Shoo, imen še nismo izbrali. Se še odločamo. Mora pasati zraven Sare. Imam kar nekaj variant. Slikice bom prilepila v album, ko bom utegnila. Bobika: res gradimo tudi hišo, vendar nas zafrkavajo z gradbenim dovoljenjem in zato bo gradnja malo počakala. Imava krasno lokacijo, za katero sva plačala izredno malo. Sedaj pa imajo nekateri željo, da bi midva omagala in prodala. Pa ne bova. Lokacija je fenomenalna. Ampak za nekaj časa gremo v Trzin, tam imam spodnji del hiše, ampak moramo renovirati, ker smo do sedaj imeli podnajemnike in ni bilo že dolgo časa nič obnovljeno. Upam, da bomo tam že maja. Da se tudi Sara navadi. Rok imam 17.julija, čeprav mislim da bo prej. Upam, samo da ne veliko prej. Oblačil imam zelo veliko, tudi za fantka. Hvala bogu. Lepo bodite in hvala bogu, da se kaj dogaja, tukaj na RR. Tudi jaz pogrešam Tinko. In Rijo. In seveda Tašonko. Lp
|
|
|
|