Maša26 -> Iz evforije v žalost (8.12.2004 15:50:20)
|
Punce, prosim kakšno besedo spodbude.. Ravnokar sem naredila mBC in mi je pokazal eno samcato črtico. Res bi M šele danes morala dobiti, ampak tista praznina vseeno tako zaboli. No, je vsaj praznina, ni nekih sledi črtic, ki bi me še bolj ob pamet spravljale. Pa spet sem imela občutek, da tokrat je pa res. :( Sem že gledala tiste luštkane oblekice in to.. in razmišlajala, kako mu bom povedala in kako bova povedala ostalim.. in potihem upala. Saj poznate to. Edino pozitivno je to, da zdaj vsaj vem, da bo prišla in da prej ko bo, bolj bom vesela. Da gremo v naslednje poskuse.. Vsaj vem, pri čem sem. Čeprav bom še do M upala, ampak v bistvu vem, da ta ciklus zastonj. Da vam še povem, kako sem se spravila delat test. Bila sem sveto prepričana, da tokrat pa ne bom podlegla in hitela s testi. Nameravala sem ga in to samo CB!! narediti v soboto in ga s tem namenom tudi nisem prej kupila. Potem me je pa kar v hipu popadla taka histerija, da sedaj pa ne morem več zdržat, vsa vročična sem zdirjala v lekarno, kupila 2 mini Babycheck in Romed in vsa v ihti naredila mBC (kakšen jutranji urin in to). No in sedaj sem tukaj, vsa razočarana. Sedaj grem pa verjetno spet malo zret v tisto trapasto palčko in iskat sledi.. :zmeden:
|
|
|
|