mml
|
Hoj, nisem izgubljena, sem pa lena . Kaj pa vem, če smo vsi doma, imam bistveno manj časa, kot če sva doma sama z Maticem ... Pri nas vse kar OK, Manca še vedno smrka, je pa že boljša, Matic na srečo ni zbolel (že trkam na les). Manca je pa že velika punca in sploh ne komplicra več, ko ji čistim nos, samo Olynth ji ni preveč všeč in pravi, da ga ne bi... Danes ima naša varuška RD in sem šla k njej na kofe, pa seveda voščit...sem bila obložena kot Dedek Mraz...sem imela svojo trobo, Mancin nahrbtnik, Matica v lupinici, šopek za varuško, pa še eno darilno vrečko, poleg tega sem pa še Manco lovila po dvorišču, ker je seveda morala skakat po lužah...po mojem sem bila prav zabavna za pogledat No malo manj zabavno je bilo, ko sem ugotovila, da je pri varuški tudi njen vnuk, ki je "malo" prehlajen...skratka spet upam, da se ne bo nalezla Manca....ker 2x nam pa ne bo uspelo prešpricat prehlada pri Maticu... ac upam, da so norice že v izzvenevanju,...kar se pa tega tiče, da niste mogli ven...no ja tole vreme čez praznike ni bilo ravno naklonjeno kakšnemu pohajkovanju po svežem zraku pajaca za izpit NRMM pri nas je bilo tudi krasno jutro, zdaj je pa že spet oblačno, tako da ne vem, če bova z Maticem kaj dosti šetala naokrog preden greva po Manco. Upam, da sta vidve z Mašo sonček dobro izkoristili arielca kako se je imela Brina? Sta se, ko je prišla, nalupčkali za naprej in za nazaj ? izabela Matevž je pa že prav velik fant lonja za že skoraj dosežen cilj in da nisi preveč "grešila" med prazniki Nana Liza po eni teoriji naj bi mandljevo olje mašilo pore in zato bolj priporočajo olivno olje za dojenčke...upam, da bo s Tevževo kožo kmalo boljše cuma super, da je Emi "končno" postala Tinkara všeč bino se kaj vidimo ta teden? No to pomeni jutri ali v četrtek dopoldan, ker v petek jaz ne morem...grem malo na simpozij...upam, da se bo Matic strinjal vse ostale lepo se imejte
< Sporočilo je popravil mml -- 25.3.2008 13:02:15 >