|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
21.3.2008 16:01:06   
Nana Liza
Nekaj slikic našga ta malga:

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 21.3.2008 16:04:26 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.3.2008 16:25:19   
lonja
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Nana Liza, kolk je cortkan, pa zelo se mi zdi tebi podoben. Zgleda, da mu tvoj mlekec zelo paše, k je tak luštkan. Cute!!!user posted image  Jst bi tudi........

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.3.2008 7:10:18   
NRMM
Jutrooooo!

Za vsako en user posted image

Pri nas pa taaaaaaaaaaako sneži,kot ni celo zimo user posted image user posted image user posted image .Prav vidim Marušo kakšno veselje bo,ko se bo zbudila in pogledala skozi okno.Začuda še spi,no sej ni ćudno,če pa je včeraj nikakor nismo uspeli uspavat,no potem sem morala it k njej ležat in je zaspala v momentu.

Maša je danes tudi spala do 5,se napapcala in zaspala še za pol urce,potem je bilo pa potrebno nafilat plenico user posted image user posted image user posted image .

Jajčke že imam kuhane,zdaj samo čakam Marušo,da se zbudi in jih pobarvava.Nisem prej videla,da se morajo barvati toplauser posted image ..........aha Maruša je že auf in se že dere po bajti,da se gre sankat user posted image .

NL Tevž pa je taaaki cartek user posted image user posted image ,pa pravi dedec zgleda.user posted image user posted image .

Arielca hvala za obrazložitev.No včasih je bila angleščina ANJ,če se prav spomnim.

Lepo bodite,moram spit kavo,da ne bo spet mrzla,kot vsako jutro.

UŽIVAJTE

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
22.3.2008 7:23:49   
arielca
Juuuutroooo!

user posted image

Za veliko noč, vam pošiljam
enega zajca, ki rad štriha jajca,
eno pišče, ki hren išče,
in kuharico lisico,
da vam speče orehovo potico!

Zajček skače sem ter tja,
jajčka lepo barvat zna,
vsem vam pisanko poda
in vam reče, da vas rad ima!

Lepe praznike!!!!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
22.3.2008 8:29:04   
Nana Liza
NRMM - moj možek pa se zdele v Mb pelje, se ga bo čist zasnežil...user posted image thanks za fix, sem tudi že od 5:45 pokoncuser posted image

lonja - žal imamo pr nas vse otroke možu podobne, k da nimam prste vmes. Sem že mislila, da bo Tevž bolj po men, pa nič ne izgleda.user posted image
Naš ta mauček vaš časti za tretjino leta!

user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 22.3.2008 8:30:02 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
22.3.2008 8:29:21   
cuma
Dobro jutro!

Hvala za kofe ... bo že tadrugi danes. Sem zgodaj vstala, ker mi kašelj ne da miru. Se nalivam s tekočino in občasno spijem žlico slezovca ... upam, da me kmalu mine, ker me že trebušnjaki bolijo.

Včeraj popoldan se je zgodila ena lepa stvar pri nas user posted image  ... smo bile punce zvečer same doma in smo se skupaj igrale na kavču, nakar je začela Ema divjat in skakat po kavču... Tinkara pa v tak glasen smeh, bolje rečeno krohot, da se je Ema ustavila in se ji začela režati nazaj ... sledilo je divjanje in smeh in divjanje in smeh in potem še eno uro skupnega igranja v stajci in skupno kopanje v banji ... Ema je skozi želela ob sebi

Tinko in se ji smejala, Tinkara je pa itak čisto user posted image  v Emo. Prvič od kar je Tinkara na svetu se mi je zazdelo, da je Ema res vesela, da ima sestrico in da bosta res kmalu prijateljici user posted image .

Nana Liza: Tevž je taaak "kokolo" user posted image  ... ga moram Tinkari pokazat user posted image !

NRMM: Se že sankate ali barvate jajčka? 

ac: da bi Sara dobro prenesla koze in jih čimprej nagnala!

tinas: user posted image  za tvojo mamo!!! Lepo se imejte v Gorici!

Bo treba it Emo previt, ker je zelo prismrdela mimo ... se še kaj tipkamo ...

Cuma

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
22.3.2008 10:06:57   
NRMM

SEM MAJHEN ZAJČEK S
POLNO KOŠARO DOBROT
IN POTUJEM NAOKROG.
TUDI VAS OBIŠČEM,
PO TIHO POZVONIM,
IN VAM VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE ZAŽELIM.

No pa še naša zimska idila,ki se počasi umirja.

PAPA

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 24.3.2008 12:10:58 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
22.3.2008 10:20:50   
Nana Liza
NRmm - KOLK STA fletkani punčki tvoja Maša in Maruša! Pa zelo lepo ste pobarvale jajčka. Pri nas se bodo pa kar v čebuli, pa še to jih Ela barva pr moji mami.  Možek se pa že vrača in nam bo prinesel šimbaz s Maribora za jutri za juhico. user posted image Kva češ, če ga nimajo v Lj mesariji, je treba pa v Mb it. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
22.3.2008 16:33:25   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

NRmm - KOLK STA fletkani punčki tvoja Maša in Maruša! Pa zelo lepo ste pobarvale jajčka. Pri nas se bodo pa kar v čebuli, pa še to jih Ela barva pr moji mami.  Možek se pa že vrača in nam bo prinesel šimbaz s Maribora za jutri za juhico. user posted image Kva češ, če ga nimajo v Lj mesariji, je treba pa v Mb it. user posted image user posted image user posted image  

Kaj pa je tole???

Jah okoli barvanja jajčk pa so mi šli lasje v luft user posted image user posted image .Maruša mi je pomagala in predno sva začeli,je vzela modro barvo v roke in mi rekla,da bo držala.Med tem,ko sem jaz pripravljala ostale barve,je ona to veselo žulila po rokah in barvo razlila po sebi user posted image user posted image .Majčko (eno izmed najbolj novih,ker ati obleče tisto,kar mu je najprej pri rokahuser posted image ),body in žabice so odromale v koš,Marušo sem komaj ščistila z alkoholom (še sreča,da sem ga imela od Mašinega popka) in potem stuširala.Stara user posted image  srajca,katero sem imela pripravljeno,da oblečem Maruši,predno bi začele,pa je lepo čakala na stolu user posted image .In zdaj Maruša vsem razlaga,da je bila ona tudi moder jajček user posted image .

Zdej so ati in obe M pri tastu in tašči,meni je ratalo spucat stanovanje,tak,da se že lažje diha.In zdej imam še dobro 1,5 ure zase,me že vleče na sedežno user posted image .

Lepo bodite.

< Sporočilo je popravil NRMM -- 22.3.2008 16:36:09 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1859
22.3.2008 17:44:36   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Kaj pa je tole???

NRMM - to je meso pri kosti, kupili smo pa govedno (mesek za juhico). user posted image

Mi od žegna, Ela je uživala 100 na uro. Gremo vedno na eno kmetijo, kjer potem pride župnik iz tistga kraja in še nekaj ljudi in je prav lepo po domače.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.3.2008 11:05:22   
arielca
Da nas rešim zadnjega mesta ... Najprej pozna user posted image .

Nana Liza & NRMM, krasne otročke imata user posted image !

Danes pa pride moja princeska domov! JUHUHU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!! Komaj čakam.

Včeraj me je klicala, da hodi na kahlico in na stranišče, da pove, kdaj jo lulat. In tako je bila ponosna. Mami pa tudi. Cukrček moj mali!

Mi2 sva šla pa popoldan v Supernovo v LJ, kjer sem nujno mogla kupit par drobnarij za tamalo, potem pa na pico in v kino. Je bilo fajn user posted image .

Lep praznični dan user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 1861
24.3.2008 7:22:58   
cuma
user posted image user posted image user posted image user posted image

Juutroo! user posted image

Moja kava je tako vroča, da je še ne morem pit .. toast se peče ... Ema in tati delata galamo že navsezgodaj user posted image  ... tako da Tinka ne bo več dolgo spala ...
Jaz še vedno kašljam 100/h .. a sem vsaj spala ponoči (pholcodin user posted image )

Včeraj smo malo barvali jajčka in Ema se je zabavala z lepljenjem nalepkic. Potem smo šli nonotu voščit za rd in popoldne smo pekli štrudel in gledali Kekca. Tinkara je že v soboto dopoldan dobila blazino a ker nam ne dela domofon, smo listek opazili prepozno, da bi šli ponjo na pošto ... bo pa jutri zjutraj! Komaj čakamo! user posted image

NRMM: M&M sta user posted image user posted image  ... Maša je ful zrasla!

Mml: Kako ste? Mancin nahod kaj bolje? Matic ok?

Bino: Kako ste pupe?

Arielca: user posted image  za Brino in odvajanje od plenic! Pridna babica!!!user posted image  tudi za vaju z user posted image  ... najbrž je zelo pasalo imeti malo časa samo za vaju user posted image !

Nana Liza: Hvala za user posted image ! Bravo za Tevževo obmesečnico in take lepe mere! user posted image

Sonček Balonček: kuku user posted image ! Kako sta Lara in Maruša? Kako si ti?

Grem toaste ven vzet ... če ne, bojo črni ko karbon user posted image  ... Se tipkamo še kej!

Cuma

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
24.3.2008 7:47:07   
NRMM
Juuuuuuuutro!

No sej sem vedela,da me tukaj čaka kava user posted image ,hvala Cuma.

Čakam,da voda zavreje,no ja neke hude potrebe po kofetu ni,pasal pa bo,pa malo potičke zraven....no to je namesto sadja zjutraj,velikonočna dieta user posted image .

Imamo zopet sneg,tak da se mi zdi,da je Božič in ne VN.Danes smo celo spali do 7.00 user posted image ,prehlad pri M&M se umirja,je pa dobila Maša še dva zobeka,tako da ima sedaj 3 user posted image ,še 3je pa bodo kmalu.

Včeraj se sicer nismo kaj preveč nažirali,vsaj jaz ne,popoldne nas je pa ati peljal na tortico,da nam slučajno ne bi preveč cuker padouser posted image .

Ve ste še vse ob pirhih,šunki,hrenu,potici???Dost bo,prazniki se približujejo h koncu user posted image .

Mml kako Manca in Matic?Mancin prehlad minil?

Cuma sej bo kmalu prava pomlad,ne samo koledarska in bodo vsi prehladi pozdravljeni.Zate pa en user posted image ,da čimprej nehaš kašljat.

Bino kako ste?Fejst utrujena?

Arielca super,da se je tudi Brina odločila biti brez plenice,pridna punca user posted image .Uff meni bi tudi pasal en fraj popoldne z možem,ampak glede na naše babica servis,se tole še ne bo hiiiiitro zgodilo.user posted image user posted image za vajino prosto popoldne.

NL to ste prav domačo kupili al kje v mesnici?Pri govedini imam jaz vedno srečo,da dobimo čisto domačo iz ene bio kmetije user posted image .

Sonček javi se nam kaj!

Lonja kako uspela dieta med prazniki?Mene je čisto dotolkla zopet user posted image user posted image .

Lepo bodite!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
24.3.2008 9:53:25   
lonja
Jutro,

Cuma, hvala za kafe, čeprav le virtualen user posted image .

NRMM, vidim, da uživate vsi štirje skupaj in da vas oči razvaja na vsakem koraku. Full sta res veliki tvoji princeski, še posebej pri Maši je res viden napredek.

Moja dieta...no,hm..mal sem se prekršila, a ne prehudo. Danes sem na sadju in se že prav veselim. Tko fajn sem spucana naslednji dan. Ta teden konec tedna bom ža na drugem vodnem dnevu, še 3 kg do cilja.

Nana Liza, to je moral bit pa res fajn, tak domač žegn. Jst sem bla včeraj celo pri maši, sta moja dva doma skor obupala, k me tolk časa ni blo nazaj. Men je blo pa prav fajn.

Bino, kako ste kaj rožice. Še petX pančkat, pa bo oči nazaj, a ne? Mi pa še 8x pančkat, pa že spet gre. Al smo boge, a ne?

Jana73, kako je Ela, že zdrava?

Vse ostale ste še na praznikih, al kaj?

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
24.3.2008 12:54:51   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

SEM MAJHEN ZAJČEK S
POLNO KOŠARO DOBROT
IN POTUJEM NAOKROG.
TUDI VAS OBIŠČEM,
PO TIHO POZVONIM,
IN VAM VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE ZAŽELIM.

No pa še naša zimska idila,ki se počasi umirja.

PAPA

No gospoda moderatorji so mi zbrisali slikice.........matr jim user posted image . So pa v albumu,da ne bo slučajno ktera mislila,da sem za zimsko idilo prpopala prazen post user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
24.3.2008 13:46:27   
ac
Joj, punce, meni se je pa doma skorej zmešal. Sara sicer norice dobro prenaša, ima pa vročino, tako da smo bili zdej štiri dni non stop doma. Ima pa punca take napade trme, da je joj. Mislim, da sem že napisala, da se vrže na tla in pljuva, no, po novem še kriči kot zmešana in tolče z nogami in rokami okrog sebe. Nana Liza - saj jo tudi jaz najprej ignoriram, ampak se sploh ne umiri, tako da po kakšnih 10 min mi ne preostane drugega kot da grem k njej. Potem mi ponavadi čisto mirno pove, da je jokala. In je spet najbolj pridna in fletna punčka na svetu. Do naslednjega napada user posted image .

No, skratka, ko sem doma, sem dobesedno Sarina sužnja, tudi minutke nimam zase. Ati je sicer vedno zraven, ampak če hoče on kaj naredit, Sara spet trmari, da bo mami. Ati ne sme NIČ! Če sta pa sama doma, je pa ok. No, zat sem šla danes kar v službo, kjer imam končno miiiiiiiir. Pa vsaj tisti članek bom spacala skupej (upam), ker doma mi ne uspe čisto nič naredit. Itak bom jutri spet doma, s Saro.

Upam, da ve uživate v praznikih. Mi doma nismo nikoli praznovali, letos smo se pa odločili delat pirhe, pa so najprej vsa jajca popokala, potem tiste nalepkice niso šle dol,.... Skratka - nič ni ratalo....  No, saj bo boljš, ane?

Imejte se lepo še naprej!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
24.3.2008 13:56:46   
Izabela_
Matevž ajčka, jaz pa moram malo prebukirat naše hotele... Dopoldne smo uživali v snegu in Matevž je naredil snežaka (slikano s telefonom):

user posted image

Nana Liza in NRMM: zelo luštni so Tevž, Maša in Maruša (sem videla sliko, preden je bila zbrisana). user posted image

Arielca: že objemaš Brino? user posted image

Ac: upam, da Sara dobro prenaša (kolikor se da). user posted image

Lep preostali del prostega dneva. user posted image

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 24.3.2008 14:02:06 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
24.3.2008 14:01:28   
Izabela_
Ac, sva hkrati pisali... Tudi pri nas je trma kar na pohodu. Jaz sem bolj slaba s tole ignoranco, ampak včasih pa res zelo zaleže. Včeraj se je tudi Matevž vrgel na tla na hrbet in se drl, jaz sem šla še nekaj v kuhinjo in potem sem šla k njemu, ker sva morala ven in sem ga prisilno oblekla. On pa ves objokan. Zvečer, ko je prišel očka domov, mu je pa pokazal "Tevžek padu, Tevžek joku, mamica 'magala". In se je spet ulegel na tla in začel "jokat". Tako da me je ful vlekel za nos, sem videla potem. user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
25.3.2008 7:28:26   
NRMM
Najprej en prekraaasen sončen pozdrav iz našega konca.Prav lep dan se je naredil,kljub sneženju včeraj zvečer.

user posted image user posted image user posted image  za vse,jaz sem ravno pred svojo jutranjo dozo.

M&M se igrata v Mašini sobi,ati je že v Lj,kmalu pa se boomo odpravile tudi me od doma.Ta teden bo prav fin,ko je tako kratek user posted image  in v trenutku bo petek,ko bomo zopet kompletni.
Včeraj smo se malo potepali,dopoldne smo naredili enega veeeeeeeeeeeelikega snežaka pri dediju in babici,popoldne nas je pa ati peljal na pizzo in na obisk svojemu bratrancu.....popoldne je minilo v trenutku.Maruša je omagala že ob 18:50,Maša nam je pa zaspala po poti domov in in je potem vriskala do 21.00,ko je končno omagala.No dobra lastnost tega je bila,da ponoči ni bilo lakote in se je zbudila ''šele'' ob 6.00.

Lep dan vsem,komaj čakam,da greva z Mašo na en pošten sprehod,ker v teh dneh so bili bolj redki.

lp

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
25.3.2008 7:56:59   
šnucika
Jutro!user posted image

Na hitro lep pozdravček po dolgem času.
Zbudili smo se v sončno jutro in sneg imamo...da ne bo pomote...sem že doma na obali,ampak pri nas velikokrat preseneti pomladni sneg.
prav lep pogled je ven med oljke in snežno odejo.
Bom zvečer prilepila kako slikico,če mi ne verjamete.

Lep dan vsem!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
25.3.2008 8:32:46   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

Jutro!user posted image

Na hitro lep pozdravček po dolgem času.
Zbudili smo se v sončno jutro in sneg imamo...da ne bo pomote...sem že doma na obali,ampak pri nas velikokrat preseneti pomladni sneg.
prav lep pogled je ven med oljke in snežno odejo.
Bom zvečer prilepila kako slikico,če mi ne verjamete.

Lep dan vsem!

A zdej,ko si pa na obali in po praznikih,pa ni treba ponudit kofeta.......sam zate grem iskat taške user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mamice vse naj naj ob našem prazniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
25.3.2008 9:09:01   
Nana Liza
Hvala za kofe NRMM. Da ne bom slučajno kakšno taško dobila v glavo. user posted image

Mali mi je že zaspal, stanovanje ravno ni razmetano, ker smo včeraj imeli obiske in smo že sesali in pospravljali. Edino kar me čaka danes je pranje perila user posted image in izležavanje.user posted image

Sem že pri mojih novembrkah jambrala, da je imel Tevž ful flekasto kožo po telesu, rdeča zapestja in pod vratom. Jedla sem pa edino od teh velikonočnih dobrot jajca. Zvečer sem ga pa namazala po kopanju z mandljevim oljem, kar je verjetno povzročilo fleke. Baje je bolje olivno. Moram v lekarno. Sicer ga že nekaj časa sumim, da nima prav čiste kože, ampak nikoli še ni bilo tako hudo. Ker je bilo pa na zapestju bolj suha koža in še pordela ter še drugod po telesu ima bolj suho kožo, me pa kar malo skrbi.user posted image

Ela je pa včeraj dobila skiro scooter s košarico in trakci in ga že ful obvlada. user posted image user posted image user posted image

Pri nas je trenutno hit zdej huda mravljica in še sneženi mož. Smo mogli že danes zjutraj poslušati...in peti.user posted image Danes ima Ela spet pri dr v bolnici pregled in upam, da bo vse ok.

Cuma - kako se obnese blazina? user posted image za čudovito sestrsko prijateljstvo!

Arielca - bravo za skupni večer!user posted image

Šnucika - končno bo Živa se naužila snega še doma in ne samo na Štajerskem. user posted image

Izabela - zelo lepega snežaga je naredil Matevž! user posted image

Lonja user posted image za dieto!

NRMM - moj se je oglasil v soboto pri enem mesarju kar tam na poti iz Mb, pojma nimam kje, ampak juhica je bila dobra. user posted image Drugač pa tudi mi imamo dobavo mesa od enega poznanega mesarja, kjer smo ful zadovoljni. V soboto pa ni imel nič več lepega za juho, ker je možek pozabil med tednom...user posted image
user posted image za Mašine zobke!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.3.2008 10:24:33   
Pajaca
Živjo!

Ja ja vem se nisem celo večnost oglasila, a tko pač pride.

Izpit sem imela v sredo in ga naredila. JEEE!

V četrtek in petek smo belili, pol je bila VN pol pa včeri Pajackin RD. Danes ima pa prjatlce na tortici.

Zdej pa šibam narest malico za sodelavce, da jih za izpit počastim.....

Fajn bodte, se oglasim jutri ko bo več časa.

Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.3.2008 10:58:59   
Kofi
Čestitam Pajaca!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
25.3.2008 13:01:37   
mml
Hoj,

nisem izgubljena, sem pa lena user posted image . Kaj pa vem, če smo vsi doma, imam bistveno manj časa, kot če sva doma sama z Maticem user posted image ...

Pri nas vse kar OK, Manca še vedno smrka, je pa že boljša, Matic na srečo ni zbolel (že trkam na les). Manca je pa že velika punca in sploh ne komplicra več, ko ji čistim nos, samo Olynth ji ni preveč všeč in pravi, da ga ne bi...

Danes ima naša varuška RD in sem šla k njej na kofe, pa seveda voščit...sem bila obložena kot Dedek Mraz...sem imela svojo trobo, Mancin nahrbtnik, Matica v lupinici, šopek za varuško, pa še eno darilno vrečko, poleg tega sem pa še Manco lovila po dvorišču, ker je seveda morala skakat po lužah...po mojem sem bila prav zabavna za pogledat user posted image

No malo manj zabavno je bilo, ko sem ugotovila, da je pri varuški tudi njen vnuk, ki je "malo" prehlajen...skratka spet upam, da se ne bo nalezla Manca....ker 2x nam pa ne bo uspelo prešpricat prehlada pri Maticu...

ac upam, da so norice že v izzvenevanju,...kar se pa tega tiče, da niste mogli ven...no ja tole vreme čez praznike ni bilo ravno naklonjeno kakšnemu pohajkovanju po svežem zraku

pajaca user posted image  za izpit

NRMM pri nas je bilo tudi krasno jutro, zdaj je pa že spet oblačno, tako da ne vem, če bova z Maticem kaj dosti šetala naokrog preden greva po Manco. Upam, da sta vidve z Mašo sonček dobro izkoristili

arielca kako se je imela Brina? Sta se, ko je prišla, nalupčkali za naprej in za nazaj user posted image ?

izabela Matevž je pa že prav velik fant user posted image

lonja user posted image  za že skoraj dosežen cilj in da nisi preveč "grešila" med prazniki

Nana Liza po eni teoriji naj bi mandljevo olje mašilo pore in zato bolj priporočajo olivno olje za dojenčke...upam, da bo s Tevževo kožo kmalo boljše user posted image

cuma super, da je Emi "končno" postala Tinkara všeč user posted image

bino se kaj vidimo ta teden? No to pomeni jutri ali v četrtek dopoldan, ker v petek jaz ne morem...grem malo na simpozij...upam, da se bo Matic strinjal

vse ostale lepo se imejte

< Sporočilo je popravil mml -- 25.3.2008 13:02:15 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.