mml
|
Jutro, mi smo spet zamegljeni, ampak malo manj na debelo kot včeraj...tako da upam, da bo kaj sončka Za nami je še ena kar prijetna noč...spat ob 23.30, prvo bujenje ob 3., nato je mrknil na ck, spet hrana ob 6.30 (prej ga je še oči previl) in sedaj še vedno spi spanje pravičnega. Vmes je malo pred 3. uletela v splanico Manca, se stisnila k meni in zaspala...nimam pojma kaj ji je bilo, jo je oči odtransportiral nazaj v posteljo in je spala lepo do 8., po tem pa se pritožila, da ne gre v varuški in zdaj sva spet sama z Maticem . Je pa včeraj Manca božala in lupčkala Matica, vmes ga je še malo nahranila, bila brez problemov zraven, ko sva se dojila in vakič povedala, da je dojenček prijazen, ker ne joka . Tako da moramo samo še osvojit jokanje pa bo nekako šlo...Včeraj si je celo sama upala v spalnico pogledat, če Matic še spi, ker do sedaj tega dosledno ni hotela...skratka smešna je. Je pa očitno posledica "stresa" pri Manci to, da po novem skoraj vsako noč lula v plenico, česar ni počela že od poletja...pa če bo samo to...bo že minilo šnucika držim pesti za to, da hitro dobiš dobre izvide in se lotiš projekta . Sploh ne dvomim, da ne bi bilo vse tako kot mora biti . Živini izvidi bodo patudi OK, tako da boste končali z AB sonček jaz nisem na kakšni striktni dieti, ker Matica kaj dosti ne zvija, to je bol jza vsak slučaj...umejila sem mleko, vso sveže sadje (razen banan) in zelenjavo, pa tudi pri kuhani zelenjavi je na programui predvsem korenje in krompir, od mesa perutnina in govedina, po tem pa še polenta in testenine...bom takole vztrajala kakšen mesec, po tem pa počasi začela s čim novim...odvisno od Matica. Pri Manci so bili krči in napenjanje tako grozni, da sem rajši malo bolj panična in previdna Lara je bila pa prav resna zdravnica. Vidim, da Maruša pridno raste in je pravi cukrček pegica vse pod kontrolo? A je bila Neli tudi zamudnica ali se je lepo držala PDP? jana le glej, da se najprej predstaviš voznikom, preden jih prehitiš . Sem včeraj postavila našo frajlo na tehtnico in tehta nahrčkana in v oblačilih 13,4kg...pravi mali pujsek je postala v zadnejm mesecu janjan kako kaj tvoja nosečnosti? Si še vedno pridna in v službi? Zdaj se je pa že začela druga polovica...ki mine hitreje od prve...no vsaj meni je... arielca vse Ok pri vas ali vas je vse napadla gripa? ac lepo se imej na Gorenjskem in dobro opravita s Saro pri pediatru, upam, da ne bo prehudega drena in peveč bolnih otrok v čakalnici. A ne naročajo na ure ? cuma ja moške je treba včasih malo pocrkljati, je po tem lažje doseči, kar želiš . Uživajte na Štajerskem. NL upam, da ste vsi zdravi, da boste lahko izkoristili tele sončne dneve, ki so pred nami. Jaz računam, da gremo jutri ali v soboto privč malo ven, če bo le kaj sončka. Sem pa včeraj ugotovila, da patronažna ne zna dobro povit Matica, ker do sedaj je bil dvakrat moker, in to obakrat, ko ga je previjala patronažna...korist pa taka V spalnici nekdo kolca , se mi zdi, da bo počasi čas za kaj mlečnega...morava pred tem opravit še jutranje umivanje in preoblačenje....kar je seveda grooooooooooozno