mml
|
Dan pegica se oproščam za zamudo...ampak res iz srca vse najboljše za RD , en porod na PDP na hitro, zdravega fantiča in seveda veliko prespanih noči brez krčev, po tem pa seveda še vse ostale super stvari, ki si jih želiš jana kaj je z Galom? Je že doma? NRMM a je monter uspel narediti kar je imela za narediti ob takih prisrčnih motnjah kot sta vidve z Mašo ? cuma čestitke za Tinkarin prvi zobek , je pa pohitela, pa saj je tudi sicer taka velika punca, da komaj verjamem, kako hitro beži čas. Si mi pa naredila lušte s temi flancati...jaz sem za vsak slučaj na dietni prehrani v upanju, da Matic ne bo imel tako hudih krčev kot Manca. Zaenkrat je akr se tega tiče kar OK, malo ga sicer napenja, ampak ni panike šnucika za takšno akrivno čebelico...mi jo sicer tudi imamo v omari, tako da mogoče bosta šla Manca in oči danes ali pa jutri malo pustovat Nana Liza a je imela Ela danes kontrolo? Upam, da se apetit vrača in je volja tudi boljša in da se tudi Tevžev kašelj umirja...tole vreme je prava grozljivka in raj za viruse . Meni res ni jasno zakaj so v P obiski samo 3 ure...OK jasno mi je, da so sedaj omejeni zaradi vseh viroz, ampak sicer bi pa res pasalo malo več družbe...jaz sem imela na srečo še nekaj "ilegalnih" obiskov iz službe, tako da je bilo popoldne malo krajše, samo večeri so bili pa neznosno dolgi...tam od 19. do 23. nimaš kaj početi, nimaš se kam dati, posteje so nenormalno neudobne...še dobro, da sem imela s sabo knjigo, da sem si krajšala čas. Cimra je bila pa bolj tako tako...nisva se ravno zaštekali, nisva si šli pa na živce sonček balonček a so se pri Maši krči umirili, kako kaj vaše noči? No včeraj je Manca prišla domov, najprej se me je hudo razveselila in me objemala in lupčkala, po tem je šla pogledat Matica, povedala, da je dojenček, ga pobožala in si "sposodila" njegove pliškote . Zraven vsakiš pove, da ji Matic posodi igrače . Kakšnih hudih problemov ni, večinoma se dela, da ga ni in se je to ne tiče. Problem nastane, če Matic joka...to jo pa zelo prizadane in jo je strah, pove, da rabi Matic dudo in če še vedno joka, reče, da ni v redu, po tem pa začne nabirat šobo, dobi prestrašene oči in začne jokat tudi ona...tako da zaenkrat ni variante, da bi bili sami doma. Drugih problemov pa ni, zvečer je normalno šla v posteljo, scer jo je rihtal oči, ker se je seveda ravno takrat tudi Matic odločil, da je čas za tekočo problematiko . Spala je normalno, polulala se ni, k varuški je šla tudi brez problemov...tako da upam, da česa hujšega ne bo...bo pa sigurno kakšen dan kriza...Mi pa sedaj kar naprej govori kako me ima rada in me objema in lupčka, pa ne vem ali je to zato, ker je bila 4 dni pri moji mami ali zaradi Matica... No tako, spet sem se razpisala...se vidi, da sva sama z Maticem, ki je sit in spi