|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
2.2.2008 21:33:39   
NRMM
Ooooo mml dobrodošla zopet med nami user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vidim,da je res šlo expresno user posted image .V tretje pravijo da gre še bolj user posted image .

Matic pa je taaaki cukerček user posted image user posted image ,pa ime ima tudi krasno.Bi bilo tudi našemu pubecu tako ime,če bi ga imeli.

Fajn se rihtajte in le oglasi se še kaj.Kaj pa Manca pravi za bratca?

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
2.2.2008 21:50:11   
ac
O, mml, dobrodošla spet na rr-ju, tokrat z enim luštnim pobčkom več!

NRMM - Sara je en dan zvečer zakuhala na 40 in več vročine in celo noč je hropla in hitro dihala (60 vdihov na minuto) in zjutraj je pregled krvi pokazal CRT (al nekej podobnega; nek pokazatelj vnetja) 140 (normalno je do 8), ampak ker je bila sedimentacija ok, naj ne bi bilo virusno. Sicer je dohtarci čudno, da ji (še vedno) poka v pljučih, ampak diagnoza je pljučnica. Da bi jo pa naša zdravnica poslala na slikanje, bi se pa moralo ne vem kaj zgodit. Še v laboratorij jo pošlje z veliko težavo, ko je res na zunaj videt, da je nekaj zelo narobe. Ja, vem, sem že več kot leto nazaj obljubljala, da bom zamenjala pediatrinjo.... Samo kaj, ko ne vem, kdo bi bil ok...

Uf, dons sem se pa razpisala.... Lahko noč vsem!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
2.2.2008 21:58:06   
NRMM
a ha AC ta CRT mi je znan ja in povišanega je tudi zeelo imela,uboga SARA user posted image .No glavno,da gre na boljše user posted image .
In kaj je tako težko dat pediatrinji otroke na druge preiskave?No očitno imamo mi srečo,ker ko ni za nekaj sigurna,da otroka kar naprej.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
2.2.2008 22:50:51   
Nana Liza
mml- kakšen lušten fantiček! A je kaj Manci podoben? Men se kar zdi, da je. user posted image Luštne slikce! user posted image Kakšen ekspresen porod! Bravo mami!
Kaj pa kaj Manca pravi o svojem bratcu?

nrmm-  Mi uporabljamo pleničke iz Mulerja in smo bili do sedaj vedno zadovoljni. No trenutno jih je ravno zmanjkalo in imamo neke Pamperkse easy up kot hlačke. To je bilo na zalogi. user posted image

ac- naša dr. mi pa piše kar napotnice za vnaprej, pravi za vsak slučaj za Tevža, da ne bo kaj narobe.  user posted image za Saro in naj res mine čimporej tole virozno obdobje!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
3.2.2008 8:57:59   
šnucika
user posted image

Jutro vsem!

Danes pa smo doživeli luksus - Živa je potegnila do 8.20 !user posted image

A kje sneži? Tu je dež in 3 stopinje.

mml - zelo lepega fantička imaš!user posted image
Kako pa kaj sestrica Manca?
Me veseli,da je bil porod hiter...potem se res vse takoj pozabi, tudi, če je zato malo bolj bolelo.

ac - boga Sara...upam, da bo čimprej boljša!user posted image user posted image

Lep dan preživite, pa veliko krofov pojejte!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
3.2.2008 9:34:32   
mml
Dan,

prav lepo je biti spet doma user posted image . Meni je bilo v P namreč huuuuuudo dolgčas, tako da sem komaj čakala, da grem domov. Noč smo akr uspešno prespali...eno rundo je cmevkal, ampak po tem je pa Matic spal od 4. do 8....pravi luksuz in zdaj spet spi.

Z Manco se še nista videla, ker so v P trenutno dovoljeni obiski sam oza očete, tako da Manca ni mogla pirti user posted image , je pa trenutno na poti iz Celja v Ljubljano, tako d bom lahko kmalu poročala kako in kaj

Nana Liza ja Matic je kar precej podoben Manci, samo da nima tako velikih oči, kot jih je imela Manca in da trenutno pe bistveno bolj miži user posted image . Upam, da ste že vsi bolj zdravi in da Ela že kaj rajš je in da je z AB manj problemovuser posted image .

ac ampak tale mi je pa dobra...da pediatrinja pri sumu na pljučnico ne pošlje Sare na RTG...kako pa potem sploh ve kolikšen del pljuč je prizadet user posted image

jana držim pesti, da se gre Gal jutri samo pokazat in ne bo ostal v bolnici user posted image

NRMM upam, da boste našli kakšne pametne plenice...pri nas ji dam za vsak slučaj pampersko, ampak v 95% je zjturaj suha...sicer pa plenica zdrži tudi ta veliko lužo, samo je pa res, da Manca ponoči ne pije user posted image

šnucika tukaj je totalna sivina in 4°C, tako da je prav turobno...mogoče bodo pa pustne šeme prinesle kaj boljše vreme user posted image

Grem še malo lenarit, dokler ne pride domov big sister, ker po tem bo konec miru user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
3.2.2008 9:46:04   
šnucika
Še malo naše Žive včeraj v maškarah:

user posted image
user posted image
user posted image

Tule je plesala ko nora...več slik nisem mogla naredit,ke je tako migala in skakalauser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
3.2.2008 9:49:52   
lonja
Mml, dobrodošla spet med nami čvekami. Vidim, da ste tudi porod tko uštimal, kot znaš samo ti. Matic je pa tko luuuuuuššštttnnn, bi ga kr malo požulila po rokah. Me res močno zanima, kako bo kaj Manca odreagirala. Poročaj, ko boš imela čas.

Jana, ja bošček Gal, to ga je pa moralo res hudo bolet. Upam, da mu AB hitro primejo in da ne bo rabil bit več dolgo v bolnici.

Ac, upam, da je Sara že bolš, user posted image  zanjo!

NRMM, si se vsaj mal spočila in napolnila baterije za še en teden. Mene je tudi včeraj prav prijazno presenetil, da ga potem naslednji teden ne bo, ker gre v Italijo. Jaz pa full dela v službi...No, se bomo že znašli, malo bosta pa dedi in babi pomagala.

Danes sem na dieti že tretji dan...Mi gre kr dobro....user posted image

Lepo nedeljo in čim bolj pridne otročke!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
3.2.2008 9:52:00   
cuma
Dobro jutro punce moje!

Najprej user posted image user posted image user posted image  mml za tak porod in tako lepega fantiča!!!! Tak mali ptiček je v tisti postelji ...user posted image user posted image
Zdaj, ko ste vsi doma vam pa želim čimmanj stresno privajanje in spoznavanje user posted image user posted image user posted image user posted image ! Big sister Ema čestita in big sister Manci user posted image !!!

Nana Liza: Me je kar v trebuhu stisnilo .... revica mala, kaj vse je dala naenkrat skozi, glede ledvice pa skoraj ne morem verjeti, da so to šele sedaj ugotovili user posted image ! Zdaj bo najbrž še malo trajalo, da si opomore, potem pa bo spet ok ... in tudi pomlad se bliža, da bo končno manj teh viroz naokoli!Tevžeka pa bo vaša p sigurno pogruntala in mu predpisala pravo zdravilo! user posted image  
Aja ... glede tablet, mislim, da je naša jana73 to elegantno rešila z nutello user posted image !!!!Poskusi!

jana: Kako je Gal? Ga še fejst boli? Pri vas pa nimate sreče z ušesi user posted image  ... Držim pesti, da bo jutri po pregledu lahko šel kar nazaj domov!

Nrmm: Poskusi Pampers let's go ... nam še niso premočile user posted image !

Pajaca: user posted image user posted image

Mi smo bili včeraj na RD od ene Emine prijateljice ...in ko smo prišli tja .... presenečenje: vsi so bili namaškarani, nam pa so pozabili sporočit user posted image . Skratka, Ema se je tako ustrašila(letos se je spomnila, da se boji maškar user posted image ), da ni hotela niti stopiti naprej ... je trajalo 20minut, da smo jo spravili noter. Potem se je pa igrala in tekala, jedla prvi čips user posted image , kroštole ... skratka, imela se je fajn, dokler ni prišel en spiderman in jo spravil v jok user posted image  .. Tinkara je pa bila prava žurerka, skozi se je smejala in nič se ni pritoževala nad veliko množico kričečih maškar, pokajočih balonov in glasne muzike ... srečala je cimra iz porodnišnice in še z njim malo poklepetala, potem pa smo šli počasi domov.

Malo smo štufi tega dežja in upamo, da bo kmalu posijal sonček! Danes gremo k noni na kosilo in Ema že komaj čaka, da bo božala "pipi" - psičko Mišo user posted image .

Vsi bolančki: pozdravite se!!!!

Imejte se lepo!

Cuma

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
3.2.2008 10:27:17   
Nana Liza
mml - ti kar verjamem, kako je dolgčas v P, pa sploh če so obiski omejeni in nisi mogla videti Mance. Pa veliko je tudi odvisno na kakšne cimre naletiš. Ko je Ela prišla k meni v P je bila tako živa, da je bila v sobi prava atrakcija za vse in sta z možem po eni uri morala oditi domov. Vsi v sobi smo gledali samo njo, na dojenčke smo kar pozabili. user posted image

cuma - kaj je to kroštoleuser posted image
Naša ELa bi se tudi sigurno bala spidermana, čeprav zdele pa ful gleda Ninja želveuser posted image .

Lonja - Za vaju z Ajdo user posted image Naj teden hitro mine.

Šnucika - kakšna simpatična čebelica Živa. user posted image Pri nas bi Ela čbela tudi morala biti čebelica Maja, pa noče.user posted image Mogoče si do popoldneva premisli. user posted image Tevžek je pa simpatičen Tigrček (smo ga spravl v en že skor premajhen pajacek)user posted image .
Aja, pa hvala za kofe.user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
3.2.2008 11:12:50   
Kofi
Hello punce!

jaz sem še vedno 2v1 :) Nič me ne šraufa...no samo po malem. Danes tak ne sme ven, ker mi ne bi bilo fajn, da bi mela skup RD. Ja...da ne boste iskale seznama ;) Vam častim eno slastno user posted image  (saj bi lahko kako lepšo najdla na netu, samo sem linke pogubila). Pa glavno da je dobrega okusa, kaj?

mml: joj, kaki cukerček je ta tvoj Matic! Upam,da ga bo big sister Manca super sprejela...glede na to kaki navihanček je, mislim, da ne boste meli problemov. Včeraj so bli na obisku naši prijatli, ki majo 3 mesečnega sinčka...je bil v ležalniku na tleh in Neli hoče nest svoj stolček iz dnevne v sobico in zagleda malega v ležalniku. Odloži stolček in reče...o lej, dojenček...in ga gre pocartat...tak nežno, da smo se vsi raznežili user posted image
Lepo uživajte družinica 4 članov!

Vsem bolančkom en velik user posted image  - saj niti ne morem verjet da ste vsi bolni! Pa kaj je s tem???!!!! Morem potrkat, da smo mi zaenkrat ok. Se izogibamo velikim centrom, kjer bacili razsajajo, samo...lih tak lahko kej fašemo...upam da ne!

Vas tipkam še kaj kasneje, zdaj se grem uštimat da peljem moja2 na kosilce!

Čauči!

Neposredna povezava do sporočila: 1286
3.2.2008 11:35:06   
ac
Pegica - vse najboljše user posted image user posted image user posted image . Pa hvala za tortico! Mi smo se jo sicer že včeraj najedli, je imel user posted image rd. Lepo praznuj!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
3.2.2008 12:49:26   
sonček balonček
Ubogi bolančki...Naj vsem hitro mine!

Pegica, a bo jutri? Pri Mml sem uganila dan poroda, mi bo uspelo tudi pru tebi? Dober tek in vse najboljše za RD.

Jana, ubolgi "mulc". Ste se najbrž zelo ustrašili?

Lara spi. Včeraj je bila za maškaro "Mml". Slikce sledijo jutri. Maruša pa trenutno (običajno) drema na moji rami.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
3.2.2008 12:49:31   
cuma
OOO draga pegica!Vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image !!!!! Naj se uresničijo tvoje želje!user posted image user posted image user posted image
user posted image za nežnico Neli!

NanaLiza: kroštole so... flancati ...kako se še reče user posted image , no, naj mi kdo pomaga user posted image !

A hočete eno čist frišno novičko iz našega koncauser posted image ?
Tinkara je dobila prvi zobek user posted image .

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
3.2.2008 12:51:35   
cuma
Ojla sonček balonček!!! user posted image
Najbrž imaš zelo fajno ramo .. user posted image , jaz tudi, občasno user posted image .

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
3.2.2008 13:35:45   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

A hočete eno čist frišno novičko iz našega koncauser posted image ?
Tinkara je dobila prvi zobek user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tinkara......supeeeeer.

Mi pa smo še kar v veselem pričakovanju teh zobkov,čeprav so dlesni že fino nabrekle,ampak na plano pa ne predrejo user posted image .

Mml vidim,da uživate.....super.To,da je pa dolgočasno v P,sploh če ni obiskov ti pa verjamem.Jaz sem komaj čakala,da je kdo prišel,ne glede na uro.
Smo dali zvečer Maruši eno flaško manj soka,predno je zaspala in še lulat je šla pred odhodom v posteljo,tak da smo zjutraj spali bolj dolgo in brez premočene pleniceuser posted image .

Lonja upam,da se user posted image  ne bo predolgo zadržal v Italiji.Baterije imam na 95%user posted image ,potem upam,da se bodo še nafilale 5%,ko se M&M zbudita in ju ati odpelje k dediju in babici,jaz pa v hitro pospravljanje bajte in malo izležavanja...no na večerjo pa grem za njimi user posted image .

Pegica čestitke za RD user posted image user posted image user posted image user posted image .Torta je bila pa fuuul dobra,tak da bi še kaki kos user posted image .Vidva s sinčkom bosta pa imela blizu RD,tak kot imava midve z Marušo user posted image .

Sonček kako tvoji dve punci?Krčki pri Maruši še vedno v mejah normale?

Šnucika Živa je bila pa lepa čebelica user posted image .

Mož mi je skuhal kavico in naredil sadno kupo..........hmmmm prijetno presenečenje.Hvalila ga pa ne bom,ker se lahko hitro pokvari.Upam,da nima kaj za bregom user posted image .

Uživajte v preostanku nedelje!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
3.2.2008 14:31:46   
Nana Liza
cuma - A flancate si mislila! user posted image Njama
user posted image

Pegica vse naj naj za RD!
user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
3.2.2008 14:48:51   
šnucika
pegica - vse naj naj....in čimprej en lahek porod!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1293
3.2.2008 14:53:16   
šnucika
kroštole so tole...po slovensko krhki flancatiuser posted image  

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.2.2008 9:29:03 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
3.2.2008 15:08:53   
Pajaca
Pegica vse naj naj

Šnucika... jaz zlo dolgo nisem vedela kaj nekaj so to krhki flancati, mi smo samo hrostlce jedli.

MML je big sister že prispela???

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.2.2008 20:54:47   
šnucika
Čer!user posted image

Mi smo se pa danes najedli buteljnov...za spremembo sva jih za pusta z mamo pekli.V torek bova pa kroštole pekle.

Popoldan smo bili na otroškem pustovanju, tu blizu na Šmarjah ga nardijo za vse otroke.Živa je seveda komaj čakala,da se bo naplesala.
Potem so izbirali še naj maske in so morali vsi plesat in žirija je izbirala.
Pet jih je bilo izbranih in med njimi tudi Živa...očitno jih je prepričala  s svojo živahnostjo, saj tako plesočih čebelic ni povsod.user posted image
Dobila pa je veliko plišasto pujsko, skoraj večjo od nje same.Pa najprej sploh ni štekala za kaj gre, ko je morala na oder, potem pa je bila ful važna.

Bolančki....ste kaj boljši?user posted image

Lep večer in mirno noč...pa jutri dober začetek novega tedna želim!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
4.2.2008 7:28:45   
lonja
Jutroooooooo,

Pegica, vse najboljše z malo zamude a nič manj od srca user posted image !

user posted image

Kako butasto vreme, sem mislila kr doma ostat, a sem se nazadnje skidala ven na mraz in sneg.

TA teden bo na srečo krajši, k je v petek praznik, juhuhu.

Ajda je bila tigrček za maškare, tak luštkan, z repom, ki ga je skoz vlekla po lužah. Tak da je kostimček že v pranju, ker moramo jutri vajo ponoviti.

Danes začneva hodit z Ajdo na telovadbo, bomo videli, če ji bo všeč. Se mi kr zdi, da jo tako čez dan premalo zlaufamo. Sej ni čuda, če je pa tako vreme. PA sej bo kmal pomlad, pa poletje....ah...

NanaLiza, Šnucika, tile oboji flancati mi fullll dišijo. Sam ne smem. Danes imam sadni dan.

A je kera za kakšno kavo naslednji teden? Jana73?

Lep dan vsem skupaj kljub dežju!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
4.2.2008 8:29:52   
šnucika
jutro!

Sem upala,da bo ta pust odnesel dež in prinesel burjo..user posted image ...pa nič.
Prava sivina je zunaj.

lonja - a veš,da sem zdaj tri minute študirala,kakšen praznik je v petek!?user posted image
Ja,seveda...naš Prešeren.
Se vidi,da že toliko let delam v takem fohu, ki nima vseh praznikov.

Grem kavico dalje pit....ja pa še ena za vse vas!user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
4.2.2008 9:18:58   
NRMM
Daaaaan!

Danes sem pa kavico spila zraven monterja kuhinjeuser posted image .Je dec na mestuuser posted image user posted image ,pa še Maša se mu je nonstop smejala in silila k njemu user posted image .Mladenič še nima otrok in se je ni upal vzet user posted image .No včasih je pa fajn,če je mož v Lj user posted image user posted image user posted image .
Če bo mož tole prebral,bo ziher zvečer doma user posted image user posted image .
Včeraj je bla ravno finta pri moževih starših.Se nekaj hecamo,ker se je Maruša pogovarjala z mucami o atijih,pa jo mož vpraša kolko atijev ima ona.......hehe in mala brez premisleka reče 8.......user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne rabim razlagat,kak je mož postal rdeč user posted image user posted image .No pri nas je vse 8,karkoli jo vprašamo,tak da je to moževa tolažba user posted image user posted image user posted image .

Bino kje si?Ste vredu?

Mml kako Manca?Smo tečne,a ne user posted image .

Vikend je minil kot bi pihnil,malo smo se potepali pri dedijah in babicah,pa v soboto pri BlankiT in je minilo.

Vreme zunaj je totalno blekasto,le kaj bomo počele popoldne user posted image user posted image ,da bi vsaj nehalo deževat,da bi lahko bile vsaj malo zunaj.

Moram it štrom nazaj naredit,ker je majster konec z zidno oblogo.

Uživajte!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
4.2.2008 10:48:32   
mml
Dan

pegica se oproščam za zamudo...ampak res iz srca vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image , en porod na PDP na hitro, zdravega fantiča in seveda veliko prespanih noči brez krčev, po tem pa seveda še vse ostale super stvari, ki si jih želiš

jana kaj je z Galom? Je že doma? user posted image

NRMM a je monter uspel narediti kar je imela za narediti ob takih prisrčnih motnjah kot sta vidve z Mašo user posted image ?

cuma čestitke za Tinkarin prvi zobek user posted image , je pa pohitela, pa saj je tudi sicer taka velika punca, da komaj verjamem, kako hitro beži čas. Si mi pa naredila lušte s temi flancati...jaz sem za vsak slučaj na dietni prehrani v upanju, da Matic ne bo imel tako hudih krčev kot Manca. Zaenkrat je akr se tega tiče kar OK, malo ga sicer napenja, ampak ni panike

šnucika user posted image za takšno akrivno čebelico...mi jo sicer tudi imamo v omari, tako da mogoče bosta šla Manca in oči danes ali pa jutri malo pustovat

Nana Liza a je imela Ela danes kontrolo? Upam, da se apetit vrača in je volja tudi boljša user posted image  in da se tudi Tevžev kašelj umirja...tole vreme je prava grozljivka in raj za viruse user posted image .
Meni res ni jasno zakaj so v P obiski samo 3 ure...OK jasno mi je, da so sedaj omejeni zaradi vseh viroz, ampak sicer bi pa res pasalo malo več družbe...jaz sem imela na srečo še nekaj "ilegalnih" obiskov iz službe, tako da je bilo popoldne malo krajše, samo večeri so bili pa neznosno dolgi...tam od 19. do 23. nimaš kaj početi, nimaš se kam dati, posteje so nenormalno neudobne...še dobro, da sem imela s sabo knjigo, da sem si krajšala čas. Cimra je bila pa bolj tako tako...nisva se ravno zaštekali, nisva si šli pa na živce user posted image

sonček balonček a so se pri Maši krči umirili, kako kaj vaše noči?

No včeraj je Manca prišla domov, najprej se me je hudo razveselila in me objemala in lupčkala, po tem je šla pogledat Matica, povedala, da je dojenček, ga pobožala in si "sposodila" njegove pliškote user posted image . Zraven vsakiš pove, da ji Matic posodi igrače user posted image . Kakšnih hudih problemov ni, večinoma se dela, da ga ni in se je to ne tiče. Problem nastane, če Matic joka...to jo pa zelo prizadane in jo je strah, pove, da rabi Matic dudo in če še vedno joka, reče, da ni v redu, po tem pa začne nabirat šobo, dobi prestrašene oči in začne jokat tudi ona...tako da zaenkrat ni variante, da bi bili sami doma. Drugih problemov pa ni, zvečer je normalno šla v posteljo, scer jo je rihtal oči, ker se je seveda ravno takrat tudi Matic odločil, da je čas za tekočo problematiko user posted image . Spala je normalno, polulala se ni, k varuški je šla tudi brez problemov...tako da upam, da česa hujšega ne bo...bo pa sigurno kakšen dan kriza...Mi pa sedaj kar naprej govori kako me ima rada in me objema in lupčka, pa ne vem ali je to zato, ker je bila 4 dni pri moji mami ali zaradi Matica...

No tako, spet sem se razpisala...se vidi, da sva sama z Maticem, ki je sit in spi user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.