Valeri -> RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje (21.1.2008 11:29:03)
|
Je že čas, da se spet malo oglasim. Vas redno berem, sam za pisat sem pa bolj lena. Pa priznam, na enem ustvarjalnem forumu kar dosti visim, tko da mi potem za RR zmanjka časa. Se bom poboljšala in večkrat kaj prišla napisat. Ne bom pa za nazaj nič komentirala, da katere ne izpustim. Mi smo novo leto štartali z virozo, ki se je potem prelevila v vnetje ušes, tko, da je šel mali prejšnji teden januarja prvič v vrtec. Ima pa sedaj kar kakšen dan vročino. Enostavno se pojavi, tam nekje do 37,6 / 37,7 in potem kar zgine. S tem, da ni pri Maju nobenih sprememb, je popolnoma ok, je, nori, razgraja,.... Tako je bilo v četrtek, zvečer vročina, mu grem ponoči še 1 x zmerit, pa vse ok in v soboto enako. Hmmm. Lahko, da je od zobkov, je bilo pa zadnjič tudi nekaj govora, da to ostane od viroze in da potem kar nekaj časa traja, da se temperatura vrne v "normalo”,.... bomo videli, ampak kar malo razmišljam o obisku zdravnika. Drugače pa je mali pravi pobalin. Zdaj že ful govori in ponavlja vse kar sliši in vidi. Zapomne si tudi vse kar treba in kar ne. Tako, da računalnik že sam prižge, cd z risanko sam zamenja, s tem, da to menja in menja lahko tudi eno uro. Pri vseh igračah se mu tole najbolj dopade, pa seveda kuhanje, ter zadnje dni točenje vode v kopalnici. Risanje je aktualno 5 minut, plastelin dokler ga po micenih koščkih ne razmeče po dnevni sobi, kocke samo ko so raztresene, ampak se vedno pa je zakon Nodi. Tega bi pa lahko skoz gledal, se je že zgodilo, da se je sred noči zbudil in....ajde mami, stat, gemo gedat Nodija. Spi kar lepo, sam zaspi mal težje. To ima tolk za povedat, razložit, pa še, če ga grem jst dat spat, potem hoče, da greva skupaj na tavelko posteljo in potem je jok, pri možu, pa ni tega parlamentiranja. Tako, da vam je jasno, kdo ga daje spat. Smo pa ravno nekaj v fazi menjave 2 sobnega za 3 sobno stanovanje, kar pomeni, da bi mali dobil svojo sobo in takrat bomo, upam, da porihtali tele spalne navade in kot velikega fanta prepričali, da je čas, da spi sam v svoji sobi. Aha, evo, ve ste pravi naslov, da povprašam katero otroško sobico mi svetujete ali pa vsaj namig. Sicer nisem še veliko gledala, sem pa zasledila, da je Mavrica (mislim, da je od Novolesa) kar ok, drugače smo si pa že pred časoma nagledali Ikeino – mamut. No, bo treba v akcijo za prospekti. Je pa Maj, v primerjavi z vrstniki ful velik fantek. Bom pripopala kako sliko. Skor noben ne verjame, da je star šele dve leti. Mu je v soboto mož kupil dve trenirki za 3 leta in glih tolk da sta mu prav; verjetno je še model mal manjši, ampak tko je to. V glavnem smo v pričakovanju snega, ker pri sankanju, kotalenju, delanju snežakov (bolj pujskov) blazno uživa. Zdaj pa boljše da neham, ker sem spisala že cel roman. Se bo treba bolj "redno" javljat, ker tkole tud pol pozabim, kaj sem hotla napisat. Nč, vsem nosečkam želim čimboljše počutje, ostalim pa, da boste zdravi in razposajeni.
|
|
|
|