|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
29.12.2007 9:32:56   
lonja
Jana73 in user posted image   iskrene čestitke za toliko let skupnega prenašanja! Pa sej je evrjetno tako hitro minilo, da še opazila nista, a ne?

user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 826
29.12.2007 17:05:26   
Valeri
Maj se zahvaljuje za čestitke in lepe želje.
En del praznovanja je za nami, drug del pa se začne čez kako uro.

jana73 in user posted image  
čestitke in še na mnoga leta

pa tudi vsem ostalim, ki ste praznovali ali praznujete VSE NAJBOLJŠE.

Lepe praznike še naprej,
Valeri

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.12.2007 17:44:57   
mml
jana in user posted image   lepo praznovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lonja jaz sem bila med porodom čsito pridna...prvo uro sem še sodelovala v klepetu z babico, user posted image  in kolegico, ki je bila slučajno tisti večer v službi, naslednjo uro sem še prikimavala in govorila ja in ne, ko so se oni trije pogovarjali, vmes med popadki sme menda cel ozaspala, ko je babica rekla, naj si spočijem, po tem se pa naslednje pol ureravno ne spomnim, no po tem sem pa že tako ali tako rodila user posted image

bino ja najina zadnja kava se je končala prav zanimivo, ampak mislim, da pri meni ni te nevarnosti, po mojem bil ahko pršle vse decembrske čveke, pa ne bi bilo nobenega učinka...sem se s tem že nekako sprijaznila, da bomo tudi tega spet bezali na ta svet user posted image .
Je pa super slišati, da Beti lepo sprejema GH in da je tudi Bina OK user posted image

šnucika vi imate vsaj sonček, tudi če je mraz, tukaj v LJ je pa sivo iz melje sneži in še prav zoprno mraz je, z drsanjem po bazenu pa še malo počakaj, da ne boste slučajno pristali na naslovnici kakšne trač revije user posted image

cuma super, da z Emo ni bilo nič hujšega in da Tinkara že tako pridno spi ponoči, še malo pa bo prespala celo noč user posted image

Pri nas je dnevna soba spet kot da bi eksplodirala bomba, Manca in oči se mečeta po postelji v spalnici, ajz pa sem tega trenutno opravičena

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 828
29.12.2007 18:59:03   
lonja
Evo nas, smo ravno prišli iz izleta po slovenskem Primorju, natančneje bili smo v Piranu in kasneje še v Portorožu. Pravi balsam za dušo in telo je po tednu dni videti sonček, sedeti zunaj in jesti kosilo, ko te čisto nič ne zebe, super...user posted image

Šnucika, hvala za jutranje namige glede sonca, res nam ni žal, da smo šli. Škoda, ker se nismo srečali, sem pa vse male pupe temljito opazovala, ampak Žive nisem videla.

Mml, veš, jst sem bila tudi med porodom baje čist pridna, a premalo poslušna, edino ko me je ''moj'' babičar Anže prosil, naj se prestavim bolj na sredino postelje, ker lahko pristanem sicer na travmi, sem ga poslušala in se premaknila. Ja, sej verjetn sem zato tudi pokasirala epiziotomijo, kva čem. Bom naslednjič bolj ubogljiva, obljubimuser posted image !!!

Tako, mi na žalost še vedno driskamo in bolj malo (oziroma nič) jemo, edino pijemo, pa mislim, da je to sedaj najpomembneje. Vse ostalo še pride!

Lep večer.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 829
29.12.2007 21:25:38   
NRMM
Čeeer!

pa je sobota pri koncu,jutri je nedelja,ko smo zopet celi dan same,veselica.Imamo novo pridobitev naše Maruše user posted image ....sama zna splezat user posted image iz postlce user posted image .Njet dobro,ker to pomeni nič popoldanskega spanja več..........grrrrrrrr.Zvečer je tudi prilezla 1x ven,sem jo odnesla nazaj,ji dala sok in ugasnila luč ter zaprla vrata....no čez 5 min je vse utihnilo in je zaspala.

Mml hvala ti za info o dajanju Claritina.Super pomaga,mala ponoči sploh ne kašlja več user posted image ,iz noseka se ji je začelo cedit pošteno,tak da upam,da se ne preseli na ušesa.Če ne bi bilo nočne lakote,bi spali kot polhki user posted image .No sej danes nas je zbudila Maruša malo pred 8user posted image .Kak dolgo ji pa lahko dajem to?Do konca prehlada?

Pegica nekak ji res ne upam dati tega medu še zaenkrat,pa čeprav nima nobene veze s čebelicami.Je pa not fuul cukra,tak da.

Bino,lepo,da si se zopet oglasila.Že od začetka ima Maša pod jogijem en debel album s slikami,tak da ima vzglavni del vzdignjen.Sej če je skozi na trebuhu na kašlja,ampak sedaj,ko se tak fino obrača ponoči,pa jo večkrat najdem na hrbtu in od tega posledično tudi kašljanje. Super,da Beti tako sprejema druge okuse user posted image user posted image .a ni to fino,če user posted image  z veseljem odpirajo usta?Maruša je bila jedec na začetku,maša je še večji.No Maruši zobki na čase ustavijo tek,tako je tudi te dneve,ko ji gredo spodaj obe 5ki ven,ampak bo kmalu mimo.

Jana čestitke za vajino obletnico.Pa nisi imela cel teden priprav na to user posted image .Le javi se kaj,nooo!!

Lonja ti pa znaš naredit lušte o toplih dnehuser posted image ...super,da ste ujeli tak dan.user posted image za ajdo.

Grem počasi v mižule,prejšnje noči mi manjkajo,pa še silvestrovo bo kmalu user posted image :user posted image To bo eno izmed najlepših user posted image .Mož dela,punci bosta spali,ob polnoči bo ziher vse pokonc,glede na to,da smo doma zelo blizu trga,kjer je silvestrovanje in ognjemet.Mašo bom že prepričala,da zaspi,kaj pa Marušo user posted image .Letos se verjetno ne rabim bati,da bosta nenapovedano prišla silvestrovat tašča in tast user posted image user posted image user posted image ,ker moža ni doma,snaha pa se jima ne dopade preveč user posted image ,juhuhuhu.

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.12.2007 23:30:28   
kofetek2010
čeeeeeer!

Pa ne, da me pogrešate? user posted image user posted image user posted image

Telekomovci nam še vedno niso prišli preklopit tel&net, tako, da še vedno kradem wi-fi signal... in ker ne hodim v službo tud lap-topa ne jemljem iz torbe in zato nič javljanja na RR.
marEla se je v MB odvadila spat čez dan in je težka, totalno težka za prenašat (pa ne fizično, ampak psihično user posted image )... in kaj mi potem preostane drugega kot, da jo popokam v avto in se greva mal peljat - gospodična vsaj zaspi, jaz pa si ogledujem ceste, križišča, avte... user posted image
Pa saj bo boljše... jo bo že varuška spravila spet v red. user posted image

Hvala vsem za čestitke ob obletnici... se mal user posted image  mulim na user posted image  moža, ampak to je že druga zgodba. user posted image

marEla pošilja poljubčke in čestitke vsem, ki ste v preteklih dneh praznovali in tudi vsem, ki še boste!

user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 831
30.12.2007 8:42:20   
šnucika
Jutro!

Danes pa res zgodnja nedeljskauser posted image  za vse!

Zunaj je pa tako lepo vse belo, slane na debelo kot snega....pa sonce vzhaja in se vse lesketa.

lonja- mi smo bili včeraj v Piranu, ampak sem pozabila tvojo telefonskouser posted image , ker je moj težil,da se zmigamo....je bil namreč v službi dežuren in je bil cel dan tečen.Šli smo pa popoldan okoli 15h.
Pa je res bilo fajn,toplo....pa Živi sva na stojnicah kupila karamelno jabolko....vsa je bila zlepljena po obrazu in laseh, s skupnimi močmi pa sva ga pojedli.

jana - pozdravljenauser posted image
Glede tečnobe in groznega obnašanja naših malih damic....Živa je obupna, pa spi po kosilu.Cele dneve se dere, če kaj ni takoj po njeno, joče brez veze, ima napade histerije brez razloga, vse umaže, počečka...ne "razume" besed NE,Ne smeš,Pazi.....Ne pravijo zastonj da so dveletniki skoraj hujši od pubertetnikov.
Btw...samo med jutranjim čekiranjem RR in pisanjem tega sporočila sem 10X vstala, da ji dam za pit,za jest...vmes je plazila po meni in kričala...me s kemičnim počečkala po vratu in pižami....user posted image  mali....
Ja, takle mamo.user posted image

Grem zdaj tudi jaz pit kavico....

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 832
30.12.2007 9:58:07   
lonja
Jutroooo,

no, dans pa nisem več tako optimistična kot včeraj user posted image . Mi še kar driskamo, pa spet je bruhala pol ure nazaj.

Mml, če boš slučajno kaj brala, nočem te obremenjevat po telefonu, a bi vseeno rabla en mini nasvet. Ta driska in bruhanje ta našo Ajdo fejst utrudila, taka čist brez volje in kar mlahava (ne vem, če je primeren izraz) se mi zdi. Doma imam tisti dehidracijski prašek, a misliš, da bi ji to dala. V bistvu ne vem, kako dolgo naj odlašam z zdravnikom, če bi šli danes, bi itak morali v Ljubljano. A sploh kaj dajo v tem primeru, razen infuzije seveda, če je otrok že tolk slab.

Hvala, vsem ostalim pa ostanite zdrave user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 833
30.12.2007 10:44:05   
mml
lonja če Ajda nima vročine in po tvojem zadosti pije in po bruhanju pride v dokaj normalno formo nekje po eni uri, po tem nimaš kaj, razen da čakaš, da mine. Ste pa po mojem pokasiriali rotaviruse ali pa caliciviruse, ki trenutno na veliko razsajajo. Če pa se ti zdi, da je cel dan Ajda brez volje in poležava in da odklanaj tudi pijačo, po tem bi jo jaz peljala pokazat, ker ji malo infuzije sigurno ne bo škodilo user posted image . A si poskusila s Coca-colo in bobipalčkami ali smokiji? To resnično poamaga. Sicer pa ti kar mirne duše pokliči...sploh ni panike...

šnucika si me pa prav v dobro voljo spravial z Živim opisom trmoglavljenja, sem mislila, da je Manca edina, ki ne raznume in ne sliši besed na "NE" user posted image . Sicer se je sporosbn zabavati sama, ampak takart sigurno počne kaj življenjsko nevarnega...recino pleza na omarico ob mali postelji in se po tem plazi v posteljo user posted image , to da nobena risanka ni več Ok, pa rajši sploh ne bi...frklja točno ve, ko se Nodi začne katera risanka je, pa nimam pojma kako...

NRMM Claritine lahko daješ dokler se prehlad ne umiri, jaz mislim, da sem ga Manci dajala kakšen teden, po tem je bila pe že bistveno boljša. Jaz se tudi ubadam z vprašanjem, kaj narediti na silvesterski večer...ali počakti da odpokajo ognjemeti in kanonada petard in dati Manco spati po tem ali jo dam spat normalno in se bo po tem zbudila ob polnoči in bo veselica do jutra user posted image

Grem se oblečt, še vsi trije strašimo naokrog v pižamah user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 834
30.12.2007 14:13:35   
Nana Liza
Danes smo imeli kot že dolgo ne tako pravo slovensko nedeljsko kosilo,  župco s kuglami in krompir s korenčkom, meso iz juhe ter peso. user posted image

TRMA - ELa tako trmari, da sploh ne vem, kaj naj včasih počnem z njo. Pa še zunaj ne more biti ne vem koliko časa, ker je prehlajena. Sedaj vsi prehajajo na to težavno obdobje in ga moramo prebroditi. Zmišljuje se tako, da še sama ne ve, kaj bi rada. Vsako pravljico posluša eno minutrko. Enkrat je zanimiv plastelin, drugič skoldelica za juhico. Pa 100 žličk iz predala bi vzela, seveda ta pravih, kakšnih pa. Potem se zmisli, da mora piti iz točno določenega kozarca. Mogoče pa sploh ni žejna. Naenkrat pa ugotovi, da mora dobiti še bonbona. Joče, dokler ne dobi. Je vztrajna, moram priznati, ampak mami je pa tudi trpežna punca. user posted image Še mal, pa bomo imeli še enga tazga. user posted image

Eno vprašanje: Ali imate doma risanko Medvedka Pu-ja? Meni je tako všeč in jo iščem za Elo po trgovnah že nekaj časa, le kje se jo dobi?

lonja - user posted image čimprej pozdravite Ajdo s te zoprne nadloge!
nrmm - user posted image za Marušin spanec

POROD - Jest sem čist vesela, da je že za mano in pa tudi okrevanje! user posted image za vse, ki vas še čaka!

NL.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 835
30.12.2007 14:34:31   
Izabela_
Nana Liza - pri nas je Medvedek Pu trenutno najljubši DVD. Ne vem, kje ga je mož kupil, ampak sem ga videla že povsod, kjer imajo CD-je (tudi v Mercatorju in Sparu), pa v Mladinski knjigi. Meni je tudi super, ga prav rada gledam zraven, Matevž je pa sploh čisto očaran. Zdaj imamo tudi že knjigo, ki je polna slik in to "beremo". user posted image  

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 836
30.12.2007 14:43:12   
cuma
Daaaaan!

Spet eno brzinsko javljanje user posted image

Stanje pri naši hiši: Ema ima apetit in pridno je in pije, prebava deluje normalno in spanje tudi, je pa malo bolj utrujena... in danes sem ji namerila 37.5 vročine user posted image  Kaj je to en čuden virus? Jaz in Tinkara sva še vedno bp, mož pa je bil že včeraj čisto ok. Emi dajem echinax bimbi in kmalu dobi drugo rundo Bronchoimunala ...sicer pa res ne vem zakaj smo skozi bolani ... če smo pa vsi 4je doma?user posted image  user posted image A je možno, da na igrišču pokasiramo toliko virusov? Ema sploh ne hodi več s tatijem v trgovino, ne hodimo po gužvi v kake centre ... user posted image  Upam, da je to samo tako obdobje.
Jaz sem pa pokasirala mojo zadnjo prvo fešto po porodu user posted image  ... Se mi je zdelo čudno, da sem včeraj pol hiše obrnila, oprala vse kar je bilo v uporabi med "virusom" in preselila Tinkaro v spalnico, danes pa še pripravila vrečo oblačil in igrač za rdeči križ ... Popoldne pa liiiiikanje in spet pranje ... Zelo resno pa razmišljam o nakupu sušilca, ker mi gre to sušenje 3dni že tako zelo na živce ... pa še likanja bi naj bilo potem manj. user posted image Katerega mi priporočate? Nekaj razmišljam o gorenjevem ... kondenzacijskem s sezorjem vlažnosti.

lonja: jooj boga Ajda! Upam, da bo kmalu ok! Ti jo kar pelji pokazat, če se toliko časa vleče ta viroza.

Nana Liza: Naša Ema je tudi trmica a se v večini primerov da pogovoriti. Fajn je, ko ti naši pižeki že toliko razumejo. Kako je pa Tevž?

Nrmm: Za tolažbo ... Ema tudi pride ponoči kar sama k nam ... potem pa jo tati odnese nazaj v njeno in tam počaka, da zaspi. Ja, to spanje je zdaj večji problem kot pred enim letom user posted image . Mislim, dasmo jo razvadili po selitvi v Izolo ... od takrat naprej ne zaspi več sama in se posledično tudi večkrat ponoči zbudi. Upam, da bo pri Tinkari bolje ... zaenkrat je ok. Kako pa ti uspavaš Mašo?

šnucika: Ta tvoja Živa ima pa potem čisto tapravo ime user posted image !!! A v Izolo pa nič ne pridete pohajat?

mml: A veš, da bom jaz tudi raje dala Emo spat po polnoči, ker tukaj pri nas zna biti kot na bojnem polju user posted image  ... Mi bomo za silvestra kuhali hobotnico v solati in popečene kruhke user posted image  Njammmmm!

Jana73: No koooončno... me je že skrbelo user posted image ! Lepo, da ste ok. Kar se pa jeze tiče, si me spomnila, da sem jaz tudi jezna na svojega ... samo je prišla vmes bolezen in sem malo pozabila user posted image .

Lepo se imejte vsi!

Cuma

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 837
30.12.2007 16:14:16   
lonja
Ojla

Mml, hvala ti za vse informacije, res super, da te imamo med nami. Sicer pa se ti verjetno sanja, kako je z obiski zdravnika med vikendi.
Zanimivo je, da Ajda vseskozi prosi za coca colo, prej sem ji v trgovini kupila smokije, ki jih zdele veselo gloda, pa prej mi je celo en deci cedevite popila. Za kosilo juhe seveda ni hotela, palačink pa tudi ne. Pa že štiri uri nismo kakali, kar je zame lep napredek.

Nisem sposobna nič komentirat, lepo in radi se imejte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 838
30.12.2007 21:01:33   
NRMM
Čeeeeeeeeeer!user posted image user posted image

No pa je za mano en katastrofalni dan user posted image  in še kak šop sivih las zraven user posted image .Punci sta me uničili danes.Ne spat,mala ne jest,kak me ni vidla je bilo dretje,Maruša žleht ko 100user posted image ,trmasta,ipična.......za popuser posted image .No ob 5 popoldne je bilo malo boljše,se je Maša najedla za celi dan nazaj,maruša pa naspala. Očitno zraven prehlada Mašo jezijo še zobi,dobila je vročino 37,5,če sem ji čohala dlesen je bilo ok,kak sem nehala,se je drla ko šoja........pa je res odrenka user posted image .Zdaj še samo bincnem malo v hladilnik,ker čez dan mi nista dali niti dihat,in potem padem v posteljo.Mož se je naspal v službi,ja ja prav ste prebrale user posted image ,taka je njegova služba,ko imajo popoldne obvezen gasilski molk user posted image user posted image .In zdaj imam noč samo zase,vsaj rekel je tako,kako bo pa dejansko pa ne vem.user posted image

Cuma sej ni problem,če bi prišla ajat k nama,ampak kaj ko bi ona takrat skakala po postelji in tako zbudila Mašo,kar itak zadnje čase počne prav nalašč.Če grem na wc ali skočim kaj dol v avto ali nesem v koš,mi Maruša Mašo obvezno zbudi......grrrrrrrrrrr. Maša čez dan spi samo v vozičku.Kak jo položim in 2x zapeljem vamo tamo že spi,zvečer pa mi navadno zaspi med flaško,če pa ne,jo pa moram obrnit na trebušček in tapkat po ritki.......ni šanse da zaspi sama.Po mojem bi se rajši drla celo noč user posted image user posted image .
Super,da ste že zdravi in držim pesti,da tudi vidvi s Tinkaro ostaneta.
Jaz imam gorenjev kondenzacijski sušilec s senzorjem vlažnosti.Brez njega sem pečena.Res je super,še boljše bi bilo,če bi se meni ljubilo takoj cote iz njega zložit,ker potem ne bi bilo nobenega likanja.Mi pa sedaj dela neke probleme z kondenzacijsko vodo,tako da ga pridejo po novem letu servisirat.Vsepovsod teče voda edino v kondenzacijsko posodo ne user posted image .

Mml hvala tii še 1x.A je možno,da se ji je zaradi Claritina odprl nosek in da ji zdaj teče fino ven in se ji nič ne ''baše''nekje zadaj?
Tudi jaz sem si zadala,da pustim Marušo bedet,dokler bo zdržala,ker drugače bo to jutri urnebes pri nas.

Šnucika ti pa imaš nekega čudnega otroka user posted image user posted image .Moja je istaaa,dobesedno in na cajteuser posted image  se mi že trga tak je žleht.Kar večx me ima,da bi jo pošteno po riti/roki ampak kaj,ko s tem ne bom nič dosegla.Še bolj bo ipična ipd.Upam,da tole obdobje ne bo trajalo dolgo in,da bo prej končano,predno začne trgat Mašouser posted image ,drugače se prijavim za sobo v idrijiuser posted image .

NanaLiza vidim,da uživate,Kar se trme tiče,pravijo,da so fantki bolj uvidevni glede tega...no vsaj tolaži se s tem user posted image .

Jana sej telekom si itak vzame čas.Mi če ne bi uporabili vip-a bi bila brez interneta do konca januarja user posted image .Pošljejo pa inštalaterja,ki dela samo z win xp,ko je zagledal Visto se je kar ustrašil user posted image .
Pa ne moreš bit huda na moža nooouser posted image .

Lonja čimprej se pozdravite.Tist bobipalčke/smoki in coca cola pa res pomagajo.Ali pa borovničev čaj in potem tiste kuhane borovnice mal posladkaš in ji daš,da poje.To našo Marušo vedno zapre fuul.In proti dehidraciji sem ji jaz dajala kar Isostar in ga je zelo rada spila celo flašo.

Grem proti hladilniku,da mi ga kdo ne odnese user posted image .

Lep večer še naprej.

< Sporočilo je popravil NRMM -- 30.12.2007 21:02:05 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 839
31.12.2007 8:20:45   
šnucika
Dobro jutro!

Spet user posted image  za vse....da se boste fajn prebudile in preživele lep silvestrski dan s svojimi.

Pa  vse najboljše Ajda, Lara!user posted image

Vam vsem pa najlepši silvestrski dan in čim lepše praznovanje!

user posted image

Kje pa je našauser posted image sonček?

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 840
31.12.2007 8:26:35   
šnucika
Pa  na eno user posted image  smo pozabile...Yasminka...včeraj je praznovala 2. RD njena Ema!

user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 841
31.12.2007 8:48:15   
NRMM
Ajda,Ema(yasminka) in Lara vse naj naj za vaš rojstni danuser posted image user posted image user posted image .

Očitno je Sonček v Rimuuser posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 842
31.12.2007 8:54:41   
šnucika
Še nekdo ima RD danes!!!!

Arielca vse naj naj !!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:39:08 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 843
31.12.2007 9:49:31   
Izabela_
Pa da začnem s čestitkami za rojstni dan.

Vse najboljše, draga Ajda!

user posted image

Vse najboljše, draga Lara (Sonček Balonček)!

user posted image
Vse najboljše, draga Lara (Ovčka)!

user posted image

Kot vidim, ima tudi Arielca danes rojstni dan? Čestitke tudi tebi!

user posted image

Pa še Jana73, čestitke ob visoki obletnici! user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 844
31.12.2007 10:03:14   
Izabela_
Zadnje dni ste veliko napisale, pridne. Vidim, da se vas veliko ubada z rotavirusi. Upam, da hitro mine in da ne bo potrebno na kakšno infuzijo. Najbolj pa želim Ajdi, da je danes kaj boljša, ko ima rojstni dan. user posted image

Če sem si prav zapomnila, je Neli prespala prvo noč brez plenice? Čestitke za ta velik uspeh! user posted image  Mi še nismo tako daleč, je pa Matevž zdaj zelo priden za kahlico, gre večkrat na dan in vsake toliko časa je zjutraj tudi plenička suha.

Zadnje dni smo se z Matevžem vsak dan sankali. Pri mojih starših na vrtu je ostalo ravno toliko snega, da je to možno, čeprav so travniki okoli zeleni. Z user posted image  pa sva začela teči na smučeh. Do zdaj sem le enkrat odletela, pa takrat konkretno, na hrbet. Auuuu! Ampak se ne dam in se veselim, če bo še kaj snega. A ni bil napovedan za danes user posted image ?

Mi danes nismo frej, mož je v službi, Matevž v varstvu, jaz pa se spravljam delat.

Vsem želim, da bi danes preživeli en lep večer in da bi otročki lepo spali, pa če boste z njimi vstrajali do polnoči ali pa ne. Pri nas to ne bo šlo, sem prepričana, da bo Matevža prej zmanjkalo, ampak bo spal na kavču pri nama in bo mogoče kanonada šla mimo...

Srečno 2008!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:39:37 >

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 845
31.12.2007 11:39:03   
HIMH
Nič punce na brzino se vam javim ker šibava z tamalo k babici, da bom jaz še kako kitico odspala me je mala že ob 8 vrgla iz postle in bo potem 12 ur kriza. Ob 16.50 pa itak grem veselo na delo tako, da danes kr mirno JAZ BOM ČUVALA ZUNANJE MEJE, DA KDO TAK NE PRIDE NOTER, MOŽ OD NRMM PA BO POSKRBEL ZA OGNJENO VARNOST.

NAJ VAM TA silvesterski dan (moj god) mine v krogu najdražjih moj bo žal ločen od mojih dveh sončkov a bom nadoknadla jutri.

Bodite pridne in ne počnite bedari na poslednji dan leta 2007 v novo pa kr pogumno stopite z glavo pokonci.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 846
31.12.2007 12:37:25   
mml
Drage silvesterske punčke Ajda, Lara in Lara  lepo praznujte 2. rojstni dan in lepo silvestrujte, saj je Silvester za vaše starše še posebaj poseben dan prav zaradi vas

Vse najboljše tudi tebi Ema (čeprav z enodnevno zamudo), upam, da je bila torta dobra in praznovanje super 

arielca tudi tebi želim vse najboljše za rojstni dan, veliko lepih trenutkov in izpolnjenih želja

Mene so danes klicali iz službe, če imam čas, da naj pridem še nazdravit...in sem se spakirala za uro in pol, med tem ko sta šla moja dva še po zadnjih nakupih, no zdaj sva pa z Manco doma, user posted image  je šel pa še za 2 uri v službo. Popoldan pridejo prijatelji, je ža kar v navadi, da se popoldan še dobimo na kratkem čveku in kzarcu penine. Po tem pa računam, da gremo spustit par raket na bližnji travnik, upam, da bo Manci všeč in nato domov na kavč user posted image .
Trenutno še kuham krompir in jajca z franconsko, tatarc je že v hladilniku, tako da bo treba samo še narezat pršut in spečt toast (sama zdrava nosečniška hrana user posted image ).

NRMM upam, da si imela noč res samo zase user posted image . Je pa možno ja, da Maši bolj teče iz noska, ker je manj zabasan, skratka upam, da čim prej mine. Po 4 dneh miru je Manca danes spet začela kihati in smrkati user posted image , ah bo že kako

lonja upam, da je Ajda boljša in bo lahko praznovala RD v polni formi user posted image

cuma tudi za vas držim pesti, da bosta user posted image  in Ema kmalu čisto ozdravela, vidve s Tinkaro pa ostali zdravi user posted image

HIMH naj ti nocojšnja noč hitro mine user posted image

jana lepo praznujte user posted image

bino lepo praznovanje in čim manj alergij v naslednjem letu user posted image

pegica naj bo naslednje leto s tabo prijazno kar se tiče prespanih noč user posted image  in pa user posted image  za prespano noč brez plenic. Jaz jo Manci za vsak slučaj dam, čeprav je v 90% suha in naredi po tem takoj zjutraj doooooooolgo lužo žužo user posted image , malo sem komot, ker se mi ne da prati posteljnine, če slučajno kakšna luža zbeži...

sonček balonček je sumljiv tiho, tako da je po mje ža v P s svojo malo princesko user posted image , lepo leto vsem 4

Vse ostale želim vam veliko izpolnjenih želja v letu 2008, čim bolj zdrave otroke, potrpežljive user posted image  in dobro čvekanje na RR

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:41:06 >

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 847
31.12.2007 13:10:13   
žuni
user posted image  user posted image user posted image   user posted image user posted image    user posted image              user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!!!

Nataša, Lara, Alen in Robi!!!

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 848
31.12.2007 13:13:08   
žuni
   user posted image

Ajda, Lara, Lara, Ema in arielca, vse najboljše!!!

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 849
31.12.2007 14:02:29   
NRMM
Arielca tudi tebi vse naj naj za rojstni danuser posted image user posted image !!

HIMH tebi pa vse najboljše za god!!

Pa imam mal časa za rr.Ati je šel po Marušo,je šla par urc v varstvo,da sva midva še pospravila odvečno kramo na podstrešje.Malo še je za uredit potem bo pa končno konecccccccc.

Kar se noči tiče,ni bla prav nič samo zame.Mož kot mož,ki je totalna koma ponoči ni imel volje vstat in it naredit flaško,tak da.....no comment.

Mml tudi Maruša je bila par dni brez šmrkanja in kihanja,včeraj zvečer pa je zopet začela in kašljat  tudi seveda.No sem upala,da mene pa ne bo nič zagrabilo in evo oni 3je gredo na boljše,pri meni se pa začenja....upam,da ne zakuham pošteno.

HIMH ti le čuvaj dobro meje,da ne bo sranjauser posted image .Ja moj dedec bo pa skrbel,da bo čim lepše ognjemet vido,si mislila rečt user posted image .user posted image

Šibava z Mašo ven,ko je tak lepi sonček in bolj toplo,kot prejšne dneve user posted image .

PAPA

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.