NRMM
|
Čeeeeeeeeeer! No pa je za mano en katastrofalni dan in še kak šop sivih las zraven .Punci sta me uničili danes.Ne spat,mala ne jest,kak me ni vidla je bilo dretje,Maruša žleht ko 100 ,trmasta,ipična.......za pop .No ob 5 popoldne je bilo malo boljše,se je Maša najedla za celi dan nazaj,maruša pa naspala. Očitno zraven prehlada Mašo jezijo še zobi,dobila je vročino 37,5,če sem ji čohala dlesen je bilo ok,kak sem nehala,se je drla ko šoja........pa je res odrenka .Zdaj še samo bincnem malo v hladilnik,ker čez dan mi nista dali niti dihat,in potem padem v posteljo.Mož se je naspal v službi,ja ja prav ste prebrale ,taka je njegova služba,ko imajo popoldne obvezen gasilski molk .In zdaj imam noč samo zase,vsaj rekel je tako,kako bo pa dejansko pa ne vem. Cuma sej ni problem,če bi prišla ajat k nama,ampak kaj ko bi ona takrat skakala po postelji in tako zbudila Mašo,kar itak zadnje čase počne prav nalašč.Če grem na wc ali skočim kaj dol v avto ali nesem v koš,mi Maruša Mašo obvezno zbudi......grrrrrrrrrrr. Maša čez dan spi samo v vozičku.Kak jo položim in 2x zapeljem vamo tamo že spi,zvečer pa mi navadno zaspi med flaško,če pa ne,jo pa moram obrnit na trebušček in tapkat po ritki.......ni šanse da zaspi sama.Po mojem bi se rajši drla celo noč . Super,da ste že zdravi in držim pesti,da tudi vidvi s Tinkaro ostaneta. Jaz imam gorenjev kondenzacijski sušilec s senzorjem vlažnosti.Brez njega sem pečena.Res je super,še boljše bi bilo,če bi se meni ljubilo takoj cote iz njega zložit,ker potem ne bi bilo nobenega likanja.Mi pa sedaj dela neke probleme z kondenzacijsko vodo,tako da ga pridejo po novem letu servisirat.Vsepovsod teče voda edino v kondenzacijsko posodo ne . Mml hvala tii še 1x.A je možno,da se ji je zaradi Claritina odprl nosek in da ji zdaj teče fino ven in se ji nič ne ''baše''nekje zadaj? Tudi jaz sem si zadala,da pustim Marušo bedet,dokler bo zdržala,ker drugače bo to jutri urnebes pri nas. Šnucika ti pa imaš nekega čudnega otroka .Moja je istaaa,dobesedno in na cajte se mi že trga tak je žleht.Kar večx me ima,da bi jo pošteno po riti/roki ampak kaj,ko s tem ne bom nič dosegla.Še bolj bo ipična ipd.Upam,da tole obdobje ne bo trajalo dolgo in,da bo prej končano,predno začne trgat Mašo ,drugače se prijavim za sobo v idriji . NanaLiza vidim,da uživate,Kar se trme tiče,pravijo,da so fantki bolj uvidevni glede tega...no vsaj tolaži se s tem . Jana sej telekom si itak vzame čas.Mi če ne bi uporabili vip-a bi bila brez interneta do konca januarja .Pošljejo pa inštalaterja,ki dela samo z win xp,ko je zagledal Visto se je kar ustrašil . Pa ne moreš bit huda na moža nooo . Lonja čimprej se pozdravite.Tist bobipalčke/smoki in coca cola pa res pomagajo.Ali pa borovničev čaj in potem tiste kuhane borovnice mal posladkaš in ji daš,da poje.To našo Marušo vedno zapre fuul.In proti dehidraciji sem ji jaz dajala kar Isostar in ga je zelo rada spila celo flašo. Grem proti hladilniku,da mi ga kdo ne odnese . Lep večer še naprej.
< Sporočilo je popravil NRMM -- 30.12.2007 21:02:05 >