Pajaca -> RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje (23.12.2007 19:54:08)
|
Punce a res vse piškotke pečete. Pri nas je pa babi tolk boga, d ajih ne more. Tko da letos jih ne bo. Žal..... edin če se me kera usmil in mi pošlje recept za kakšne enostavne piškote. Kaj čokoladnega ali z marmelado, pa da nekaj časa trajajo. Potem jih bomo sami spekli, pa nesli babici. Letos še potice ne bo. Mi smo se danes potepali in ni bilo časa za jo spečt, babi pač ne more. Letos bodo bolj čudni prazniki. Smo pa bili danez na Božičkovem vlaku, smo se peljali iz LJ v Ilirsko Bistrico in je bilo super. Otroci so uživali, mi pa tudi. Potem smo šli še na kosilo, pa na en sprehod po LJ. Res lušten dan. Jutri imamo celo DM pri mojih. Sestra je popustila. Sam ni mela kej, ker sem mamo klicala, da ve kako smo mi čakali DM, kako tamalčka čakata in da ne vem če bosta zdržala do 3.1. Sploh ko bosta takrat že v vrtcu. Pogajanja so morala biti huda, ker je nazaj klicala šele po 45min in to ona. Kar pomeni, da je sestra užaljena. Pa da jo je komaj prepričala. A glavno da so jutri darila! Zdaj moram pa še privlečt darila pod smrekco. Včeraj sva se odpravila po nakupih. Optimistično sva rekla, da bova vse kupila v enem dnevu in na srečo nama je uspelo. Ob 8 sva štartala v LJ, ob 16.30 prišla domov. Vmes šla na super kosilo in še po fasungo. Tko da mamo vse. Tamalčka pa dobita kar družabne igrice. Pajacka dobi ene kokoške, Pajacek pa ene opice, ki jih moraš s kladvom zbiti iz palme. Čim se tovče s kladvom je zadovoljen Je pa naš Pajacek zadnje čase prava jokica, kar mu rečeš joka, če mu kaj ni všeč joka. Prav zoprn je in čista baba je ratal. Se spomnim, da je imela tudi Pajacka pri 2 letih eno tako obdobje, pa upam, da čimprej mine, ker je prav čudno. Nič punce fajn bodte, pečte piškote, zavijajte darila in uživajte. Se še javim! LP
|
|
|
|