sonček balonček -> RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje (14.12.2007 8:47:56)
|
Dobro jutro, Jaz vsako jutro pogledam čez okno, ker mi Lara pravi, mami glej božiček pleza, bo pozvonil, bo prinesel Lari bončke in čoladico. Pri sosedu namreč osvetljen božiček pleza po fasadi. Je že čistu blizu okna sosedove punčke, predvidevamo, da je naslednja na vrsti Lara... Skratka imamo se lepo in uživamo v crkljanju, sploh po jutrih, ko z Laro čakava v postelji, da se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] stušira in obleče za v službo. Takrat se namečkava za naslednjih 9 ur, ko je v varstvu. Izabela, a Matevž že res vse to zna? Štet, pa črke? Fajn! Nrmm, lepo, da si monterje malo presenetila z vezanjem kablov. To so morali zijat! Škoda, da te v ponedeljek ne bo! Sicer pa tudi jaz še nisem prepričana. Sama si ravno ne upam več z Laro z avtom v LJ. Sama že morda, z njo pa ne. Nazadnje, ko sem šla prejšnji teden sama v MB, me je na poti domov tako zvijalo, da sem se že mislila v CE ustavit v porodnišnici... Potem so pa krči na srečo minili. In tako me presenetijo redno na dva do tri dni. Če bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] na voljo za prevoz, potem pridem, če ne, pa najbrž ne. Pa še vikend bo spet precej naporen. December je v naši družini mesec rojstnih dnevov, službenih praznovanj, gradnja... Me pa seveda zelo zanima, kako napredujejo Larini sodecemberčki. Mml, ja meni še vedno ne znese popolnoma odklopit službo. Kar naprej me nekaj šponajo in držijo v navezi. Res pa je, da je ravno sedaj obdobje reorganizacije in trenutno marsikaj zamujam (iz vidika službe, doma mi je maksimalno fajn) in sem v popolni nemoči kaj vplivat na razplet. V sredo bodo javno obelodanili kako, s kakšnimi položaji in kakšnimi plačami dalje... Ali pa tudi ne, ker se mi zdi, da še ne vedno točno kaj bi naredili... Sicer se pa lahko v enem letu, ko me ne bo, še vse obrne na glavo. Se trudim čim manj obremenjevat s tem, ker v mojem položaju tako nimam neke velike moči. V dveh in pol letih, pa v naslednjem letu, bom vsega skupaj samo 10 mesecev v službi in to marsikomu pride prav. Takrat sploh ni pomembno, da sem v tem času realizirala vsaj toliko projektov, kot ostali skupaj. Pa še ženska sem, tekmujem pa dobesedno z najbolj agresivno in leno vrsto moškega. Me veseli, da ti znaš odklopit in uživat. Kam pa daš vse tiste piškote?!?! Jaz jih intenzivno jem, pečem pa v zadnjem času samo še čokoladne suffleje. Sem se specializirala zanje in za preliv iz gozdnih sadežev. Kaj drugega se mi pa žal ne da. Vsi rijstnodnevčki, lepo praznujte!
|
|
|
|