mml
|
Dan, pri nas se je dan začel bolj klaverno...je odkolovratil v službo že pred 6. in seveda zbudil Matica , ki je potem glasno negodovoal in protestiral do takrat, ko je bilo pač treba vstati...to je do 6.20 in še po tem ni prišel čisto k sebi in je kar naprej negodoval in nergal...pri varuški je ostro protestiral, ko so se odprla vrata...no po tem je pa še Manca bila čisto v paniki, da sva Matica kar pustili, čeprav je jokal ...boga reva je bila čistov šoku in paniki, sem ji komaj pojasnila, da ni nič hudega in bo Matic nehal jokati...je prijavila, da jutri pa Matic ne gre k tetici in bo kar doma... ...sicer pa nič posebnega, čakam, da pridejo ljudje na pregled...kdo bi vedel zakaj jim dajemo ure...najbrž zato, da se jih ne držijo...očitno je zunaj prelepo vreme...jaz moram pa tukaj viseti do 17., po tem pa ne vem ali bi šla na spinning ali ne... Manca je bila včeraj na rolanju in ji je bilo prav všeč, so korakali po travi se učili padat in vstajat, delalai vaje za ravnotežje...skratka zgledalo je prav ok, z Maticem sva pa čakala na bližnjem otroškem igrišču in se tudi iemla prav OK, Matic je splezal na vse na kar se je dalo splezat, hodil po stopnicah (gor gre že sam ,da se drži z eno roko za ograjo, dol se pa šerajši prime za mojo roko), uživa v vožnji po toboganu...tako da ne vem, kam je izginila moja "nepremičnina" . Seveda je po končanem rolanju morala na plezala in zvirala še Manca, tako da smo prišli domov malo pred pol osmo zvečer,...Jutri bo pa nekaj podobnega...jaz pa ne vem, kdaj bom zlikala perilo...se mi kar kopiči...tako da verjetno s spinningom danes ne bo nič, ker ob 22., se mi pa ne da več likati... lonja upam, da bo Ajda kmalu nehala s tole vročino in da je res vzrok vnetje ušesa, čeprav se mi zdi malce čudno, ker Manca na ves glas kriči, da jo boli uho...čeprav mislim, da Ela od jane73 je pa vedno dobila kar perforacijo bobniča in je ni nič kaj bolelo in je imela samo vročino... HIMH lepo, da še veš, kje smo ac kdaj otvoriš sezono bivanja na morju? Si te pa kar predstavljam z Majo na kakšni dolgi konferenci janjan kaj imaš razgovor za novo delovno mesto? A bi ti bilo drugače delo všeč? sonček balonček kdaj gre Lara na operacijo žrelnice? Upam, da ste kaj bolj zdravi Nič grem pogledat kaj se dogaja...da ne bo kakšnih pritožb....