lonja
|
Mislim....kje nas najdem...na drugi strani....evo, eno za vse! Spet visim tukej, v službi, na srečo je zdele zjutraj mir in lahko mirno malo visim na RR . Ne vem, kako mi bo danes zneslo, če mi sploh bo. Z mojim se prijavljava na nek razpis za kredite, pa je treba še en kup stvari zrihtat, imam pa časa samo še do nedelje, ko moj odide... Ja, 12 dni bova tudi midve z Ajdo sami samcati, že zdele vem, da ga bo Ajda full pogrešala, jaz pa seveda tudi . Mml, a se bosta z Manco 25.11. kar na Vrhniko preselili? Arielca, upam, da bo danes z Brino že bolje, tudi naša Ajda zdej že dva dni štrajka in odkoraka v varstvo z dolgim nosom. A je potem baje kmalu bolje... Jana73, zate imam sicer napokano vrečko , a če mi danes ne bo zneslo, pa naslednjič, OK. Dej mi prosim na ZS tvojo GSM številko, da preverim če ste še tam. Še vedno sem namreč brez svojega telefona, ves imenik pa imam tam... NanaLiza, upam, da si bolje, uživaj še teh nekaj dni, potem bodo užitki sicer ostali, a bodo druge vrste. Ajda je včeraj dobila že prvo darilo za Miklavža, malega dojenčka, pa ga je malo pocrkljala, ponoči pa je revež spal na tleh v predsobi, na mrzlih ploščicah. Ni ji kaj mar za dojenčke, raje ima avione, tovornjake, avtomobilčke... Izabela, še 2 dni zdržita, pol boste pa vsi lepo skupaj. Blagor teb, k si že čez pol. Cuma, vidim, da je mala Tinkara prav lepo prizanesljiva do mamice kar se tiče nočnega spanja. Mi smo prvič spali 6 ur v kosu po kakšnem letu. Aja, še nekaj, a ste vse že bile pri zobozdravniku s svojimi . Men so na Vrhniki rekel, da pred 3 letom sploh en sprejemajo. Pol sem se pa mal pri svoji zobozdravnici pozanimala, pa mi je priporočila enga pedontologa v Lj in sem uspela včeraj Ajdo naročit. Dela pa v ZD Moste. Sej ne vem, po mojem Ajda tudi ust ne bo hotela odpreti,a glavno mi je, da se zobarjev ne bo bala, kot sem se jih jaz... Bino, NRMM, ku ku? Kje sta? Lep dan vsem skupaj.
|