sonček balonček -> RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje (10.11.2007 7:31:37)
|
Zdravo. Joj kako lepi otročki - Bin, Beti, Maša, Maruša, Ajda, mala Arielca... upam da nisem koga izpustila. Sem imela pa precej za prebrati, tako da je super če "dolgovezen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]" tekst popestri kakšna fotka. Lara spančka. Kadar ne spi, veliko čveka, poje, si kar sama izmišljuje pesmice, bere knjige... Super punči je! Ker sem ta teden zaključevala s službo (ja še vedno nisem doma), sem imela zelo malo časa zanjo. To bom danes in jutri nadoknadila. Od te srede dalje bi morala biti na bolniški, vendar sem zaradi nekih predavanj v Lj, prestavila predajo dela na ponedeljek, ki pride. Grem še tja za dve-tri ure, da pobrišem iz moje "godzile" svoje osebne stvari in uredim datoteke, ki jih bodo za mano uporabljali drugi, pospravim pisarno, če me slučajno ne bo nazaj. Sem kar zadoovljna z opravljenim v svojem kratkem službovanju med eno in drugo porodniško (10 mesecev), tudi šefi so, vendar glede na to, da se z novim letom reorganiziramo (naš oddelek) v novo firmo (d.o.o), je kar malo grenak priokus. Poleg tega, ko pridem nazaj, ne bo več enega izmed direktorjev, ta drugi pa gre en mesec po tistem, ko pridem jaz. Pa takoj za njim gre v penzion še eden izmed normalnih. Potem ostanemo sami smrkolini, zelenci, ki smo si med seboj huda konkurenca, namesto da bi delali timsko. Pač boj za vodilna mesta... Ampak ni lepo, temveč grozno. Ravno včerajšnji dan (moj zadji delovni) se je zaključil tako, da je eden izmed sozelencev totalno popizdil, ker je bil za izvedbo sprejet moj predlog enega projetkta in ne njegov... Pač fajn zaključek službe... Ampak meni je lepo, ker bom imela pred PDP več časa za mojo princesko in zase. Se full veselim. Pa še za kakšen čvek po internetu in v živo bo več časa. Ta teden sem imela pregled pri g. in me je končno spodil v bolniško. Imam nekaj glukoze v urinu, HB v krvi mi je v enem mesecu padel za 26, tako da moram piti sirup. Trebuh mi otrdeva, tako da ves čas hodim čisto sključena, na eno nogo ne morem dobro hodit, ker imam v kolku in trtici grozne bolečine. Poleg tega pa se glavoboli še vedno nadaljujejo. G. me sili naj jem Naprosyn, ki mi ga je predpisal nevrolog - naj kar mirno vzamem po 2 na dan. Jaz pa tega ne bom nikakor počela, ker kolikor sem brala, lahko pride pri plodu do neke napake, da se ena uzmed srčnih žil ne zapre?!? Ja ideja za RD-je je pa fajn! LP
|
|
|
|