Spet nove skrbi... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LENČKA -> Spet nove skrbi... (8.12.2004 14:33:55)

Cel mesec sem čakala na pregled pri G.da spet vidim mojega sončka,zdaj pa sem čisto zaskrbljena. Sem 20t. noseča in danes sem bila na pregledu. G.je rekla da zelo nizko nosim otročka,mat.vrat je sicer uredu,ne smem pa dvigovati stvari,hiteti... Doma imam dveletno punčko,kako naj jo ne dvigujem? V službo se vozim 35km,kako naj ne hitim da bi bila čimprej doma? Poleg tega me je čisto prestrašila ko je rekla,da ima glavico nagnjeno zelo postrani. Kaj to lahko pomeni? Rekla je da bova naslednjič za vsak slučaj spet srček poslušali(na UZ je bil zelo lepo viden).Ampak kaj ima položaj glave veze s srčkom? Naslednji pregled imam šele čez štiri tedne. Mi lahko katera kaj pomaga oz.svetuje?

mika -> Spet nove skrbi... (8.12.2004 19:11:33)

Včasih g razmišlja na glas in nosečnico samo prestraši. Če bi bilo karkoli narobe ali ne bi bila g. sigurna, da je s :duda: vse ok, bi te naročila prej. Če pa si zelooooo v skrbeh, bi jaz na tvojem mestu šla po drugo zdravniško mnenje, pač samoplačniško.

LP, Mika
:sloncek:

pia1 -> Spet nove skrbi... (9.12.2004 9:25:17)

kaj pa ce bi sla na bolnisko, doma pa bi se mal pomerkala?!

malika -> Spet nove skrbi... (9.12.2004 10:40:27)

Drugo mnenje sploh ne bi bilo tako slabo in saj ta gin. zanj sploh ne rabi vedet(znajo zelo povesit nos).

Si pa jaz mislim tako, da če bi bilo vse tako "hudo" kot ti je opisala, bi te morala dat v bolniško. Ker te pa ni, pa vzami vse skupaj malo z rezervo, ampak pazi pa se vseeno.

leah -> Spet nove skrbi... (9.12.2004 11:45:52)

Mislim, da ravno zdaj Vzajemna pošilja okrog(vsaj meni je)neke papirje, ki jih podpišeš, da se strinjaš s tem,da ti oni financirajo drugo zdravniko mnenje....ne vem jaz sem podpisala-hej, nikoli se ne ve.tako,da malo se pozanimaj na njihovi strani.Pa srečno!

Stran: [1]