NOVA PRIMORKA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

UPANJE -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:28:37)

Pozdrav prav vsem. Že nekaj časa vas od daleč "opazujem", berem..pa nikoli ni bilo dovolj poguma, da se vam pridružim.:ups:. Zdej pa je ratalo! Tudi midva s fantom delava na naraščaju, za enkrat neuspešno. Včasih se mi zazdi, da je 9 mesecev poizkusa že ful preveč, ampak ko berem, da nekatere se tudi po 2 in več let mantrate, ugotovim, da sem šele na začetku.Sej nočem paničarit, ampak sej veste, ko je želja tako velika in močna, pol smo zelo neučakane. Upam, da sem bom imela lepo med vami in da sem dobrodošla kot vse ostale?!?!?:zmeden:

buškica -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:30:59)

Lep pozdrav tudi z gorenjskega konca.
DOBRODOŠLA:bravo::bravo::bravo:
LP
BUŠKICA

enci -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:31:56)

Ciao Primorka,
juhu se ena :bravo::bravo::bravo:
Ves tle nas je ze kar nekaj Primork, pa tudi srecale smo se!!!
D:sloncek:O:sloncek:B:sloncek:R:sloncek:O:sloncek:D:sloncek:O:sloncek:S:sloncek:L:sloncek:A!!!!
lp
enci:metulj:

saba -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:33:40)

čaw upanje....

en dan, ko sploh ne boš vedla kdaj boš kar naenkrat :nosecka: in boš na te 9 mesecev poizkušanja takoj pozabila.

upam da vam rata čim prej....

lp
saba:miska:

kiky -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:34:23)

D O B R O D O S L A

Ne se kaj dosti sekirat,kot si ~e sama opazila nas je na tej strani res ogromno,.vse potihem upamo na malo pikico,tako ~elim tudi tebe srecno na tej poti . Vidva kar korajzno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:pa bo,...

pozdravcek KIKY ;););););););););););););)

saba -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:36:43)

ej Kiky si naredila test ali ne....včeraj si napisala da ni bilo miklavža in potem kot da si:nosecka:

tako da nisem nič razumela:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

pupika -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:37:24)

Dobrodošla!!!

Zanimivi nick imaš. Evo pred vratom je božiček, ki nam bo prinesel zelo lepa:darilo:. Vidva samo veliko :sloncek: pa bo presenečenje.

lp:)

UPANJE -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:48:24)

A res? A ste bol severne primorke al bol južne primorke?

cmokec -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:52:11)

DOBRODOŠLA.

Punce, sedaj smo pa še Upanje dobile. Jaz vam povem, sedaj pa bo. :)- Le kje si se zadrževala zako dolgo.

cmokec

Anonimen -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 14:57:12)

Hojla še ena z:morje:te pozdravlja in ti želi dobrodošlico.Zakaj si se pa nas bala saj:kuza:ne grizemo.No ja včasih vsake tolko ima kakšna slab dan pa šavsne,:grrr:Jaz sem tu le leteči:angel:vsake tolko se kam prištulim:)-me še niso nagnale.:)-:)-:)-:)-:)-:)-Ti pa le pridno mešaj..saj je to prijetno opravilo pa nič ne škodi.

Lp,Iz koprščine Neva:hudicek:

spella -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 15:10:05)

:metulj::rozica::rozica::rozica:DOBRODOŠLA:rozica::rozica::metulj:

LP špela

UPANJE -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 15:16:43)

Najbolj zanimivo je to, da komaj prideš na ta forum pa že te vsi obkrožijo, kot da se poznamo že 100 let. Ful lep občutek. Ja, to smo pa ženske ne?
Za začetek me pa zanima ena stvar in sicer, katera od vas je na pregledu pri G zahtevala test za -toksoplazmozo? Sej ne vem,če sem prav vprašala ampak, drugi teden grem na redni pregled h G in bom zahtevala to preiskavo,glede na to da planiram otročička in da imam mačko doma od kar sem na svetu.:muca:

enci -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 15:33:37)

Ciao UPANJE,
moja sestricna je za drugega otroka zahtevala, saj so ji v prvi nosecnosti to ugotovili in je bilo nekaj casa vse pod ??? kako bo z otrokom. Na sreco je bilo vse OK in je puncka sedaj stara 5 let.
Ves kaj ti kar vprasaj svojo gin, naj ti ne bo nic nerodno!!!
Jaz sem pa iz J Primorske, Izola.
lp
enci:metulj:

anajmad -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 18:06:26)

Tud jaz sem iz Izole,kot enci in sabika.Če si še pa ti iz Izole,te bom pa kar napovedala za konec avgusta:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-,da bomo lahk v štric hodile.Lepo pozdravljena:racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka:
en lp:morje:D.

emaa -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 18:21:56)

Dobrodošla upanje iz oblačne Gorenjske.:bravo::bravo::bravo::bravo:

baguSka -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 18:24:40)

Ja dons je pa res oblačna :(.
Ampak dons je bla oblačna verjetn cela SLO. :bravo:

emaa -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 18:25:38)

Iz kje pa si baguska?

baguSka -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 18:28:45)

Drugače ljubljančanka, zdej pa že dobro leto jeseničanka. Pa ti?

emaa -> NOVA PRIMORKA (8.12.2004 18:29:40)

Domžalčanka, mam pa žlahto v Javorniškem rovtu in na Golici.

koala -> NOVA PRIMORKA (9.12.2004 8:43:31)

Hojla Upanje!

Najprej dobrodošla, si si pe res dober vzdevek nadela. Jasno da te bomo sprejele, upam pa, da boš kmalu skočila na sosednji forum!!
Pa pozdravček na primorsko in kakšen košček sončka pošlijite na štajersko, plosim, plosim....
Koala

UPANJE -> NOVA PRIMORKA (9.12.2004 15:35:55)

anajmad, jaz nisem iz Izole, sem pa iz okolice Kopra.Jaz vam bom šla na proti ob morju, se bomo dobivale na pol poti. Tam pri tabli Izola, ok?

Stran: [1]