|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bušček-trebušček!
17.10.2007 14:06:59   
maktub
Živijoooo...

Zanima me kako je bilo kaj z širjenjem vaših trebuškov... oz. kdaj se vam je začelo kaj poznat!

:(.. jaz sem v 15 tednu nosečnosti in mojegaaa trebuščka ni in ni.. res pa da sem že po naravi zelo drobna...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bušček-trebušček!
17.10.2007 14:12:55   
bina30
Tudi jaz sem vitka in se mi je trbušček začel poznati okoli 18 tedna, pa še takrat mnogi niso videli, oziroma je izgledalo, da sem se preveč najedlauser posted image

Sedaj pa sem v33t in sem še vedno ful suha, samo trbušček je kot žoga. Pa ne da bi se hvalila, ampak sama sebi sem ful lepauser posted image . Boš videla, če se be boš redila preveč, boš taka ful lepa user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2007 14:25:12   
Naja31
Jaz sem zdaj v 17. tednu, pa zgledam kot da sem se full najedla.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2007 14:27:12   
bajsek
Čao!

Enim se pozna prej drugim kasneje- odvisno tudi od lege otroka! Meni se je pri prvem poznalo že zelo zgodaj, zdaj pa sem nekje v 4-5 tednu, pa se še itak ne pozna!
lp

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2007 14:52:40   
san
meni se je sedaj v zadnjem tednu vidno napihnil. sem pa v 18. tednu

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2007 15:09:12   
Tanayya29
jaz sem tudi fulll suha....
no,sedaj sem v 37.tednu in sam pričakujem,da me bo razneslo...
tako,kot je napisala ena,vse mi gre v trebuhuser posted image user posted image .No.še malo,pa ga ne bo več...

meni se do tam nekje 4 meseca ni opazil trebušček,no drugi ga niso jaz pa sem ga...user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2007 17:16:02   
lunca2
Tudi jaz sem drobna in ko sem bila user posted image , se mi je začelo poznati nekje okoli 4-5 meseca. Sem se zredila le v trebuh, zelo zelo malo v boke in ritko.Sem bila kot bi pojedla žogo.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2007 20:30:03   
mala pikica
Jaz sem tudi bolj tako kot da bi žogo pojedla. Se mi zdi, da imam takoooo velik trebušček. Kakšen šele bo v roku dveh mesecev user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2007 22:14:22   
arielca
Jaz sem imela bolj mini trebušček. Tisti, ki niso vedeli, da sem noseča, so trebušček opazili šele konec 5. meseca.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2007 21:43:08   
kati kati
živjo...
js sem user posted image 25 tednov, pa morm rect da se mi ne pozna skoraj nič...kot da bi se zvečer mal vec najedla...pa sm bol suha...do zdej sem sem se zredila 5kg...mogoče se mi pozna na nogah...drgac pa skor nč...vsi se čudjo kje mam user posted image ...sem kr vesela...
lp

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2007 22:56:02   
sovica3
Jah, kaj naj rečem, ogromna sem... Imam še 3 mesece do konca, obsega imam 100 cm (pri prvorojenki sem imela 104 cm, ko sem šla roditi in +12 kg) in pridobila že 8,5 kg. Trebušček se mi je poznal takoj, po 14 dneh nisem mogla več nobenih hlač zapet...   user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?