artista7 -> RE: Smrdeč izcedek (17.10.2007 15:22:19)
|
Takole je - če so glivice vzrok vnetja (kar sem pri opisanih težavah skoraj ziher), pridejo v poštev vse tele reči za zdraviti, ki so ti jih dekleta opisovala. ampak zdraviti se mora tudi moški, sploh pa se ne sme seksati v tem času nezaščiteno (kot zaščita pa samo kondom pride v poštev), ker se sicer vse ponavlja - moški so ponavadi prenašalci. Govorim pa iz lastnih izkušenj, zdraviti se mora tudi tip, nedvomno. moj partner je takrat uporabljal enako kremo Canesten kakor jaz in je bilo potem v redu - pa tudi njemu ni bilo nič hudega. Naj ti pa še nekaj dodam - pazi, ko se greš kopat v javna kopališča - tudi to povzroči vnetja - jaz sem v občutljivem času uporabljala tampone za plavanje-pa se je normaliziralo potem. Poleg tega en nasvet: glivice se namnožijo tudi zaradi stresa, padca imunskega sistema ipd. Priporočam tudi malo dodatka na prehrani: recimo razni Apifiti pa še kaj bi se našlo - za krepitev imunskega sistema pač - v vsakem DMu jih imajo, ti samo vprašaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sicer pa, jaz ne jem dosti sladkarij, niti jih takrat nisem jedla, pa sem vseeno imela vnetje.. Res pa je, da je bolje nositi perilo ki diha kot tangice, vsaj za vsakodnevno uporabo.
|
|
|
|