|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ostanki posteljice ali vnetje ?
17.10.2007 11:20:12   
mojcac
Oj, sej vem, da je kar nekaj pisanja na to temo, pa vseeno. Prosim vas, ki ste imele to izkušnjo, kakšne barve kri in kolikšna krvavitev (močna, zmerna, po intervalih) je bila, ko so ugotovili, da je v maternici ostal košček posteljice in ali so bile prisotne kakšne bolečine, vročina user posted image  In kakšni so znaki vnetja maternice?

Jaz sem namreč 6 t. po porodu, čišča je bila že zelo slaba, nakar se je par dni nazaj zjutraj pokazala kri na papirju, ko sem šla na wc. Čez dan ni bilo skoraj nič, potem pa spet zjutraj. Kri je enkrat živo rdeča, pa včasih temno rdeča, čez dan pa včasih kar taka vodena. Enkrat sem imela celo takšne bolečine v spodnjem delu trebuha kot za M, toda M se ne obnaša tako. Kri nima vonja, tudi vročine ni. Mal sem že nervozna zaradi tega, drugače imam drug teden kontrolo, pa ne vem ali naj počakam ali kaj???

Ima katera kakšen nasvet? Hvala in lep pozdravček vsem.

Otroci so naše največje bogastvo. Imejmo jih radi, tudi ko imajo slabe trenutke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ostanki posteljice ali vnetje ?
17.10.2007 11:23:42   
mojca*
ne čakaj na drug teden, pokliči še danes in pojdi na pregled.
po moje je to to. si opisala zelo podobno, kot se je dogajalo meni in, ja, žal sem morala na čiščenje.
ne čakat.

(odgovor članu mojcac)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2007 14:44:17   
Anonimen
Mislim, da je ena enkrat pisala, da je smrdelo za znoret, ker je posteljica gnila notri. Čimprej do g. Sicer pa mislim, da si tako ali tako naročena za pregled po porodu.

(odgovor članu mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2007 14:56:00   
Maxica
Ja, meni so jo pri drugem porodu pozabili košček. Nič ni smrdelo, edino tiščalo mi je vse skupaj dol, da sem mislila, da bom maternico kje izgubila. 14 dni po porodu sva šla s starejšim sinom do trgovine (500 m), pa sem mislila, da ne bom prišla do doma. Nakar se nekak privlečem do doma, grem na wc, v tistem mi pa ven pade en ogromen kos "mesa" in se mi grozno ulije kri. Je nikakor ni zadržal noben vložek, tako da sva se z možem samo usedla v avto (hvala Bogu je bil takrat doma, sicer ne vem, kaj biuser posted image ), med noge sem si pa dala par brisač, da ni bil avto čisto krvav. V Postojni so potem naredili UZ (potem, po kakšni uri iskanja kakšnega zdravnika, ker je bilo ravno kosilouser posted image ) in ugotovili, da je ostalo 3cm posteljice noter. Potem smo čakali še, da sem bila dovolj časa brez hrane (vmes pa seveda krvavela) in nato so mi naredili čiščenje v narkozi.
Mal opazuj vse skupaj, če se ti bo pa kaj nenavadnega zdelo, pa kar pojdi nazaj v porodnišnico, pa naj ti naredijo UZ. Lahko da si tudi že kar menstruacijo dobila, to je tudi čisto možno.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?