Zakaj opica... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Zakaj opica... (8.12.2004 13:33:06)

Zadnjič ste nekaj govorili, da se da v Eporiumu kupit nalepke otrok v avtu tiste lepilne, ki se na šipo prilepijo. No moj dragi jih je šel danes kupit in kaj pravi, da piše MONKEY ON BORD kako naj to nalepim na šipo saj moj otrok vendar ni opica:zmeden::grrr:

Anonimen -> Zakaj opica... (8.12.2004 13:33:49)

????????:zmeden:??????????????

Anonimen -> Zakaj opica... (8.12.2004 13:38:40)

Ha, ha, Kimi, ta je pa dobra. Ja, tega pa res ne moreš nalepiti! Zdaj pa ne vem, ali je tale tvoj malo premalo pogledal, ali se heca, ali se uni hecajo, ali se je hecala tista, ki je napisala, da jih imajo, ampak hecno je pa res!

Donja -> Zakaj opica... (8.12.2004 13:41:46)

To sem pa jaz danes zjutraj na enem avtu pred vrtcem videla in mi ni bilo smešno. Jaz ziher tega ne bi dala gor, saj mojega otroka spoštujem, ne pa da ga imam za opico.

Donja -> Zakaj opica... (8.12.2004 13:43:04)

monkey1 [ma´nki] n zool opica (tudi fig);
nagajivec; techn oven, zabijač, (parni) bat, pehalo,
kladivo; E sl 500 funtov; A sl 500 dolarjev; E sl
razkačenost; E sl hipoteka; ~'s allowance več
udarcev kakor plačila; sl to get one's ~ up
razkačiti se; sl to put (ali get) s.o.'s ~ up
razkačiti koga; a ~ with a long tail hipoteka

To sem zdaj s slovarja prekopirala, ampak pri monkey vsak pomisli na opico in ne na nagajivca

india -> Zakaj opica... (8.12.2004 13:46:14)

Kakšni so ljudje,ki lahko to nalepijo in s tem ozančijo svojega otroka kot opico? In kakšni so ljudje ki to prodajajo?

Lenny -> Zakaj opica... (8.12.2004 13:49:41)

Ta pa je huda! Mogoče se komu zdi celo frajersko, samo jaz kaj takega zagotovo ne bom nalepila na avto, v katerem voziva svojega otroka!

Annny -> Zakaj opica... (8.12.2004 13:50:08)

Res malo čudno...hmmm..mogoče pa tam, kjer izdelujejo te nalepke (ZDA??) beseda monkey pomeni tudi kaj ljubkovalnega...v našem jeziku se pa ravno ne sliši lepo.

Nogavička -> Zakaj opica... (8.12.2004 14:02:24)

Mi smo kupili v Emporiumu (Mothercare) oznake za v avto in piše otrok v avtu po angleško sicer. Niso nalepke ampak s tistim pritiskačem na vakuum.

Logično, da ta z napisom opica v avtu ni za otroke ampak za foro.

L.p.

Tea

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.12.2004 14:19:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]