JEZNA NA VSE ZDRAVNIKE (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

neja23 -> JEZNA NA VSE ZDRAVNIKE (8.12.2004 13:08:08)

Naša Neja( 11 mesecev) ima že 20 dni drisko. Začela se je z visoko temperaturo. Odreljali smo jo k pediatru pa nam je rekla da je nek virus in da nam ne more pomagati.No pa smo probali sami z vsem živim od borovnic, kapsul lineks, kumine, riževe sluzi....Ker se driska po desetih dneh ni prenehala sem jo ponovno odpeljala k zdravniku. Napisala mi je napotnico za infekcijsko. Oddali smo blato. Prad dvemi dnevi pa so se ji pojavili grozni krči. Odpeljala sem jo k dežurnem zdravniku ki je rekel da je punčka čisto normalna, da jo malo zvija in da bo že bolje.Neja pa je plezala po meni od bolečine Danes ponoči pa je dobila spet visoko temperaturo 40°C. Pokličem na infekcijsko za izvide in mi povejo da imajo samo izvide za viruse ostalih 4 pa še ne. Neja naj bi imela male okrogle viruse, ko vprašam kaj to pomeni, mi sicer sestra zelo prijazna reče da oni ne znajo brati izvidov in naj pokličem svojega zdravnika in tako se vrtimo v krogu. Naša Neja pa samo joka in spi.

Tako sem besna na te zdravnike, plačujemo draga zdravstvena zavarovanja oni pa nič.

Upam da se moje sonce čim prej pozdravi.

Anonimen -> JEZNA NA VSE ZDRAVNIKE (8.12.2004 13:29:41)

O, groza. Čimprej pojdite nazaj k vašemu zdravniku! Noben zdravnik ne more biti tako butast, da na tole, kar si napisala, ne bi reagiral!

lutka -> JEZNA NA VSE ZDRAVNIKE (8.12.2004 13:34:18)

Mene pa čudi,da je niso obdržali v bolnici.Tudi jaz imam podobne izkušnje s temi našimi zdravniki.Hčerka je bila sedem dni v bolnici in ko sem prosila za obrazložitev ,ZAKAJ?,mi je zdravnica odgovorila,da je imela NEKO bakterijo,za katero ne vejo kakšna je in od kje izvira.Tako,da smo na koncu šli domov,brez,da bi vedeli kaj ji je sploh bilo.:zmeden::zmeden:.Je pa imela 41 vročine,bruhala in v trebuhu jo je full bolelo.
Bodi vzrajna in pojdi do konca.Če ne drugega se razkur,mogoče te bojo jemali bolj resno.
Želim vama čim prejšnjo ozdravitev in čimmanj jokanja. Neji pa pošiljam:sloncek::kuza::miska::metulj::racka::pujs::muca:da bo čimprej spet nasmejana
lp

india -> JEZNA NA VSE ZDRAVNIKE (8.12.2004 13:58:07)

Tudi jaz se pridružujem Lutkinemu pisanju, saj ni vrag,da bi bilo to tako nedolžno. Pojdi čimorej nazaj k zdravniku, saj mora neka pomoč obstajat. Imam podobno izkušnjo,sicer z pljučnico, ko mi je ob 11h ena zdravnica rekla, da je moj otrok v bistvu zdrav, da ima le slinavko, ob 13h pa reva skoraj dihati ni mogla več in jo je druga zdravnica takoj poslala na kisik in v bolnico! Ne, to ni res, da ne bi nič bilo, kolegičina hči je bila spomladi mesec dni v bolnici zaradi podobnih težav kot jih opisuješ ti.:miska::muca::muca:

Lidija -> JEZNA NA VSE ZDRAVNIKE (8.12.2004 14:49:21)

Moj je imel tudi enkrat drisko, pa me je zdravnica poslala domov da ima virozo. No pol smo šli pa na nujno medicinsko in sva dobila napotnico za sprejem na Infekcijsko kliniko. Tam pa so ugotovili, da ima salmonelo( v bolnici sva bila 10 dni, nato pa sva morala hoditi še dolgo časa na redne preglede). Lahko ti priporočim dva dobra zdravnika iz infekcijske klinike, ki mislim, da bi ti lahko pomagala. To sta dr.Pokorn in dr.Ahčanova.

neja23 -> JEZNA NA VSE ZDRAVNIKE (8.12.2004 15:04:46)

Lidija hvala. Naša Neja se že kar dobro pozna z Dr. Pokornom je bila na infekcijski zaradi uroinfekta, sta taprava kolega. Lahko pa povem da še čakava izvide za bakterije in parazite, pod to spada tudi salmonela. Sva pa bili pri najini zdravnici in je rekla da za virus ni zdravila in naj počakava še ostale izvide.

kimi -> JEZNA NA VSE ZDRAVNIKE (8.12.2004 16:52:37)

neodgovornost pa taka...teh sester in zdravnikov mislim

Dadi -> JEZNA NA VSE ZDRAVNIKE (8.12.2004 18:48:19)

Hojla naj ti povem da smo imeli tudi pri nas male okrogle viruse...S tem da je imela Klara drisko, vročine in česa drugega pa ne. Imela je kri v blatu, zato sva šli na Pediatrično v Lj. Bili sva notri 2 dni in ko so ugotovili kaj ji je so naju poslali domov, ker za viruse pač ni zdravila. Pol smo pa na pobudo moje mame začele jemati od GNLD-ja bifiduse, ki so v epitelu črevesja. In naša mala se je pozdravila. Čeprav je trajalo kar 2 meseca.(smo prestavljali tudi cepljenja)

Stran: [1]