Vhod v nožnico (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Vhod v nožnico (16.10.2007 21:33:36)

Pozdravljene,

zanima me, če ve katera, kaj je to? Vhod v nožnico(ne vem, kako se temu predelu pravilno reče-ostanek deviške kožice ali nekaj takega) mi med spolnim odnosom zelo zateče, nabrekne in pokne, tako da začnem malo krvaveti. Potem je vse skupaj zelo občutljivo in otečeno. Vedno se ponovi. To se mi dogaja nekje od meseca julija, ko sem imela spontani splav - je to mogoče povezano? Je zelo moteče, boli. Delava na bebici in velikokrat morava prekiniti odnos ravno zaradi tega. Kaj mislite, da je to?

Hvala in lp.

piščanc -> RE: Vhod v nožnico (16.10.2007 21:42:48)

mogoče je porušeno ravnotežje, imaš več glivic, manjše vlaženje. najbolje, da uporabljaš lubrikant, veliko je pa tudi v glavi.

med spolnim odnoosm gre kri v nožnico in zaradi večje prekrvavitve nabrekne in zato tudi lahko doživiš orgazem. to ni nič narobe, samo za vlaženje poskrbita

~Biba~ -> RE: Vhod v nožnico (17.10.2007 11:19:06)

P.S. nekje sem prebrala da lubrikant odsvetujejo, če hočeš zanosit.

Anonimen -> RE: Vhod v nožnico (17.10.2007 23:12:38)

Je še katera s podobnim primerom tukaj?

Punci, vama pa hvala za odgovor.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Erin -> RE: Vhod v nožnico (17.10.2007 23:48:13)

ne...hvala bogu...več... sem imela podobno smao me je spremljalo tudi hudo glivično vnetje...
Povprašaj Gin za mnenje...

Upam da se pozdraviš da boš v miru (ter z užitkom) slončkala...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mojčika -> RE: Vhod v nožnico (18.10.2007 13:39:01)

S tem imam težave že dolga leta, zaradi tega so mi napovedali težjo zanositev, imam bolj suho sluznico, višjo temperaturo v nožnici, kot je to navadno, ki pa je zato izpostavljena pogostim vnetjem, sploh glivičnim. Pomaga mi lubrikant in takoj ko začutim, da prihaja v mesecu napr. ovulacija, M, si vstavim borax globule, ki mi uravnavajo ph in vlažnost nožnice, mi res pomaga. Če pa pride do ranic, nekaj dni nimam spolnih odnosov in mažem z Bepanthenom. Poskušaj, meni pomaga.

Stran: [1]