slovenka -> RE: Nova veza? (17.10.2007 12:57:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz ti lahko povem iz prve roke da funkcionira čist o.k. Moj mož ima sina iz prvega zakona, ki živi pri nas. In pravi da mu je full boljše kot prej ko je živel sam z mamo. Zdaj ima občutek družine, večina otrok to pač rabi zaradi občutka varnosti. In tudi meni je to vredu. Prej ko je še živel pri materi je hodil občasno k nam na obisk pa so je bilo treba skos neki prilagajat pa dogovarjat.... Zdaj pa gre k mami na obisk ko mu pač zapaše, za kakšno urco po šoli ali pa jo kar pokliče. Drugače je pa vse vikende z nami in skupaj kam gremo. Na našo ta malo je pa itak čist ubrisan in se imata ful rada, tako da jih včasih pustimo kar sama ,pa se igrata (beri ona mu razmetava). Spremeba se mu tudi ni poznala pri šoli in na uspehu, hodi pa v gimnazijo. Mislim da to vse vredu funkcijonira, če se imata vidva z parnerjem rada. Ve se da če se hoče, sicer pa se stvari tako spontano odvijajo da se sploh ne zavedaš. Samo prosim te da nič ne kompliciraš in se ne držiš kot pijanc plota tistih "vsakih 14 dni". Otrok naj gre k očetu kadar mu to zapaše, oba imata pravico do tega. Ja, to pa izgleda da funkcionira, ker ste njegovo mamo precej izključili, se ti ne zdi? Če ni noben vikend z njo, samo po šoli eno urco... Prva anonimna pa sprašuje za situacijo, ko bo otrok več z očetom. V tej drugi situaciji je moje mnenje, da bi bilo boljše, če bi hodili na morje tiste vikende, ko bo otrok pri tebi, da se ne bo počutil izločenega... Ne vem, težko.
|
|
|
|