Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: praznovanje dva dni prej 16.10.2007 11:18:30
|
|
|
|
mala maja
|
sem slišala že veliko vraž na ta račun in vsem sem se smejala, dokler..... Nismo sami prav zaradi podbne stavri praznovali dvakrat. Prvič dva dni prej in potlej dva dni kasneje. Ampak lahko da ne bi. Malega je naslednji dan po praznovanju povozil avto in je imel kar veliko srečo. Imeli bi slikice od praznovanja 4 rojstnega dne, dočakal ga pa nebi. Od takrat naprej nikoli več za nobenega od treh mučkov nisem naredila naprej. Sicer pa še vedno pravim da so vraže, sam 100 ljudi 100 čudi. Drugače pa kar opisuješ, zakaj pa ne?? Pa ne boš delala dvakrat ogromne zabave?
|
|
|
|
RE: praznovanje dva dni prej 16.10.2007 11:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne boš delala dvakrat ogromne zabave? po tem kar si napisala pa mislim, da jo bom
|
|
|
|
RE: praznovanje dva dni prej 16.10.2007 11:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide Pa ne boš delala dvakrat ogromne zabave? po tem kar si napisala pa mislim, da jo bom ja, ti kar daj. še dobro, da je kakšen uržh za fešto. fešta mora bit. In to samo za melega, za oljke pa posebej.
|
|
|
|
RE: praznovanje dva dni prej 16.10.2007 11:34:09
|
|
|
|
cmokec
|
Nikoli nebi delala rojstnodnevne zabave pred rojstnim dnevom.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2007 12:05:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2007 12:06:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: praznovanje dva dni prej 16.10.2007 12:08:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz pa vsako leto naredim kakšen teden prej.In to zato, ker ima sin rojstni dan konec junija, ko je že končana šola, večina njegovih prijateljev gre na morje..in je najlažje, da naredimo malo prej, ko vsi tudi pridejo.Ne da se mi usklajevati, klicati, kdo gre kdaj na morje..vem pa , da bi bil sin razočaran, če koga od njegovih ne bi bilo.Zato vsako leto delamo prej, za tisto vražo pa še nikoli nisem slišala.Da bi pa delala dve veliki žurki..no ja, zakaj pa ne..saj to nikomur ne škoduje.Samo verjetno se mi ne bi dalo.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?