|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Panika
16.10.2007 9:52:01   
VesnaLana
Pozdravljene mamice,

odločila sem se, da napišem nekaj besed o strahu, ki ga občutimo mamice, še posebej me je ganilo, ko sem brala kaj vse se je dogajalo paštetkovim.
Moja deklica je imela dober mesec, ko se mi je začela daviti, imela je tako močen refluks da se ji je mleko kar naprej dvigalo in ni mogla sproti požirati. Seveda si predstavljate paniko, ko smo to doživljali. Takoj smo poklicali rešilca, vendar se je hvalabogu vse lepo končalo. Dobili smo antirefluksne ukrepe in seveda smo takoj kupili Angel care.
Od takrat naprej sem imela večni strah kaj pa če se moji deklici kaj naredi, ko ne bom zraven - saj jo 24 ur ne morem gledati če diha. Strah je bil kar naprej prisoten v meni. Pravzaprav se mi je že mešalo. Čeprav vem, da ima 80 % dojenčkov refluks in da je to normalno saj pri dojenčkih mišica zapiralka ni še dovolj razvita - zato dojenčki bruhajo in polivajo. Morala sem se "skulirati" saj strah ne pelje nikamor in s tem svojemu otroku nič ne  koristiš.
Obrnila sem se na pomoč k bioenergetiku, ki mi je zelo pomagal - seveda sem se tudi sama zelo trudila, da se ne bi sekirala. Danes je moja deklica stara dobre 4 mesece in je največeje bogastvo ki ga imam. Sem se zelo potrudila in se ne mučim z nepotrebnimi vprašanji kaj pa če......... Tako sem ji najbolje pomagala in če verjamete ali ne tudi refluks je izgubil na moči. Še vedno jo grem večkrat pogledat ko spi, vendar vem da bo vse vredu in da je moja punčka zdrava.

Strah , če je v mejah normale je zdrav, vendar tudi me moramo živeti in se pomiriti kolikor se to pač da, saj z mirnostjo najbolje pomagamo svojim otročičkom.

želim nam vsem veliko veliko lepih in srečnih dni z načimi cukrčki 

_____________________________

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Špela ali?
tweety83

Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:

Špela (24%)

Nika (40%)

Zoja (37%)


Število vseh glasov: 432

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!