Tejči -> Kako pa bi ve reagirale? (16.10.2007 8:10:23)
|
Ojla, moja pupika je imela 3.10. rojstni dan. Ker je bila bolna, jo je ati dobil naslednji dan, peljal k zdravniku in potem še okrog "pobrat" darila po njegovem sorodstvu. Ok, ni bilo najbolj prav, da jo je bolno vozil okrog, a ok, že ve, kaj dela. Od takrat do danes je še ni videl! V ponedeljek 8.10. je poslal sms, če je že kaj boljša in če si lahko pride kaj po njo, da mu naj sporočim. Sem mu odpisala, da lahko in da naj javi, kdaj. Od takrat ni bilo glasu od njega. Stikov nimava določenih, kadar izrazi željo, jo dobi..to je bilo do sedaj nekje 2 krat na teden. Stikov mu ne branim, kvečemu sem vesela... Ampak...sedaj je očitno pozabil, da ima hčerkico... Pupika ga od 4.10. ni videla, niti slišala. Jaz ga ne mislim klicat in prosit naj pride kaj po njo, ne vem pa, kako odreagirat ko bo klical, da bi jo videl[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Besna sem, da pozabi na njo, na njo, ki ga ima tako rada...ki ga pogreša... Ne veste kako sem jezna... NO, kako bi ve odreagirale? Bi ga nahrulile kaj si misli, ali kaj bi?
|
|
|
|