kofetek2010 -> Ritem v vrtcu (8.12.2004 9:41:14)
|
Ste me spomnile kak sistem je imel moj - v polspanju sem ga oblekla, umila obraz in zobke, odnesla do avta, kjer je že spet čisto spal, v vrtcu sem ga slekla in spečega odnesla v igralnico, kjer so ga dali v posteljico in je spal dalje. Ko se je zbudil je dobil zajtrk (med 08:30 in 09:00), po kosilu je spet šel spat (od 12h do 14h), pa še doma je potem spal pol urce (med 16 in 17 uro), zvečer je šel spat okrog 21h in spal do cca. 6h ali 7h, potem malo dojenja in spanje dalje. Pravi zaspanec je bil do 3 leta, potem smo imali pa probleme, da če ni čez dan nič spal je bil že ob 17h ful tečen in smo vsi trpeli do 19h ali 20h, da je šel spat. Ker če sem ga dala spat ob 17h mi je spal uro ali dve in potem ni bil več zaspan in je vztrajal do polnoči. In sedaj že veselo hodi v tretji razred in če je res fejst utrujen od šole in treningov mi zaspi kar v avtu na poti domov. In potem so spet problemi z večernim spanjem. Sem se pa že zdavnaj nehala sekirat glede njegovega spanja, saj je še zmeraj ko je bil zaspan tudi zaspal, pa čeprav včasih šele ob 23h. Pa lepo cartkanje vsem!
|
|
|
|