krema proti strijam (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Jessy -> krema proti strijam (7.12.2004 22:47:22)

Verjetno ste me že site, saj sem že odprla temo, ki je podobna tejli.
Zadnjič me je zanimalo, kdaj ste se začele mazati in s katero kremo.

Jaz sem si naročila eno novo kremo pri Avonu (ne vem imena - vse sproti pozabim), saj sem v eni reviji zasledila (spet pozabila v kateri), da je baje zelo fajn, da tudi že obstoječe strije v nevem kolikih % izginejo in da v nevem kolikih % tudi preprečuje nastanek novih.
Kreme še nisem dobila, vam bom pa sporočila, če je res kaj na temu (strije po stegnih imam že od prej, pa me res firbec matra, če bodo izginile v x%).

A je mogoče katera uporabljala že to kremo? Izkušnje?

Lep večer vam želim, v družbi vaših dragih :duda: in partnerjev!

Jessy

sa -> krema proti strijam (7.12.2004 22:55:07)

jaz sem imela kremo od chicco-ta(upam da sem prav napisala)in sem bila full zadovoljna ...no sem se zdaj kupila v dm cena cca.3000lp:rozica:

mirka -> krema proti strijam (7.12.2004 23:02:12)

Tudi jaz sem imela kremo od Chicco-ta in bila z njo zelo zadovoljna. V osmem mesecu sem se mazala s kremo od Afrodite ker je bolj mastna. Zadnji mesec pa kar z mandljevim oljem. Nisem dobila strij. :sloncek::sloncek:

Anonimen -> krema proti strijam (8.12.2004 5:40:42)

Tudi meni je Chiccova glede na razmere cena:kvaliteta najboljša.

Avonove ne poznam, lahko pa ti nekaj zagotovim - obstoječih strij ti ne bo odstranila. Tehnično nemogoče. Lahko jih malo omili, spremeni barvo, ostale pa bodo tam, kjer so.
Žal.

Jessy -> krema proti strijam (8.12.2004 7:09:51)

Saj ravno tega se jaz zavedam, da obstoječe ne bodo izginile, vendar promovirajo ravno to. Pa me res firbec matra, če je kaj na tem. Sama močno dvomim. Ampak probala pa bom! :)

puri -> krema proti strijam (8.12.2004 7:32:42)

Jessy,tudi mene zanima,če je kaj na tem!

Sporoči!:bravo:

Suzi* -> krema proti strijam (8.12.2004 8:02:25)

Tudi jaz uporabljam Avonovo kremo, ravno zaradi že nekaj obstoječih strij na notranji strani stegen. Moram ti povedat, da nobena krema strij ne odstrani, ker to ni mogoče, jih pa lahko omili in napne kožo. Meni se Avonova krema zdi uredu, saj res napne kožo in ta izgleda bolj napeta in gladka. Jo je pa treba uporabljati enkrat dnevno vsak dan. Nove strije pa še niso nastale.

lp, Suzi 28t

Lunca1 -> krema proti strijam (8.12.2004 8:10:36)

Jaz sem tud za Chiccotovo. Se fino vpija, pa še malo večja tuba je, tako da jo imam vsaj za 3 tedne:). Olje pa meni ne paše, ker se ne maže dobro.

Lp lunca

puri -> krema proti strijam (8.12.2004 9:22:22)

Mene pa zanima,če se kreme proti strijam ali celulitu lahko uporabljajo tudi med dojenjem,ali kaj škodujejo?

LP:zmeden:

Lunca1 -> krema proti strijam (8.12.2004 9:25:06)

Ne vem, Na Chiccotovi pa piše, da je namenjena tudi po porodu. Mislim da naj ne bi škodile.

Lp Lunca

Stran: [1]