Špacka -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (8.12.2004 11:12:13)
|
Hojla vsem :nosecka: in ne :nosecka:! :bravo: fiši sa si nas prestavila višje, mogoče se bo pa katera sedaj oglasila. Ti pa morem povedat, da sem ta kar pograšala, ker se nekaj časa nisi nič oglasila, no vsaj tukaj ne, ker jaz večinoma pogladam samo to stran, za ostalo mi pa zmanjka časa... Ampak punce jaz se že počasi pripravljam, da se bom v službi za nekaj časa poslovila, stari dopust, nadure, novi dopust, ki pa ga bom večinoma izkoristila po porodniški, da bom dlje doma, mislim da nama :duda: bo kar ustrezalo. Komaj čakam, da bom imela čas, da bova končno začela z velikimi nakupi, saj imam že skoraj vse izbrano, samo domov je treba pripeljat, ja pa plačat. Sem se pa malo uštela pri posteljici, sva bila tako vesela, ko sva jo videla, da sva vprašala vse drugo samo za mere nisva. In potem na internetu ugotovim, da je velika 140x70 kar pa je za naju preveliko:( v bistvu bi jo lahko spravila v sobo, samo itak bova morala rešiti najin stanovanjski problem, saj ni problem za dva je stanovanje dovolj veliko, manjka pa še ena sobica za :duda: pa tukaj plačujeva najemnino, večno pa tega tudi ne mislim početi škoda denarja, ki gre vsak mesec za to.Ja imava pa svoj mir, kar je tudi veliko vredno, pa tudi pri meni doma ni prostora, njegovi starši pa nikoli niso rekli da sva lahko doma, tako da je za vse prav. Uh,kako bluzim upam da vas ne bom spravila v tako stanje:zaspan: Lepo se mejte, bom danes še kaj pokukala sem gor:love: LP Špacka
|
|
|
|