|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kruh
15.10.2007 14:06:59   
Beti S
Ojla, mene zanima kdaj ste dale prvič otroku kruh.
Kakšen pa?
Za kruh nikjer ne piše in se mi ne sanja kdaj ga lahko dam.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 15.10.2007 20:57:08 >

Lp Beti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRUH!!
15.10.2007 14:18:09   
Strawberrie Cherrie
Kruh vsebuje gluten.
Okoli 8m sem mu ponudila škorjico. Ga pa še sedaj pri 10m ne je redno. mogoče 1x tedensko kakšen del žemljeuser posted image

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 14:20:27   
Anonimen
pravijo, da je bolje (zaradi glutena), da se mu ga da čim kasneje...Naša starejša nekaj manj kot pri enem  letu...prej pa je jedla več ali manj samo riževe vaflje.

(odgovor članu Beti S)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2007 14:24:30   
pika30
Po 8mes,najraje ima toast s kakšnim namazom ali pa žemljico.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2007 16:17:56   
2 Sraki
Jaz mojemu dajem od 6m doma spečen kruh. Pa je bilo vse ok. Povprečno pa ga dobi 1-2x na teden.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2007 17:19:37   
blue sky
Dala sem ga prvič kak teden pred 8. mesecem. Ima pa zelo rad koruzni, rženi in ovseni kruh (žemljice), belega mu ne dajem, ker ga tudi sami doma ne jemo.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2007 17:24:08   
eva1
od 6 meseca naprej..pa ga ima zelo rada,ga dobi vsakodnevno...zmnaže pol žemje kot bi rekel keks! 

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2007 17:26:29   
eva1
Pa "standardih",. ki so v vsaki državi malo drugačni pa se živila z glutenom dajejo od 6 meseca dalje, nekje je praksa tudi od 8m!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2007 18:43:51   
Putka
Jaz mojemu dajem od 6m doma spečen kruh. Pa je bilo vse ok. Povprečno pa ga dobi 1-2x na teden.
V Sloveniji pediatri priporočajo (po WHO-ju) uvajanje goste hrane po 6. mesecu. Torej gluten še kasneje, enako velje za kruh. Ker se alergija na gluten (celiakija) lahko pojavi šele čez nekaj let, se - kot nekateri očitno mislijo za vse alergije povprek - ne bodo takoj po zaužitju pojavile pikice.

Ker je celiakija črevesna bolezen, se dejansko reakcije ne vidi. Torej pikic ni.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?