|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodene koze-kdaj?
15.10.2007 14:01:36   
KIKI****
mi lahko poveste, kdaj s vaši otroci dobili vodene koze-koliko so bili stari, ker pri nas jih še nismo imeli (4 leta in 2 leti in pol).

Vem da jih lahko dobita tudi v OŠ ampak je fajn če jih prej a ne?
Katere s pa še druge otroške bolezni ki naj bi jih otrok prebolel?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vodene koze-kdaj?
15.10.2007 14:14:52   
mily
Moja je imela vodene koze pri štirih. Sem tudi jaz upala, da jih čimprej dobi, da se rešimo tega.  

Kaj bi pa še "morala" preboleti pa tudi jaz ne vem. Upam da nič kej.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 17:12:16   
ona
Sin jih je dobil pri 6 letih,hčerka pa sedaj pri 2,5,tako,da ni nekega recepta kdaj naj jih kdo dobi!user posted image
sestrini otroci so imeli fant pri 2 letih,punčka pa pri 7 mesecihuser posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2007 20:35:49   
Jančika_
Dobila sta jih istočasno (no, tamali jih je pokasiral od tavečjega) - stara sta bila tavečji skoraj tri leta, tamali pa 10 mesecev. 

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2007 20:40:08   
altati
Starejša pri 2-eh letih, mlajša pri letu in pol, najmlajši jih pa še ni imel (star je leto dni).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2007 8:28:11   
fionaP
Starejša pri skoraj šestih letih in je imela zelo blago obliko - komaj nekaj izpuščajev,  res pa da so bili tisti veliki. Čez 14 dni jih je dobila še tamala, enoletnica. Visoka vročina, izpuščaji povsod, v ustih, med lasmi, po ritki, prav revčka je bila.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2007 12:00:52   
Sofi
Dobila sta jih en za drugim, stara sta bila 21 mesecev in 7 mesecev. Sem prav vesela, da je to za nami.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2007 13:08:42   
nina166
Jaz pa jih še nisem imela...verjetno jih bom dobila od sina, ko jih bo imel. Me je kar groza kaj me čaka, ker starejši kot si slabše je.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2007 13:15:11   
Teni_
Pri 3,5 in 1,5. Ko jih je dobila starejša, jih je dobila še mlajša. Jaz sem jih imela pri 3 mesecih, mama pa jih je dobila od mene, takrat je bila stara 21.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2007 20:54:15   
tatam
Starejša sta jih mela pri 7 in 6 letih,eden user posted image pri mesecu dni,drugi pa je padel skoz!!

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
18.10.2007 21:02:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2007 21:31:09   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Jaz pa jih še nisem imela...verjetno jih bom dobila od sina, ko jih bo imel. Me je kar groza kaj me čaka, ker starejši kot si slabše je.

no to 100% ni res da ji boš dobila ko jih bo imel sin. ker se ne prenesejo kr tko. moja teta  je bila stara 43let ko je imel njen 7letni sin hudo obliko vodenih koz. pa ker se je čuvala jih tudi ni dobila.

vem, da ni 100%, je pa velika verjetnost

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2007 21:37:03   
al1*
Hči jih je imela, ko je bila stara 4 leta, tamali je bil takrat star 4 mesece in jih ni dobiluser posted image , tako da nas druga runda še čaka.

lp

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.