Azzurra -> RE: ODLOČBA ZZZS + placenta na sp. steni (16.10.2007 9:08:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: M007 Azzura ne vem kaj naj ti rečem. Mene so pošteno prestrašili. Ko sem bila v bolnici mi je vsak zdravnik (na viziti) povedal nekaj drugega. Npr: lega posteljice se še lahko spremeni, počitek do konca nosečnosti po želji lahko tudi v bolnici, na odpustnem pismu so napisali, da priporočajo v 25t-26t inekcijo za razvoj pljučk, rekli so mi , da bom rodila z carskim rezom. Meni so odsvetovali sprehode tako, da se ne upam niti do trgovine.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] lp Stai scherzando?! Meni že itak grozi, da bom rodila predčasno, sej sem pisala že na forumu o tem, skratka imam prisotna protitelesa v krvi in bo treba videt kako bo z njimi. če bodo porastla in napadala otrokove eritrocite, zna bit da bom rodila krepko pred rokom, zdaj pa še ta nizka postelca...(in še nekaj drugih stvari...v tej nosečnosti res **** ježa, brez zamere za izraz)...tako me je zdaj samo še bolj strah. Glede na to, da so mi odsvetovali nadalnje nosečnosti, sem morala sprejet dejstvo, da je to zadnja šansa, da donosim in rodim otroka, zato mi ni niti malo vseeno. Slišim pa zgodbic glede te postelce še pa još...
|
|
|
|