j.urska -> RE: Porodnišnica Ptuj (23.10.2010 8:47:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka da jim strokovno pogleda papirje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hvala babyloverka. Sem hodila sedaj na CTG na Ptuj. Pa so bili strokovni 5x, res kapo dol. Vse do včeraj. Včeraj pa sem naletela na mislim da dr. Djukanoviča (okrogel, že kar siv, malo škili). Pa me je skoraj kap. Tip me je spraševal, kam hodim v službo, zakaj si tam rajši bajte ne kupim, ne pa da se morem toliko vozit, kaj mislim, če bi si lahko kak s.p. odprla ... mislim svašta. Potem mi je pa na tisti list papirja (izvid ambulantnega pregleda) kar 3x napisal 'popadkov nima'. Skratka, ima katera mamica ali bodoča mamica izkušnje s tem zdravnikom? Meni je včeraj vse dol padlo. Plodovnice mi sploh ni preveril, pa imam jutri rok 24.10.. Poleg tega je splošno pravilo, vsaj toliko poudarjajo, kako mora ženska v porodnišnico v treh primerih: če gre voda, če so redni popadki in na dan roka. No, jaz imam rok jutri, on pa mi je napisal kontrolo pojutrišnjem. Kaj te zaj naj naredim? Naj grem vseeno jutri, ali naj počakam do ponedeljka (če seveda nebo že kaj prej se začelo)? Hvala, LP vsem bodočim mamicam in tistim, ki to že ste
|
|
|
|