mela -> da vam povem kako sem cutila da sem ++++ (7.12.2004 17:12:41)
|
no 3 mesece sem vedno imela neke znake da mi je slabo in to cutim pa to .....pa ni bilo nič-psiha dela svoje.in 9.11 nisem pričakovla M a je kao prisla en dan prej in bila sem kot ponavadi cisto na tleh a glej ga vraga (no prej angelčka) trajala je samo 2 dni-torej to je vgnezditvena krvavitev.a mene ponavadi ko dobim:hudicek: nehajo boleti prsa.a tokrat me niso in ze to mi je bilo sumljivo in enostvano notri v srčku čutiš da je 9nebesa!ampak prsa bolijo 5 krat bolj kot pred :hudicek:!to je bil zame velik znak in da so me bradavičke ceu mesec bolele a me pnavadi ne bolijo!in naredim test a sem bila se malo črnogoleda saj sem ze 100 krat test naredila in je bila vedno ena črtica in potem veeeeeliko presenecenje zagledam 2 črtici(naredila sem test baby chek )!tko sm se tresla ker je šok!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: cez en teden imam pregled in pol se bo pa zacelo:ampak ze zdaj se dogajajo stvari,ki komaj vrjamem da se res sladkarije mi zaenkrat OPA ZAENKRAT ne sedejo kej preveč čeprav sem drugače obsedena z njimi in mleko mi tako smrdi-fuj!!!!:rozica: moje vse boste to dočakale a da vam povem jaz se ne dojemam in ne verjamem sem se presenečena in vesela .aha da o mojmu možeku ne govorimo-nosime na rokah-ah moramo se pustiti razvajati
|
|
|
|