Magi* -> RE: Prehodne jakne-nosečke (15.10.2007 9:46:32)
|
nosim navadno telirano jakno, ki je ne zapnem, čez pa imam tak ogromen šal. druga varianta je še brezrokavnik ali kakšna majica brez naramnic (lahko tudi pletena), ki pokrije samo trebuh. ko bo hud mraz pa pončo. mi je mama posodila takega finega, kot bi bil v deko zavit, sam je zelo eleganten. pončo je lahko tak za čez glavo (meni ne sede, ker mi naelektri lase) ali pa tak, da se vanj zaviješ. čisto enostavno si ga lahko narediš tudi sama ali pač nekdo, ki zna vsaj malo šivati. blago lahko kupiš zelo ugodno v tregovini kilometer, prepogneš na polovico, da dobiš pravokotnik (dolžino reguliraš po svoje) in na enem kosu zarežeš po sredini in na vrhu narediš malo večjo odprtino za glavo. to potem samo še obrobiš. uapm, da si predstavljaš. ta pončo se nosi tako, da en sprednji del pade dol čez trebuh, drugega pa oviješ preko rame. zadnji del ostane padajoč po hrbtu. tretja varianta pa so plaščki in jaknice, ki so letos IN - taki zelo na balon, zelo široki. vem, da so jih imeli v Zari. če pa si bolj športno oblečena, pa lahko tudi moževa jakna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|