Evo mene z razgovora (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Taša -> Evo mene z razgovora (7.12.2004 14:44:44)

Ja sem bila na razgovoru in direktor je bil zeo navdušen pa tudi potem se je zanimal pri tisti gospe, ki mi je povedala za razpis, kakšna sem. Normalno še ni odločeno, me bodo obvestili. Jaz pa sem že sedaj čisto panična, kaj če me res vzamejo. Kateregakoli vprašam mi pravi zgrabi priložnost, meni pa gre kar na jok ko se spomnem da bi mogla moja 5 mesečnica k babici, pa to da se še skoraj polno dojiva. Ni mi jasno kako bi to skombinirala... Punce sploh nevem. Gre za službo, ki je res super in tudi plača ni slaba, za nedoločen čas v kulturni ustanovi.
Ali lahko kar tako prekinem porodniško ?

Erdbeere -> Evo mene z razgovora (7.12.2004 14:48:14)

sej kokr sem seznanjena gre lahko tud očka na porodniško....ker porodniška traja samo 105 dni naprej je pa dopust za nego in varstvo otroka...tako da mamici je nujno biti na porodniški samo 105 dni potem pa lahko kdo drug...več ti bo pa mislim da vedela povedati Urša*...je tudi prej šla v službo

Ro-La -> Evo mene z razgovora (7.12.2004 14:48:46)

Kaj pa če bi ati nadaljeval s porodniško v primeru da dobiš službo?

Taša -> Evo mene z razgovora (7.12.2004 14:50:53)

Atija, odpišite ker tudi ni mogoče zaposlen za določen čas pa ne bi bil doma z otrokom, to smo že obdelala!!!

Sarina -> Evo mene z razgovora (7.12.2004 16:10:08)

:bravo: Tudi jaz pravim, da zgrabi priložnost, sploh, če imaš na razpolago babico za varstvo.
Vem da je kruto, ampak tako je življenje :).
Z dobro voljo vse gre - pa veliko sreče ti želim :rozica:!

kimi -> Evo mene z razgovora (7.12.2004 16:37:08)

Razmisli prepričana sem, da se boš prav odločila. Porodniška je tako le 1 leto služba pa lahko celo življenje...tako boš lahko svoji:duda: nudila veliko veliko stvari in ti bo za to hvaležna

Urša -> Evo mene z razgovora (7.12.2004 21:14:14)

Ati bi sel lahko na porodnisko-dolocen cas ni ovira, samo ce se boji zaradi sluzbe, da bi jo izgubil, imata super moznost-babico! :bravo: Res, da je :duda: se zelo majhen in rabi mamico, bi na tvojem mestu zagrabila sluzbo, ker so danasnji casi res peklenski glede tega... :hudicek: Sej ves, ce nimas vez, ne prides nikamor. :grrr: Zal, moras imet veliko sreco... Brez slabe vesti, saj bos vseeno super mamica, glede dojenja pa se poskusajta navadit na flasko in si mleko brizgaj in tudi en obrok se ze da nadomestit s kaksno kasico, tako da ne bi smel bit problem. Naj se ti cimbolje iztece! ;)

Anonimen -> Evo mene z razgovora (7.12.2004 23:36:38)

Težko si predstavljam, da bi bila na tvojem mestu, vendar če bi bila, bi zagrabla priložnost z obema rokama. Služba za nedoločen čas v javni ustanovi -hm... res razmisli!

Urša je pametno predlagala, da bi si mleko izčrpala. Babica bo poskrbela za otročka, kot najbolje ve in zna.

SILVA -> Evo mene z razgovora (8.12.2004 7:47:41)

Se strinjam z Uršo:sloncek:.
Zagrabi priložnost:bravo:.
lp

piščanc -> Evo mene z razgovora (8.12.2004 10:33:02)

zdaj si na dopustu za nego in varstvo otroka, ki ga lahko prekineš zaradi nove službe (greš na CSD), mislim da bi celo babica lahko naprej dobivala tvoje nadomestilo za varstvo otroka, oz. lahko namesto nadomestila dobiš dobroimetje, ki ga izkoristiš za varstvo otroka

glede dojenja se bo itak počasi začelo zmanjševati, če boš v službi ali doma, se bosta pač prilagodili, da se bo dojila samo še zjutraj in zvečer

tudi jaz ti predlagam da sprejmeš službo,

premisli,

lp,nian

Taša -> Evo mene z razgovora (8.12.2004 10:38:30)

Hvala za pomoč! No jaz "upam":ups: da ne bom sprejeta. Vem da je zelo hudo za službo to se vsekakor zavedam zato tudi verjetno mislim sprejeti, bomo že kako. Toda res se mi zdi malce prekmalu in upam da bodo vzeli kakšno drugo. Če bi bila Maša stara vsaj nekje 9 ali pa 10 mesecev sploh ne bi premišljevala, tak pa mi je ful:((!!!! Je pa to delo par uric čez dan, včasih pa tudi zvečer. To je delo šepetalke v gledališču, res je dobro in zelo razgibano delo, za katerega sem čisto rojena....

dory -> Evo mene z razgovora (8.12.2004 11:16:02)

Se podpisem pod post mise99...sicer pa sem bila sama nedavno na istem...z razliko,da bi bil moj delavnik od 9-18...kar je malo hudo in se enostavno nisem mogla odlocit za sluzbo in pustit maleg miskota doma...danes mi ni zal...verjamem v to,da bo tudi zame nekoc zelo dobra sluzbica :)

Stran: [1]