|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje ste pa aprilke??
7.12.2004 14:33:22   
Kranjčanka
Kje je kakšna aprilka? :rozica:

Bolj malo jih je sem opazila..;)

A že kaj čutite? Jaz nekaj že čutim in mislim da je to to. :bravo:
Ali ve kakšen je ta voziček, ki ga dobiš v paketu ob porodu, a ve mogoče ktera?

lp
:nosecka: danes 20t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje ste pa aprilke??
7.12.2004 14:49:11   
hruškica
Tudi jaz bom imela ta teden 20 tednov in že vsak večer, ko se umirim, čutim kako je nemiren otročiček. Včasih kar večkrat zaporedoma začutim male brce in tudi bodoči očka jih je že občutil.
Voziček si lahko ogledaš na internetu, na strani www.novorojencek.com, ampak izgleda bolj bogo.

(odgovor članu Kranjčanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje ste pa aprilke??
7.12.2004 15:02:46   
ANJA5
Evo mene Aprilko..
Mene tudi že brca, največ zjutraj in zvečer. Počutiva se fajn - komi že čakam na April. Zredila sem se dobre 4 kile ampak samo v trebuh in prsi. Kaj pa ve?
Zanima me tudi,če že kej opremljate in kupujete - a vas že kaj grabi šoping mrzlica...

Lp, Anja

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje ste pa aprilke??
7.12.2004 15:18:03   
lo
Tudi jaz nestrpno pričakujem April, pa vendar uživajmo še te 4 mesece. Jaz se počutim super, tudi otročička že čutim in je res prav zanimivo. Zredila sem se za 6 kg-groozaa.

Kdaj imate rok ? Jaz imam 7.4.2005.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje ste pa aprilke??
7.12.2004 17:41:57   
beba76
Brcke so tako močne, da včasih kar boli...rodili pa naj bi 6.4.

A vam vaši G-ji nič ne težijo za kilce? Jaz sem se do 23. tedna zredila 4,2 kg, pa je sestra zadnjič na pregledu rekla: Uuuu, kaj pa se je s kilami zgodilo?
Sicer je blo +2,4 kg od enega do drugega pregleda:)-:)-:)- (3 tedne).

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje ste pa aprilke??
7.12.2004 18:24:38   
Naja31
JUHU, tu se ena aprilka.
Rok 11.4.
Brce cutimo ze kaksne tri tedne, kaksne dneve bolj mocno, kaksne manj, ampak vazno, da so.
Kile so se do 4. meseca prehitro nabirale in sem bila potem malo okregana, zdaj se je pa nekoliko zaustavilo oz. gredo s pocasnejsim tempom gor. Se pa sploh nic ne sekiram, cetudi jih bo malo prevec.

Lp, Naja :nosecka: in :duda: 22t 3/7

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kje ste pa aprilke??
7.12.2004 19:15:47   
deily
Hojla aprilke
Tudi jaz se vam pridružujem. Rok ima 4.4., pa tudi gibi so že prisotni, zadnje čase ponoči, ko bi rada spala :duda: razgraja. Kile so še v mejah normale, le otrok je manjši za 3 tedne. Vendar ni problema je rekel G., tako da se ne sekiramo. Uživajte v :nosecka:.
Deily in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kje ste pa aprilke??
7.12.2004 19:23:54   
sminc
Aprilčic je kar nekaj, sam na kakem skupnem forumu se še nismo začele zbirat. Bo že cajt. Aprila bo že pozno. Jaz sem 20 3/7:nosecka:, Zredila sem se za 2kg, brce pa končno pomalem že čutim.
Lp, Jasmina in:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kje ste pa aprilke??
7.12.2004 21:44:02   
SU
Tukaj še ena!! :) PDP imamo 10.4. in pridelali smo že 6 kg. Zaenkrat še nisem bila kregana pri G. Upam, da tudi ne bom. Tam okrog 20. tedna me je zagrabila nenormalna lakota in me je držala ene 2 tedna... Zdaj je malce bolje! Drugače pa se imemo super! Brce že čutim nekje okrog 2 tedna. Čutim tudi večkrat na dan in je prav fajn, ko zdaj imamo pa res "dokaz", da :duda: raste v nas... :) Tudi očka je začutil miganje našega škrata/inje! Sicer pa sem brez težav (močno trkam na les :) ) in se večkrat počutim prav odlično (da se že sprašujem, če sem res noseča :)-)! Lepo in mirno nosečnost še naprej vsem!! Pa upam, da se beremo kaj bolj pogosto! Je kar fino tkole izmenjat izkušnje, ko smo pa nekak namenjene istemu cilju naproti-istemu mesecu naproti! ;) LP, Saša (22,2/7) AJA - a za spol že veste?? Midva nisva hotela vedet... Pa sem po eni strani taaakooo firbčna... :) ... naj bo zdrav/a, pa bom najbolj srečna mamica na svetu (pa očka tudi)! LP, S.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 7:20:36   
speli
tud jaz aprilka, rok 13.04....
pikica brca ob 6 zjutrej in kadar je lačna):
no glavno da jo čutimo..
Izmenjava izkušenj priporočjiva..mimo grede a je katera fullll zmatrana?
Š.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 8:02:01   
Lidija
Tudi jaz sem aprilka. Otročka čutim že kar precej časa prib. 4 t. Moja G previ, da je velik in težak. Rok imam 18.4., vendar bom šla verjetno predčasno na CR (imela sem ga tudi prvič), če bo otrok tako napredoval v razvitosti. Tudi jaz že komaj čakam april.

Lidija 21t 4/7

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 10:01:06   
Lidy
Mi smo tudi aprilski :bravo: . In sicer 19.4. pa ne vem kako bomo to dočakali smo preveč nestrpni in bi radi že videli našega :) .

Od včeraj imam tudi nosečniške hlače, take z žaklom spredaj :)- . Jutri pa imamo zopet pregled in UZ, upam da bomo videli ali bo :roza: ali :modri: . Ime za oba že imamo, samo ne moreva se odločiti kaj bi raje, pa saj tako je vseeno :bravo: .
Me je pa prav strah jutrišnjega pregleda, ker smo do 17t pridelali 4,5 kg in smo bili kregani :ups: . Mogoče se sliši obrabljeno, ampak res ne vem od kje vsa ta kilaža. Jem tako kot običajno, več sadja in skoraj vedno ne po 18 uri, se mi pa že od samega začetka pozna buši. No ja bomo videli jutri.

Lidija a si mogoče iz LJ.? Glede na ta da imava skoraj enak PDP in če si iz LJ bosta potem dve Lidiji v porodnišnici :bravo: . ŽUR!!!

Uživajte in upam da nam čas hitreje mini

LP LIDY

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 10:01:55   
Kranjčanka
Jaz pa imam rok 26.4. (20 t) zredila sem se za 4 kile in je reku ginekolog da je to normalno.;)

Včasih sem ful zmatrana in se mi po službi ne da več nič, včasih pa kot da mi ni nič in imam energije za ves dan.:sloncek:
Tudi premika se pogodto, tako da je res krasen občutek, da imaš nekaj živega v sebi...včeraj sem na ultrazvoku videla njegov srček..::)-
LP
:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 10:05:34   
Lidy
"Brcamo" sicer ne včeraj pa je bilo cel dan živahno. Ampak mene to žgečka :)- . Zadnič je bilo malo močneje, tik pred spanjem, in takrat je tudi mož imel srečo da je čutil ker je imel roko gor. Ponavadi sem čutila samo zvečer ko smo šli spat, včeraj pa cel dan :bravo: .

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 12:33:07   
vicky77
Tudi jaz se vam pridružujem.Rok imam 20.04. svojega :duda: pa čutim že od 17. tedna,zdaj je že zelo živahen,tako da me včasih njegovi gibi kar zabolijo pa tudi utrujenost mi noče popustiti.Vem pa,da bo fantek.Kaj pa ve?Že kaj veste kaj boste imele?

LP,Vicky

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 13:04:44   
speli
draga vicky..jaz v spol ne bi bla tko prepričana razen, če seveda nisi imela DNK testov s katerimi ti res lahko 100% določijo spol..
Da ne boš mislila tudi meni je povedala spol, namreč da bo deklica, in tudi jaz imam kar nekaj roza cunjic na zalogi, ampak kljub vsemu, vzemi zadevo malo za rezervo, da ne bo naslednjič teta rekla, ups je bla pa samo popkovina, punčka bo):
Š.:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 13:21:21   
barby*
Pri nas je že bilo tako:)-:)-:)- da je bila očitno popkovina:)-:)-:)- zdaj vse kaže na:roza:

Lep pozdravček aprilkam od marčevke:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 13:23:43   
vicky77
Moram povedati,da sem bila na amniocentezi in je spol določen 99,9%,dopuščam možnost tudi za deklico,ker mi je v tem trenutku najbolj pomembno ,da rodim zdravega otročka in nabiram stvari v nevtralnih barvah.

:rozica::rozica::rozica: za vse

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 14:04:19   
Martina*
Evo še nas. Rok imamo 25.4.

Komaj čakam da vidim našega balončka :love:. Počutim se super, brce ta malega pa niso še nič kaj razločne, na najino veliko žalost ;).

Včeraj sem pa končno dobila dovolj veliko bundo, da greva oba s trebuhom not :)-.

Papa in polno :rozica: za vse nosečke...

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 14:40:14   
speli
v tem primeru vicky ni panike, spol je zagarantiran, razen če so se zmotili pri vpisovanju **** kromosomov):
Torej vso srečo tebi in tvojemu dojenčku pa brez zamere..
Bodite pridne in pobožajte bušija

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 15:02:07   
LENČKA
Evo še ena aprilka! Kranjčanka,če bo vse po načrtih se 26.4.vidimo v Kranju! To bo moj drugi sonček in upam da bo vse tako kot pri prvi. Otročka čutim že tri tedne, sem bila pa danes na pregledu pa sem čist fertik ker baje nosim prenizko. Zdaj pa nič dvigovat,počivat... Pri dveletni bejbiki,polni energije bo to obup! Sem pa pridelala že 5,5 kg pa zaenkrat še nisem bila kregana! Za spol ne vem,nama je pa vseeno. lp vsem srečkam nosečkam

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 17:01:18   
frecy
Dan!!!9nebesa

Še jaz, še jaz!!! Rok imamo 18., sam upamo da bo malo prej, saj imam jaz rojstni dan 6. :metulj: čutim jaz že kakšnih 5t, zdaj smo točno 21t. Zdaj je že pravi razgrajač, 14 dni ga čuti tudi ati, prejšnji ponedeljek pa sem brce tudi prvič videla in ta vikend pa tudi ati.

Pri kilah pa smo bili mi zelo "pridni", smo jih pridelali kar 9:zmeden:, pa nas sestra zaenkrat še ni kregala, kaj bo pa v petek, ko imam pregled, pa se kar mal bojim. Sem dobila za dve številke večje prsi (Sem kot Pamela), velik buši in velko rit:(. Pa glavn da bo mali zdrav, tiste kile bomo že pol dal dol.

Za spol mi je zadnjič rekla g da je:modri:. Sam jemlem kr z rezervo in malo upam da se je zmotila.

Nakopujemo še sicer nič, nas pa, najbolj mene že precej mika. Mislim da bom začela tam januarja.

V bližnji prihodnosti pa si bom morala privoščit že druge nosečniške hlače, saj tale moj buši na vlko nori.

Lepo se imejte, cartajte in razvajajte bušije in sebe.:rozica:

Maja

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 17:04:11   
frecy
Zmatrana pa sem še vedno kot hudič!!!!:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kje ste pa aprilke??
8.12.2004 20:27:36   
lunca77
hojla še ena aprilka.

rok 15.4. me pa že pošteno brca. čutim pikico že od 16. tedna. zdaj že moj dragi ve za kaj gre. sem na dopustu in se učim pa še bolj razgraja - mu že ne paše da se matram z izpitom. spola ne bomo vedeli do konca ker moj dragi noče, jst sm pa ornk firbec. zredila sem se kar fino 6 kg pa ni še nič narobe na pregledih.

upam, da uživate v svojih malčkih in da vas bi vsi domači čim bolj razvajali.

lp lunca77 :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kje ste pa aprilke??
9.12.2004 12:13:16   
tiktak
Se pokorno javljam!;)

Še ena aprilka, ki ima rok 14.4. Pričakujemo pa punčko

:roza:, so mi kar 2 zdravnice rekle, da bo punčka, tako da zgleda, da bo res! Sem bla ful presenečena, ker sem bla prepričana da bo fantek, pa še v sorodstvu so skor sami fantje. Ko mi je zdravnica delala UZ in rekla da bo punčka, sem se začela na vso moč smejat. Fant je reku, da če ne bi imela ušes, da bi mi pol glave stran odpadlo, tako sem se nasmejala:)-

Pa še neki me zanima, je med vami kaka dolenjka, mislim da smo tu kar v manjšini...čeprav je res, da tud jst bolj berem, napišem pa bolj malo!

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?