Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
NENI,kako je s tabo in s tvojim baby-em? 8.12.2004 7:36:05
|
|
|
|
simonas
|
Neni, žal mi je!:( Simona
|
|
|
|
NENI,kako je s tabo in s tvojim baby-em? 8.12.2004 8:35:26
|
|
|
|
saba
|
Neni žal mi je za , ne vem kaj napisat...samo to, da zdaj ti je hudo, a vsak dan ki bo minil bo malo boljše...boš vidla. Pozabla ne boš, sprijaznila se pa boš in tako boš marca šla v nove boje za :duda: drži se in da bi današnji dan čim prej minil srečno! saba
|
|
|
|
NENI,kako je s tabo in s tvojim baby-em? 8.12.2004 8:51:42
|
|
|
|
A & T
|
Neni, jaz sem tule nova, vendar je tudi meni ob tvoji zgodbi tezko. Lahko pa te potolazim, da se bos cez nekaj mesecev pocutila boljse in da bos z novo bebico v trebuscku pozabila na to bolecino. Drzi se, Andrea:((
|
|
|
|
NENI,kako je s tabo in s tvojim baby-em? 8.12.2004 9:44:39
|
|
|
|
koala
|
Hojla Neni! Ko mi je Pia včeraj sporočila novičko, mi je skoraj srce počilo. Vem, da ti je zdaj hudo in vem, da ni besede, ki bi te potolažile, vedi pa da smo tukaj tvoje prijateljice, ki mislimo nate in sočustvujemo z teboj. Koala
|
|
|
|
NENI,kako je s tabo in s tvojim baby-em? 8.12.2004 9:57:25
|
|
|
|
nena m
|
Neni, žal mi je. :(( Vem, kako ti je ta trenutek. Ampak misli naprej. Saj bo kmalu pomlad, pa bova skupaj šli v nove boje.;) Drži se. :rozica: Lp, nena
|
|
|
|
NENI,kako je s tabo in s tvojim baby-em? 8.12.2004 13:38:05
|
|
|
|
Gea1
|
O, joojjjj!!! Pa saj to je grozno. ZAKAJ; ZAKAJ; ZAKAJ; Zjoči se in bo lažje. Sčasoma bo ostal le še trpek spomin, ki pa bo izginil takoj, ko boš ponovno zanosila. Tudi jaz čakam na to! :(
|
|
|
|
NENI,kako je s tabo in s tvojim baby-em? 8.12.2004 14:03:00
|
|
|
|
bambi
|
Ah, moja Neni, vem da ni besed, ki bi te trenutno potolažile, zato bi ti samo rada povedala, da mislim nate in sem bila skoz z mislimi pri tebi in tvoji :duda:. Žal je ubrala enako pot kot moja Lea in odšla za drugimi v 9nebesa. VErjemi, da bo čas zacelil rane in ti boš šla naprej, tako kot jaz, tako kot 1000 drugih mamic, ki pa smo nekaj posebnega zato, ker imamo svoje :angel: in ki bomo nekaj posebnega zato, ker bomo znale cenit vsak trenutek z našimi sončki, ki še pridejo...... Upam da čutiš moje dobre misli Bambi:rozica:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?