Seven* -> Za lahkotno branje...razvajenost pa taka c c c (7.12.2004 17:15:32)
|
Jaz ji dam pa po svoje prav. Tudi jaz ne zelim, da mi otroke pomaga vzgajat nekdo, ki se ga doma naskrivaj naliva in prireja zabave. Ker sama izhajam iz druzine, kjer je bil alkohol na zabavah prisoten na taksne in drugacne nacine (obicajno ga je bilo prevec), bom starsem zabicala, da pred mojim otrokom sicer lahko pijejo, ne bodo pa nikoli pijani. Tudi jaz ne, ker se mi zdi to posteno in konkretno debilno. :) In kako potem taki "pijanci" pricakujejo, da bo njihov otrok drugacen, ce jim sami ne znajo biti vzor. In se danes mi skace pred ocmi prizor iz nekega krsta, kjer drzijo malega otroka v rokah (cca 3 mesece starega), vse okoli zakajeno, vecina nabutanih do daske in mu pojejo "Kolko kapljic tolko let..." Tukaj se pa vse konca. Rada imam zabave, tudi sama se ga obcasno nacedim, ampak otrok ne rabi prisostvovat taksnim izpadom. Meni je pa zenska faca in popolnoma jo razumem, da si je zastavila neke nacrte kako bo otroka vzgajala. Vsi se strinjajo, da ni prav, da se tast in tasca vtikujeta, ampak njun nacin zivljenja in slab vzgled je tudi vtikovanje. Saj veste: Ce babica lahko, potem lahko tudi jaz.. Ona je povedala svoje mnenje in bila iskrena do okolice, ostali jo pa sodijo, kar je grdo in zelo neprimerno. Nikoli ne vemo kako bi MI odreagirali, ce bi bili v taksni situaciji, zato je boljse, da se komentarjev vzdrzimo. Pa brez zamere prosim. :hudicek:
|
|
|
|