kaj svetujete (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


toya -> kaj svetujete (7.12.2004 12:56:33)

Pozdravcek!

Mene pa zanima vase mnenje. Baje mora biti dojencek za cepljenje popolnoma zdrav. No, nasa pa vsake toliko malo zakaslja in pokiha, pa precej hrope; no, saj to ze itak od rojstva, ker ima stridor, ampak zdaj bolj.
Saj to, da mala zdaj ne bi bila cepljena, me ne moti, le ne veva ali je fer do drugih otrok, da gremo v cetrtek vseeno v posvetovalnico, ker v ambulanto za bolne pa je zdaj nikakor ne mislim peljati. Njeno stanje je ravno na meji, oz.je bolj zdrava kot bolna, a ne cisto.
No, jaz sem pa kar orenk prehlajena ze par dni, a v nasem primeru se mi zdi, da sem se jaz nalezla od pikice.
Prosim za odgovore.
Lepo bodite in cimvec zdravja!!!




African queen -> kaj svetujete (7.12.2004 13:09:06)

Hojla,
Jaz bi jo na tvojem mestu kar peljala,če nima seveda vročine.Pediatrinja jo bo itak pregeledala in ocenila ali je za cepit ali ne..
Toya,koliko pa je stara tvoja pikica?Moj ta mali sinček ima tudi stridor..a tvoja full hrope?
pa-pa LadyB:




mala -> kaj svetujete (7.12.2004 13:22:10)

pred vsakim cepljenjem pregleda dojenčka pediater če je zdrav in pripravljen na cepljenje tako da ti jo kar pelji pediater bo pa videl kakšno je stanje,

lep dan:sloncek::sloncek:




Sibil_ -> kaj svetujete (7.12.2004 14:02:51)

Če je na meji bolezni je jaz nikakor ne bi peljala v posvetovalnico, ker itak cepljena ne bo, lahko pa katerega otroka naleze.:(
Sploh pa če je še mamica bolna nikakor nista za med zdrave dojenčke.
Jaz vem, da če bi v posvetovalnici videla bolnega otroka ali mamico bi popiz...., ker se mi ne zdi fer da koga okuži po nepotrebnem.:grrr:
Če pa vsekakor hočeš it se zmeni pri zdravniku da boš pač zadnja med posvetovalnico.
LP,
Sibil




Anonimen -> kaj svetujete (7.12.2004 20:33:15)

Ja, mogoče bi bilo pa res pametno, če bi poklicala in povedala, kakšno je stanje, da vama ne bi bilo treba v čakalnici med drugimi čakat.




toya -> kaj svetujete (8.12.2004 11:32:04)

Zdravo!

Hvala vsem za odgovore.
Ja, Ladybird, nasa bo 14.12. stara 7 mesecev. Ce me zdravniki vprasajo, ce je s stridorjem kaj bolje, jim ne znam odgovoriti. Pravijo, da ko je otrok vecji, da izgine. No, nasa je ob rojstvu imela operacijo poziralnika, tako da ne vemo ali je to posledica operacija, ali bi ga imela v vsakem primeru. Je pa rekla nasa pediatrinja, da je stridor slabsi ob vlaznem vremenu in polni luni. Dokler se nisem navadila na njeno hropenje, me je kar srce bolelo.
Je pa hropenje vcasih slabse po hranjenju, pitju ali ce se necesa razveseli.
Lep dan!




Stran: [1]