|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo
14.10.2007 8:58:11   
KIKI****
Kako hudiča naj te kombinacije vsako posebej operem da se ne bodo razbarvale??
Imam maijo ki je bela z rdečimi rokavi in črno majico z belimi rokavi in rdečo majico z črnimi rokavi. Ne mislim vse skupaj oprat ampak vsako posebej ampak kako da se barve med sabo ne bi razprale. A naj na roke al kako??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo
14.10.2007 9:06:18   
Anonimen
Ko daš prat, dej v boben lovilec barv. Dobiš ga v DMu.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2007 9:12:01   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Pa to resnično pomaga? Ker če ja pol ga takoj kupim. Kervse majice so potem zaprane. No dveh še nisem uspela zaprat ampak se bojim da se bodo prej kot slej in bela bo roza ali pa sivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2007 9:18:05   
Rožica I
100% drži! Preverjeno! Dobiš ga skoraj v vsakem malo večjem marketu. Obstaja pa za belo ali za pisano perilo.

ROŽICA

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2007 9:20:36   
KIKI****
Kako pa izgleda,lahko dobim kako slikco, link?
Thxuser posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2007 9:24:09   
KIKI****
A je ta dovolj dober?

Grey lovilec barve
sreda, 25.7.2007

user posted image

user posted image

Grey Intenso, ekstra močen lovilec barve,

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2007 9:33:07   
Suza
Pri teh barvnih kombinacijah, moram povedati da si podjetja s priznanimi blagovnimi znamkami skoraj ne upajo privoščit da bi temnejša barvala. Pazijo, da so barve dobro fiksirane, je pa res da se tudi včasih kaj zalomi, vendar prej ne kot ja. Pri kakih **** proizvajalcih pa tega ne morem trditi.

Jaz takšne cunje perem vedno pri 30, pa se še mi nikoli ni nič zgodilo. Lahko pa res probaš z lovilcem in boš že pri prvem pranju vedela če kaj barvajo.

Največ razbarvanj pa se pripeti takrat ko nekatere gospodinje perilo pustijo namakati v meščalcu, ker bi naj bolj dišalo. Na koncu pa prej smrdi kot diši, pa še barva.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2007 10:00:34   
fusia
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ja, to! Jaz sem lovilec barv "odkrila" pred kratkim in se mi zdi super. V stroj ga vtaknem vedno, ko me skrbi, da bo kaj narobe zaradi barv. Do zdaj je bilo še vedno v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2007 10:09:54   
Anonimen
no kok so firme kej narjene na kvaliteto ne vem. vem pa da se mi je obarvanje zgodilo skor pri vseh izdelkih te barvne kombinacije, predvsem občutljiva je belo rdeča in belo močno turkizna. ja lovilec barv pomaga

(odgovor članu fusia)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2007 12:38:10   
Anonimen
Kvalitetne stvari (dovolj, če je npr, Zara) se ne obarvajo, take jaz dajem k svetlemu pisanemu perilu (npr,. bela majica s temno modrimi rokavi, rdeče kratke hlače z belo kombinacijo čez rit in belo črto pri krajeh). Rdeče črna je bolj vprašljiva, ker če daš k temnim cunam, potem rdeča nmožno da sčasoma ne bo več živo rdeča ...
No, ampak saj sedaj imaš lovilec barv.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2007 13:30:14   
ona
Evo slikco od tega lovilca barv,ki ga tudi jaz uporabljam in učinkujeuser posted image user posted image user posted image

http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=1727

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.10.2007 13:38:24   
ellie
Pri črno-rdeči kombinaciji se meni še ni zgodilo, da bi barvala...ponavadi tudi črne in rdeče stvari skupaj perem, če nimam vsakih posebej dovolj za cel stroj.

Drugače pa sem jaz sama opazila, da mi kvalitetna oblačila še niso barvala. Sem pa zadnjič kupila eno rdeče-belo majico v newyorkerju pa je belo postalo roza...ampak vsaj enakomerno rozauser posted image  tak da me recimo niti ne moti preveč.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.