Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo 14.10.2007 9:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko daš prat, dej v boben lovilec barv. Dobiš ga v DMu.
|
|
|
|
RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo 14.10.2007 9:12:01
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ko daš prat, dej v boben lovilec barv. Dobiš ga v DMu. Pa to resnično pomaga? Ker če ja pol ga takoj kupim. Kervse majice so potem zaprane. No dveh še nisem uspela zaprat ampak se bojim da se bodo prej kot slej in bela bo roza ali pa siva
|
|
|
|
RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo 14.10.2007 9:18:05
|
|
|
|
Rožica I
|
100% drži! Preverjeno! Dobiš ga skoraj v vsakem malo večjem marketu. Obstaja pa za belo ali za pisano perilo.
|
|
RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo 14.10.2007 9:20:36
|
|
|
|
KIKI****
|
Kako pa izgleda,lahko dobim kako slikco, link? Thx
|
|
|
|
RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo 14.10.2007 9:24:09
|
|
|
|
KIKI****
|
A je ta dovolj dober? Grey lovilec barve sreda, 25.7.2007 Grey Intenso, ekstra močen lovilec barve,
|
|
|
|
RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo 14.10.2007 9:33:07
|
|
|
|
Suza
|
Pri teh barvnih kombinacijah, moram povedati da si podjetja s priznanimi blagovnimi znamkami skoraj ne upajo privoščit da bi temnejša barvala. Pazijo, da so barve dobro fiksirane, je pa res da se tudi včasih kaj zalomi, vendar prej ne kot ja. Pri kakih **** proizvajalcih pa tega ne morem trditi. Jaz takšne cunje perem vedno pri 30, pa se še mi nikoli ni nič zgodilo. Lahko pa res probaš z lovilcem in boš že pri prvem pranju vedela če kaj barvajo. Največ razbarvanj pa se pripeti takrat ko nekatere gospodinje perilo pustijo namakati v meščalcu, ker bi naj bolj dišalo. Na koncu pa prej smrdi kot diši, pa še barva.
|
|
RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo 14.10.2007 10:00:34
|
|
|
|
fusia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ko daš prat, dej v boben lovilec barv. Dobiš ga v DMu. Ja, to! Jaz sem lovilec barv "odkrila" pred kratkim in se mi zdi super. V stroj ga vtaknem vedno, ko me skrbi, da bo kaj narobe zaradi barv. Do zdaj je bilo še vedno v redu.
|
|
|
|
RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo 14.10.2007 10:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
no kok so firme kej narjene na kvaliteto ne vem. vem pa da se mi je obarvanje zgodilo skor pri vseh izdelkih te barvne kombinacije, predvsem občutljiva je belo rdeča in belo močno turkizna. ja lovilec barv pomaga
|
|
|
|
RE: Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo 14.10.2007 12:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kvalitetne stvari (dovolj, če je npr, Zara) se ne obarvajo, take jaz dajem k svetlemu pisanemu perilu (npr,. bela majica s temno modrimi rokavi, rdeče kratke hlače z belo kombinacijo čez rit in belo črto pri krajeh). Rdeče črna je bolj vprašljiva, ker če daš k temnim cunam, potem rdeča nmožno da sčasoma ne bo več živo rdeča ... No, ampak saj sedaj imaš lovilec barv.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.