Seven* -> RE: požrešnost? (16.10.2007 17:44:08)
|
Zakaj so eni otroci bolj suhi kot drugi? Zakaj smo eni ljiudje debeli eni pa suhi? Zakaj so eni ljudje lacni na tri ure eni pa vsake par minut nekaj grickajo? Jaz mislim, da bi mamice morale malo manj poslusat druge in malo vec sebe. Nobeno materino mleko, ce ga spumpas cca pol deci skoraj nima smetane. Prednje mleko je VEDNO VODENO!! Smetana je ponavadi na koncu, ko ze res tezko crpas, zato marsikatera tega sploh ne crpa. Materino mleko je PRILAGOJENU otroku in NIKAKO ne more biti nehranljivo, razen v primerih, ko se mama nepravilno prehranjuje, pa se to skoraj ni mogoce (africanke). Meni gre na zivce kaj vse si mame zmisljujejo, da jim ni treba dojit. Naj povedo naravnost, ne pa da tukaj neke odgovore pisemo, da bi kaksni res pomagale. Hoces nasvet al ga noces???? Ker ce ga noces, ne sprasuj. 1. Cimveckrat pristavljaj. 2. Ce imas mleka v izobilju, si mogoce malo izcrpaj. Hranljivo mleko je CISTO NA KONCU, ko je dojka ze prakticno prazna. 3. Ne poslusaj bedastih nasvetov, niso vsi otroci po istem kopitu. Eni se redijo bolj, drugi manj. Moj se je prvi mesec zredil ogromno, potem pa napredoval cisto pocasi, bil vedno na spodnji meji. 4. Preberi si knjigo: Dojenje in materinstvo iz srca 5. Preberi si: www.dojenje.net
|
|
|
|